Restaurace Motorest Velemín - Restaurace, Motorest

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Restaurace Motorest Velemín

Velemín, Velemín 89

Restaurace, Motorest

Restaurace Motorest Velemín - Kontakt

Restaurace Motorest Velemín
Velemín 89
411 31 Velemín

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace, Motorest

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

22.7.2017

Sachr Karel

Zastavili jsme se na večeři při návratu z výletu. Čekání na jídlo (naprosto jednoduché - šopák, tlačenka a přírodní plátek) bylo nekonečné. Hlad… více...

15.3.2017

Renda

Já tedy nemohu sdílet stejné negativní pocity jiných lidí, ale je pravda, že je to vždy o kuchaři nečekaně. Já měl dosud vždycky štěstí, že jídlo… více...

18.10.2016

Tony

Byli jsme překvapeni v 21 hodin široký sortiment hotovek, obsluha rychlá, chutné jídlo játra na rošttu, byli jsme velmi spokojeni, ceny rozumné,… více...

2.1.2016

Libuše

Dneska jsme se stavily s manželem na oběd a max spokojenost jako pokaždé,vaše hovězí ptáček výborný,2.1 2016
více...

25.10.2015

Eva Panek

Právě jsme opustili tuto restauraci a jsme konsternovani. Jeli jsme sem na obed již poněkolikáté a vždy jsme s jídlem byli spokojeni a také s faktem… více...

Ohodnotit podnik

Restaurace Motorest Velemín - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace, Motorest

Ohodnotit podnik Restaurace Motorest Velemín - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Zastavili jsme se na večeři při návratu z výletu. Čekání na jídlo (naprosto jednoduché - šopák, tlačenka a přírodní plátek) bylo nekonečné. Hlad pomalu přecházel v hypoglikémii s třesem rukou a studeným potem na čele. Když jsme se konečně dočkali jídla, naše nálada se ani potom nezlepšila. V šopáku našla dcera dva krátké ( asi pánské) vlasy, tlačenka byla v rozporu se zvyklostmi nakrájená na tenké plátky (1,5 mm, jako salám), a k přírodnímu plátku dal kuchař oblohu jako zahradnictví. Šťáva ze zeleniny vtekla do šťávy z masa, a tím zabila její chuť. Finále bylo čekání 35 minut na zaplacení. Vypadalo to, že si tam rovnou dáme i snídani. Ta by ale byla asi až v příští poledne. Poprvé v životě mne napadlo utéct bez placení, protože vrchní jako by nebyl. Shrnutí - hrůza a děs.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Já tedy nemohu sdílet stejné negativní pocity jiných lidí, ale je pravda, že je to vždy o kuchaři nečekaně. Já měl dosud vždycky štěstí, že jídlo bylo chutné, dobře kořeněné. Servírky byly rychlé a milé. Vynikající hovězí na roštu, dobře udržují pivo. Rád se tam vracím.

Renda

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme překvapeni v 21 hodin široký sortiment hotovek, obsluha rychlá, chutné jídlo játra na rošttu, byli jsme velmi spokojeni, ceny rozumné, můžeme doporučit jen více takových motoristů.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dneska jsme se stavily s manželem na oběd a max spokojenost jako pokaždé,vaše hovězí ptáček výborný,2.1 2016

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Právě jsme opustili tuto restauraci a jsme konsternovani. Jeli jsme sem na obed již poněkolikáté a vždy jsme s jídlem byli spokojeni a také s faktem,ze se zde může platit eurem. Dnes jsme dostali svíčkovou s evidentně naredenou omáčkou bez chuti,neuspesne jsme ji reklamovali a objednali jiné jídlo. Při placení,kdy nám byla nauctovana i vrácena svickova,se manžel zeptal,kolik ze vlastně počítají za euro. 25 kč! Bez komentáře. Už sem nikdy nepojedeme. AChovani a argumentace servirek My to tady tak děláme a nikdo si nestěžoval je jak ze zlého filmu.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Vždy, když jsem tento motorest navštívil, tak jsem byl maximálně spokojen.
Ovšem v sobotu 11.7.2015 bylo všechno jinak. Špinavé nádobí bylo ještě cca 10 minut, co jsme zasedli ke stolu, na stole než si toho obsluha všimla. Poté jsme si objednali HOTOVÉ JÍDLO a čekali na něj 50 minut, kdy po urgenci obsluha odešla do kuchyně se zeptat jak to s naší objednávkou vypadá. Poté nám přišla slečna sdělit, zda můžeme ještě pět minut počkat nebo má zrušit objednávku!!! Nakonec jsme počkali a dočkali se. Ovšem jídlo (objednal jsem si štěpánskou pečeni s knedlíkem) se nadalo jíst, bylo to bez chuti a posypané nakrájeným vejcem. Věřím, že pokud bych si objednal znojemskou, dostanu to samé pouze s nakrájenou okurkou. Je to ostuda kuchyně. No vedle ke stolu nosili řízky přes celý talíř. To ale kuchyň nedělá. Když to malinko přeženu, tak řízek udělá i cvičená opice. Pokud kuchař neumí udělat omáčku (poživatelnou), tak si myslím, že v kuchyni nemá co dělat.
Do této doby jsem do tohoto motorestu vždy rád jezdil, bohužel to již neplatí.
Věřím, že se nad tím vedení motorestu zamyslí a zjedná nápravu. Až se zprovozní D8, tak budete, s tímto přístupem, mít problém se zákazníky.

S pozdravem

Libor Gürth

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist