Hostinec Selský dvůr - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Hostinec Selský dvůr

Zbiroh, Biskoupky 15

Restaurace

Naše služby nabízíme ve stylovém hostinském zařízení se 120 místy. Posadit se můžete v sále, formance, loveckém salonku, baru nebo prosklené terase. Pro milovníky hudby a tance jsou určeny páteční a sobotní večery v lidovém tónu, s country kapelami nebo s repertoárem světových evergreenů. Letní večery můžete příjemně strávit při tanci s hudbou na dvoře, kde Vám nabídneme i pochoutky z grilu a udírny.

Dnes 12:00 - 22:00

Hostinec Selský dvůr - Kontakt

Hostinec Selský dvůr
Biskoupky 15
338 08 Zbiroh

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 0:00 – 0:00
Úterý 12:00 – 22:00
Středa 12:00 – 22:00
Čtvrtek 12:00 – 22:00
Pátek 12:00 – 24:00
Sobota 12:00 – 24:00
Neděle 12:00 – 22:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ano
Kuchyně: Česká
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ano
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Krušovice

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

15.11.2015

Katka

dnes jsme v restauraci Selský dvůh v Biskoupkách byli na Svatomartinském posvícení....zcela nadšení jsme si dali každý 1/4 husy, zajímavé bylo, že na… více...

21.9.2014

Martin

Zdravím, několik let pracuju jako svatební fotograf, takže můj názor chápejte jako názor někoho, kdo má v prostředí restaurací a svatebních hostin… více...

2.6.2014

Klára

Musím reagovat na recenzi paní Lenky. Nevím totiž, zda jsme navštívily stejný podnik, ale když jsme tam byli před 14-ti dny, byli jsme naprosto… více...

3.4.2014

Lenka

Zatím nejhorší jídlo, jaké jsen kdy v restauraci jedla, 50 minut čekání na minutku, naprosto neochucené, pomalá obsluha, donutilo mě to dokonce… více...

5.12.2012

glazka

více...

Ohodnotit podnik

Hostinec Selský dvůr - Vybavení podniku

Vybavenost:

Wi-Fi, Salónek, Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká

Pivo:

Krušovice

Vaření:

Večeře

Zábava:

Živá hudba

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština, Němčina

Podnik vhodný pro:

Rodiny s dětmi, Romantické posezení, Oslavy a hostiny, Akce s kamarády, Relaxace

Ohodnotit podnik Hostinec Selský dvůr - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

dnes jsme v restauraci Selský dvůh v Biskoupkách byli na Svatomartinském posvícení....zcela nadšení jsme si dali každý 1/4 husy, zajímavé bylo, že na jídelním lístku byla zvlášť zmiňovaná husa, dále zelí a dále zvlášť příloha, tedy bylo nutné si jídlo posládát. Tento přístup bych chápala u běžného jídelního lístku, nicméně u jídla jako posvícenská, svatomartinská husa je, mi to přijde poněkud zvláštní. Jídlo jsme měli poměrně rychle na stole, tím ovšem klady končí. Husa byla vysušená, místy až připálená, knedlíky (měli jsme bramborové a kynuté) velmi průměrné úrovně, které by spíš odpovídali obědové hotovce, nikoli však svátečnímu jídlu. Obsluha nás bohužel také příliš neoslnila. Poté, co jsme byli usazeni slečnou na základě naší rezervace, se k nám přihnal číšník, který se velmi zajímal, jestli máme rezervaci a zda jsme nepřišli na blind. Oceňuji jejich svatomartinská vína. Valtické sklepy jsou vždy sázkou na jistotu. Bohužel skleničku jsem si již po celý večer musela dolévat sama. Poměrně by to pro mě nebyl problém, nicméně lahve mi slečna servírka uložila na druhý konec stolu pro 8 (byli jsme 3) a tedy jsem se pro dolití na poprvé musela zvednout ze židle a pro lahev si dojít. Bohužel poté, co jsme dojedli, jsem po pravdě panu číšníkovi sdělili, že jsme si nepochutnali, se k nám chovali poněkud pohrdavě. Vzhledem k cenám a k tomu na co si v této restauraci hrají, bych očekávala opravdu vyšší level služeb a poměr výkon kontra cena. Na závěr mě v interiéru velmi pobavila kombinace staročeského vybavení, disko koule, dvou sombrér a portrétu mladého Rudolfa II.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Zdravím, několik let pracuju jako svatební fotograf, takže můj názor chápejte jako názor někoho, kdo má v prostředí restaurací a svatebních hostin celkem přehled. Při focení svatby, později i přejezdu na hostinu do tohoto zažízení se nám objevila drobná závada na autě a na přivítání novomanželů se kvůli tomu asi 5-10 minut na nás čekalo. Novomanželům jsem se poníženě omluvil, odpověděli že to nevadí a bylo to vyřešeno. Hodně překvapený jsem byl s chování (asi) pana vedoucího, který novomanžele vítal a ujal se provádění svatebních tradic. Při proslovu k celé svatbě si neodpustil několikrát upozornit na naše zpoždění dost trapným arogantním způsobem a později se to ještě několikrát opakovalo. Další zajímavost byl svatební předkrm. Nakrájené surimi tyčinky v něčem co připomínalo pařížský salát jsem na svatbě nikdy nezažil, svatebčané vypadali taky hodně pobaveně :-) Kvalitu hlavního jídla bych hodnotil jako slabší obyčejné jídlo, dál to rozvádět nebudu.
Musím ale říct, že personál byl naprosto perfektní a i k nám fotografům se choval velmi pozorně a příjemně (proto dávám za služby z mého pohledu plný počet).
Jako hosté se budete cítit podle mojí zkušenosti velmi příjemně,
jídlo je hodně slabší průměr. Podle své zkušenosti nedoporučuju pracovní spolupráci a jednání s vedením.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Musím reagovat na recenzi paní Lenky. Nevím totiž, zda jsme navštívily stejný podnik, ale když jsme tam byli před 14-ti dny, byli jsme naprosto nadšeni. Na každý víkend mají jiné speciální menu, trefili jsme se zrovna do chřestového a bylo to vynikající. Obsluha byla moc milá, na jídlo jsem sice chvilku čekali, ale vzhledem k tomu, že měli úplně plno, to zas tak hrozné nebylo. Interiér je pěkný a je alespoň na co koukat:-). Nechali jsme si zasílat novinky, určitě se tam zas brzo ukážeme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Zatím nejhorší jídlo, jaké jsen kdy v restauraci jedla, 50 minut čekání na minutku, naprosto neochucené, pomalá obsluha, donutilo mě to dokonce napsat majiteli e-mail, protože se zdá, že o tom, co se mu tam děje, snad ani neví, žádná reakce... Je mu asi fuk, že se z kdysi vyhlášené restaurace stali propadákem.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Všechno super!!!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

super

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Příjemné posezení v útulném prostředí. Skvělá obsluha i kuchyně.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist