Kavárna U Bílého psa - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Kavárna U Bílého psa

Šumperk, Bulharská 214

Restaurace

Vkusná restaurace s výběrem kvalitní kávy. Jídelní lístek ve kterém se snadno orientujete,

Dnes 00:00 - 00:00

Kavárna U Bílého psa - Kontakt

Kavárna U Bílého psa
Bulharská 214
787 01 Šumperk

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 00:00 – 00:00
Úterý 00:00 – 00:00
Středa 00:00 – 00:00
Čtvrtek 00:00 – 00:00
Pátek 00:00 – 00:00
Sobota 00:00 – 00:00
Neděle 00:00 – 00:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

14.7.2015

Eliška

Dnes jsme si k obědu objednali francouzskou cibulačku, česnečku, kuřecí steak s grilovanou zeleninou a vepřovou kotletku s jasmínovou rýží. To, co… více...

9.5.2015

Petra

Velká spokojenost.Měli jsme zde s rodinou oběd a všichni jsme se náramně najedli.Možná jen taková maličkost.Na lokále šla trochu cítit kuchyň… více...

29.4.2015

Vašek

Krásné prostředí,dobré jídlo,moc se nám u vás líbilo.Vašek více...

22.2.2015

Irena

Kavárna má velice příjemné prostředí, ale tím to končí. Byli jsme zde na nedělním obědě ve 4 lidech. Od obsluhy bych očekávala větší profesionalitu,… více...

15.10.2013

Riško Zdeněk

Prostředí a interier moc pěkný nemám k němu ani nejmenší námitku,horší už to bylo s jídlem,vím že obsluha za to nemuže,ale když čekáte na jednu… více...

Ohodnotit podnik

Kavárna U Bílého psa - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace

Ohodnotit podnik Kavárna U Bílého psa - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Jídlo:
Celkové hodnocení:

Dnes jsme si k obědu objednali francouzskou cibulačku, česnečku, kuřecí steak s grilovanou zeleninou a vepřovou kotletku s jasmínovou rýží. To, co měla být cibulačka, byl zeleninový vývar se syrovou cibulí. Veškeré maso bylo nedochucené, minutku na grilu by ještě určitě sneslo. Vrchol ale byla "jasmínová rýže", která se chutí ani rozvařeností nedala nazvat rýží, ale kaší, a dlouhý, černý vlas, který jsem našla v grilované zelenině. Možná to byla náhrada za sůl, nebo jakýkoli náznak dochucení? Dle mého názoru jídlo nestojí za částku, kterou jsme zaplatili. Jídlo z této restaurace už nikdy víc ;)

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velká spokojenost.Měli jsme zde s rodinou oběd a všichni jsme se náramně najedli.Možná jen taková maličkost.Na lokále šla trochu cítit kuchyň.Děkujeme Petra K.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Krásné prostředí,dobré jídlo,moc se nám u vás líbilo.Vašek

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Kavárna má velice příjemné prostředí, ale tím to končí. Byli jsme zde na nedělním obědě ve 4 lidech. Od obsluhy bych očekávala větší profesionalitu, vzhledem k cenové nabídce např. po předkrmu nám neodnesli talíře a mezi to přinesli polévku.Objednaný steak nebyl dle požadované úpravy a obsluha na toto reagovala, že to v kuchyni říkala. Ratatouille byl hořký a přiložená bageta byla plesnivá. Závadné jídlo jsme vrátili a při konečném účtu nám jej účtovali. Po upozornění, zda opravdu trvají na účtování vráceného jídla, nám cenu jídla odúčtovali.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Prostředí a interier moc pěkný nemám k němu ani nejmenší námitku,horší už to bylo s jídlem,vím že obsluha za to nemuže,ale když čekáte na jednu palačinku a kuřecí salát 50 minut tak si myslím že to neni v takové kavárně normální a to podotýkám že tam nebylo moc lidí a ještě ke všemu maso bylo tvrdé.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nádherné a příjemné prostředí. Úžasná nabídka a chutné a kvalitní produkty. Byl jsem nadšen a všem vřele doporučuji. Vždy když se do Šumperka vracím, tak si neodpustím tuto kavárnu navštívit.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nově otevřená kavárna v centru města s vkusným interiérem připomínající mnohem luxuxnější podniky a skutečně kvalitní kávou i jídly. Velmi mě potěšila decentní klasická hudba přiměřené hlasitosti linoucí se z reproduktorů, která je o 1000% lepší než nějaké rááádio nebo nedejbože televize jako mnohde jinde. Palačinka s tvarohem a karamelem byla skvělá, káva rovněž. Obsluha milá, vstřícná a příjemná. Doporučuji:)

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist