Restaurace Klášter Teplá - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Restaurace Klášter Teplá

, Klášter Teplá 10

Restaurace

Dnes 10:00 - 22:00

Restaurace Klášter Teplá - Kontakt

Restaurace Klášter Teplá
Klášter Teplá 10
0

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 10:00 – 22:00
Úterý 10:00 – 22:00
Středa 10:00 – 22:00
Čtvrtek 10:00 – 22:00
Pátek 10:00 – 22:00
Sobota 10:00 – 22:00
Neděle 10:00 – 22:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Kuchyně: Česká
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ano
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Plzeňský Prazdroj Radegast

Více Hodnocení

23.8.2023

Jaromír Francl

Po třech letech jsme na cyklovýletu opět navštívili restauraci v klášteře Teplá.Bohužel od naší minulé návštěvy se nic nezměnilo,co se týká kvality… více...

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

4.8.2020

Jaromír Francl

Restauraci jsme navšívili 3.8.2020 s přáteli na cyklo cestě.Prostředí a obsluha celkem v pohodě,ovšem jídlo tragedie a jak čtu ostatní recenze,nejsem… více...

28.7.2019

Castello

-pivo dobré, jídlo průměrné, obsluha tragická, nepříjemná. Pozor v tomto podniku nelze platit kartou, byť na vstupních dveřích do hotelu jsou nálepky… více...

20.4.2019

Jiří

Naprosté zklamání. Objednaný kuřecí steak s grilovanými rajčaty sýrem a bramborem, byl polosyrový překrytý třemi plátky rajčat s roztaveným sýrem.… více...

1.9.2017

Jan

Jídlo bylo dobré číšník rychly a kuchyně velmi rychlá nevaří tak že se z toho podsadité na zadek ale chutnalo nam více...

Ohodnotit podnik

Restaurace Klášter Teplá - Vybavení podniku

Vybavenost:

Wi-Fi, Bezbariérový přístup, Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká

Pivo:

Plzeňský Prazdroj, Radegast

Podnik vhodný pro:

Kouření zakázáno

Ohodnotit podnik Restaurace Klášter Teplá - hodnocení podniku

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Po třech letech jsme na cyklovýletu opět navštívili restauraci v klášteře Teplá.Bohužel od naší minulé návštěvy se nic nezměnilo,co se týká kvality jídla.Polévka,kterou kuchař podle jídelního lístku nazval hovězím vývarem s nudlemi,byla evidentně instantní včetně zeleniny a nudlí.Ečka a umělá dochucovadla byla cítit na dálku a chuť to potvrdila.Je úděsné,že si kuchař vůbec dovolí,něco takového servírovat a za cenu 45,-Kč.

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsme navšívili 3.8.2020 s přáteli na cyklo cestě.Prostředí a obsluha celkem v pohodě,ovšem jídlo tragedie a jak čtu ostatní recenze,nejsem jediný nespokojený.Hovězí guláš úplně studený a bez chuti,ovšem vrchol bylo maso.Už na pohled vypadalo,jako vánoční františek a i tak chutnalo.Na povrchu černé,oschlé a uvnitř vysušené,že nešlo ukrojit.Jak něco takového může kuchař dát na talíř,nechápu.Upozornil jsem servírku,ale pochybuji,že to kuchaři vyřídila.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

-pivo dobré, jídlo průměrné, obsluha tragická, nepříjemná. Pozor v tomto podniku nelze platit kartou, byť na vstupních dveřích do hotelu jsou nálepky VISA a maestro. Opravdu nedoporučuji ! V blízkém okolí jsou jiné a lepší restaurace např. Lipová, to je úplně jiná liga.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Naprosté zklamání. Objednaný kuřecí steak s grilovanými rajčaty sýrem a bramborem, byl polosyrový překrytý třemi plátky rajčat s roztaveným sýrem. Vše přelité hnědou šťávou typu "UHO" z polotovaru. Jídlo jsem okamžitě vrátil. Avšak to ještě nebylo vše. K pití jsme si objednali inzerovanou domácí mátovou limonádu. Servírka nám přinesla vodu ve džbánku s nějakým sladkým sirupem, který neměl chuť máty, plátkem pomeranče a bez snítky máty. Jaké bylo naše zděšení při zjištění, že džbánek byl neumytý a celý zaschlý od zbytků předchozího nápoje s tvrzením číšníka, že se jedná o poškrábané sklo. Prostě jedna velká hrůza a hnus. V žádném případě nedoporučuji.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jídlo bylo dobré číšník rychly a kuchyně velmi rychlá nevaří tak že se z toho podsadité na zadek ale chutnalo nam

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Zklamání. Restaurace není vstřícná k dětem, nenajdete zde žádný dětský koutek a děti jsou zde na obtíž. Bohužel i jídlo bylo zklamání, přesolená hrachová polévka bez krutonků i pečiva, zapečená brokolice byla pouze uvařená a na ní rozpuštěn plátek sýra. Už se sem vracet určitě nebudeme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme tu 19.7.2016 milá obsluha, příjemná terasa s kvetinami, jídlo dobré, domácí koláč, jen bylinková limonáda spíše sladká voda. Bohužel naše druhá návštěva 21.7.2016 dopadla již hůře - hamburger výborný, hranolky také, ovšem kuřecí plátek s bylinkovou omáčkou katastrofa - suchý, omáčka jako lepivá slaná kaše bez nápadu. Velké zklamání.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Pravděpodobně nejhorší hospoda v Česku (nejedná se o restauraci) - přesolené polévky, játrovku (růžovou chemickou) vydávají za domácí zvěřinovou(!) paštiku, kuchař neumí vařit, takže je pomalý, pokud má objednávku na maso, upraží ho na pánvi úplně k smrti, takže je suché a tvrdé, tím pádem nepoživatelné, jídlo jsme pochopitelně vrátili zpět do kuchyně. Číšník práci moc nezvládá (pomalost), o slušnosti a úslužnosti nemůže být řeč. Této putyce se zdaleka vyhněte.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist