Řízková restaurace Kopretina - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Řízková restaurace Kopretina

Třeboň, K Bertě 183

Restaurace

Dnes 11:00 - 21:00

Řízková restaurace Kopretina - Kontakt

Řízková restaurace Kopretina
K Bertě 183
379 01 Třeboň

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 11:00 – 21:00
Úterý 11:00 – 21:00
Středa 11:00 – 21:00
Čtvrtek 11:00 – 21:00
Pátek 11:00 – 21:00
Sobota 11:00 – 21:00
Neděle 11:00 – 16:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ano
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Plzeňský Prazdroj

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

2.7.2020

Julie

Nespokojenost. Řízek, který má být přes celý talíř byly tři průhledné malé řízky za 169,-Kč. Chuť masa žádná, protože tam skoro nebylo. Grundle,… více...

2.2.2019

Pavel

Není nic horšího než tenký řízek. Obsluha nerozlišuje předkrm a hlavní chod. Přinesla by to najednou. Po upozornění že se takto neservíruje… více...

14.11.2017

Pavel Fencl Fencl

Otřesný zážitek se jmenuje vepřová panenka v brusinkové krustě.Brusinková "krusta " je blátivá nechutná mastná hmota kterou nutno před konzumací… více...

13.10.2017

václav

Řízek obalen blátivou a tuem nasáklou hmotou, naví rozmlácený paličkou tak, jako by to byla mřížkovaná vafle o síle 3mm za 229 kč bez přílohy. Takhle… více...

28.9.2016

Lenka

Byli jsme spokojeni, rizek v chilli obalu byl vyborny. Moc hezke prostredi, doporucujme. více...

Ohodnotit podnik

Řízková restaurace Kopretina - Vybavení podniku

Vybavenost:

Dětský koutek, Parkoviště, Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace

Pivo:

Plzeňský Prazdroj

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Podnik vhodný pro:

Kouření zakázáno

Ohodnotit podnik Řízková restaurace Kopretina - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nespokojenost. Řízek, který má být přes celý talíř byly tři průhledné malé řízky za 169,-Kč. Chuť masa žádná, protože tam skoro nebylo. Grundle, kvůli kterým jsme tam vlastně jeli, byly přesolené Hodně, takže chuť grundlí žádná, pouze sůl. Chtěli jsme dva krajíce chleba, bez předchozího vysvětlení jsme dostali jakési dvě ošatky chleba za 90,- Kč. Bylo to 6 krajíců bílého, za mne nedopečeného, chleba. Personál nekomunikuje, pouze přijímá objednávky. Katastrofa, ze kterou byste se měli stydět!!!!!! Julie

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Není nic horšího než tenký řízek. Obsluha nerozlišuje předkrm a hlavní chod. Přinesla by to najednou. Po upozornění že se takto neservíruje odpověděla žádný problém. To jsem záhy poznal. Hlavní chod název řízkový talíř (8 ks řizečků v průměru
max 5 cm) za 390 Kč přinesla pokrm vlažný , ohřátý v mikrovlnce , strouhanka rozbředlá, maso které bylo rozklepané na 2 mm nevalné chuti. A když jsem se konečně dostal k vyššímu kousku ,tak to byla flaxa , která se nedala ukrojit. Již nikdy více. Manželka byla též znechucená ze stejného zážitku. Toť restaurace KOPPRETINA

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Otřesný zážitek se jmenuje vepřová panenka v brusinkové krustě.Brusinková "krusta " je blátivá nechutná mastná hmota kterou nutno před konzumací důkladně odstranit! Rozhodně nedoporučuji návštěvu této "Řízkovny"

Jídlo:
Celkové hodnocení:

Řízek obalen blátivou a tuem nasáklou hmotou, naví rozmlácený paličkou tak, jako by to byla mřížkovaná vafle o síle 3mm za 229 kč bez přílohy. Takhle odporně udělaný řízek jsem nejedl více jak 20 let a to prosím z telecí kýty, což by se vlastně ani palicí mlátit nemělo. Bohužel opět jsem se přesvědčil, že v jižních Čechách vařit neumějí a vlastně ani nechtějí. Klasika borůvkové knedlíky, rajská a UHO je způsob jak ty lidi ze zbytku republiky ojebat a vlastně si jich ani nevážit, dyť se vracet hosté nemusí. Hlavně že každý druhý jede do Chorvatska s nášupem z domova..přál bych těm kdo provozují restaurace na jihu( ne všichni) ať občas vyrazí někam na viděnou a poučí se, jak vaří ve zbytku ČR. Rozhodně nedoporučuji!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme spokojeni, rizek v chilli obalu byl vyborny. Moc hezke prostredi, doporucujme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Vraceli jsme se ze 4-denní zahraniční dovolené. Při průjezdu Rakouskem jsme se těšili, že až dorazíme do Třeboně, ochutnáme řízek "přes celý talíř".
Jaké však bylo naše překvapení!
Podotýkám, že bylo 14.50 odpoledne a servírka nás upozornila, že máme smůlu, protože na 15. 30 mají zarezervovanou akci. Museli jsme tudíž celá rodina odejít.
Ještě se mi nestalo, aby mě odněkud vykázali. Moje první a rozhodně poslední návštěva Třeboně!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsem navštívil s přáteli 26.9.2015. Je pravda,že byla sobota, brzo po poledni a bylo plno. Obsluha nás zaregistrovala cirka po pěti minutách. Po objednávce to začalo. Na jídlo jsme čekali víc jak hodinu o nápoje jsme si museli sami říct a řízky se šťouchanými bramborami chutnaly jako v závodní jídelně. Náš názor je, že se jedná o restauraci kde chuť a kvalita jídla zdaleka neodpovídá ceně a která funguje jenom z minulosti.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Návštěva dne 30.8.2015. Tuto restauraci navštěvujeme již několik let (asi tak dvakrát ročně). Důvod - kvalitní pokrmy. Jenže to vše je minulost. Poslední návštěva je otřesný zážitek a již NIKDY!!! Řízky místo opečené krusty obsahovaly blátivou hmotu. Příloha šťouchané brambory (nejoblíbenější) zkyslé a nepoživatelné! Po reklamaci a čekání příloha vyměněna za kaši, stejně nepoživatelnou. Servírování jídel je zcela podřízeno vizi přeplněného talíře. Hromada přílohy na talíři zakrytá blátivými obalenci (i na bramborovém salátu, který má snad být studený) a zbytek talíře je přecpán kadeřavým salátem. Účtováno bylo vše. Nabídku kompenzační kávy na účet podniku jsme odmítly. Vysvětlování servírky jak kvalitní řízky a jakým způsobem se tam vyrábějí, bylo v přímém rozporu s tím, co se uvádí na webových stránkách restaurace. Gordon Ramsey by asi potěšen nebyl. Ba ani Zdeněk Pohlreich. Pokud se nezmění personál (kuchyně) budou tyto povzbudivé recenze přibývat.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nerozumím těm předchozím pozitivním recenzím, protože jídlo bylo otřesné. Buď jsme měli mimořádnou smůlu nebo si ta dobrá hodnocení píšou sami. Vývar lehce nakyslý, rozhodně ne čerstvý, kroupy v něm slepené. Řízky nasáklé omastkem a nedopečené, nedochucené. Škoda telecího masa, nedalo se pořádně pokousat. Dětské jídlo taktéž nedosmažené, navíc na povrchu zůstaly černé kousky ze starého přesmaženého tuku. K tomu syrový kozí roh s nečistotami, neomytý kadeřavý salát. Cena nehorázná. Tam už nás nikdy neuvidí.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsme navštívili 29.6.2015,protože jsme dostali dárkový poukaz na řízkový talíř.Byli jsme velmi spokojeni.Řízků různých druhů bylo tak pro čtyři osoby k tomu dva druhy bramborového salátu a okurkový salát.My jsme byly dvě osoby takže zbytek řízků nám obsluha zabalila domů.Celkově hodnotím kladně obsluhu i prostředí.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsme s rodinou navštívili 5.8.2014 (ve 13 hodin).Byli jsme velmi spokojeni s prostředím, milou a ochotnou obsluhou,velmi dobrým jídlem. Děkujeme za příjemný zážitek,přijdeme znovu a doporučíme

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsme navštívili v neděli 20/4. Interiér je velmi pěkný a útulný. Na stole jsme měli tři zapálené svícínky a kolem nich rozprostřené lístky růží. Obsluha příjemná, mladý kolektiv, pánové jistě ocení jejich minisukně. S jídlem jsme byli spokojení, měla jsem lehký bramborový salát s parmazánovým řízkem a přítel měl pivní řízečky se šťouchanými brambory a opečenou slaninou. Porce jsou velice uspokojivé. Servírka mi po objednání džbánu s mátovou citronádou přinesla jen vodu s mátou a tak to byla asi jediná chybička o kterou jsem se hlásila. Celkově příjemně najezení a spokojení :)

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Já si nemohu stěžovat, mimo sezónu, když není "do čeho píchnout" je tam příjemně, řízek kvalitní (telecí) - pozval jsem přátele a nebyl jsem zklamán.
Nemohou být přeci všude samé Pohlreichovské podniky :))

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Stejně jako loni restaurace Kopretina nezklamala. Nechutný a předražený nevysmahnutý vepřový řízek, ze kterého se loupala strouhanka a našel rozžvýkat. Vrchol přišel v okamžiku kdy jsem uzobl z takzvané oblohy hlávkový salát, list byl neumytý a plný jemného písku. Prase kuchař ten salát ani neopláchne. Platí se ve frontě a slečna jednotlivě vyťukává položky. Bylo nás tam dvanáct, tak si to dovedete představit jak dlouho to trvalo.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist