VYŠEHRADSKÝ RESTAURANT KANDELÁBR - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

VYŠEHRADSKÝ RESTAURANT KANDELÁBR
 
 

VYŠEHRADSKÝ RESTAURANT KANDELÁBR

Praha 4 - Podolí, Štětkova 1638/18

Restaurace

Nemáte chuť na trochu české klasiky? Restaurant Kandelábr na pražském Vyšehradě ji přináší v moderním pojetí a s vytříbeným stylem. Používáme jen kvalitní čerstvé suroviny, které dovážíme od českých farmářů i ze zahraničí. Nakupujeme sezónní zeleninu, která nás inspiruje při přípravě netradičních sezónních nabídek. Denně vám chystáme čerstvé pečivo v naší domácí pekárně, pracujeme na nejlahodnějších cukrářských výrobcích. V naší nabídce najdete tradiční plzeňské pivo z tanku a vytříbená vína z jihu Moravy i vzdálenějších vinařských oblastí za hranicemi. Náš kuchařský tým vyjde vstříc jakémukoliv kulinářskému přání, tak neváhejte a přijďte nás objevit. Věříme, že se Kandelábr zařadí mezi nejlepší restaurace v Praze.

Štětkova 1638/18, 140 00 Praha

Dnes 11,00 - 24,00

VYŠEHRADSKÝ RESTAURANT KANDELÁBR - Kontakt

VYŠEHRADSKÝ RESTAURANT KANDELÁBR
Štětkova 1638/18
140 00 Praha

Web:
Jídelní lístek:

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 11,00 – 24,00
Úterý 11,00 – 24,00
Středa 11,00 – 24,00
Čtvrtek 11,00 – 24,00
Pátek 11,00 – 24,00
Sobota 12,00 – 24,00
Neděle 12,00 – 23,00

Info

Počet míst celkem: 173

Tankové pivo: Ano
Zahrádka: Ano (80 míst)
Salónek: Ano (20 míst)
Kuchyně: Česká, Staročeská
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ano
Klimatizace: Ne
Platba:
American Express MasterCard Maestro Visa Ticket Restaurant Le Cheque Déjeuner Gastro Pass

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Plzeňský Prazdroj Velkopopovický kozel

Galerie

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

17.10.2015

Mgr. Tereza Valentová

Má dost otřesná zkušenost z návštěvy restaurace Kandelábr.
Tento čtvrtek 15. 10. 2015 jsme byli u příležitosti mého svátku s přítelem v restauraci… více...

18.5.2015

Ludmila

Byly jsme zde s kamarádkou, 20 minut si nás nikdo nevšiml, seděly jsme u špinavého stolu. Jídlo jsme měly z denní nabídky, přesto ho přinesli až za… více...

14.11.2013

Lukáš Wiesner

Byli jsme moc spokojený s touto restaurací! Moc dobré pivo z tanku a k tomu si dát tatarák - no prostě skvělý! více...

12.11.2013

Adam Vlček

Musím přiznat, že z první návštěvy jsem nadšený nebyl. Restaurace v té době fungovala jen dva měsíce a obsluha byla nepříjemná a zmatená. Ale bral… více...

11.11.2013

Denisa Karbanová

Tuhle restauraci vidím celkem pozitivně. Sice neohromí ničím výjimečným, ale velký plus dávají přístupem personálu. Jídlo bylo výborně připravené.… více...

Ohodnotit podnik

VYŠEHRADSKÝ RESTAURANT KANDELÁBR - Vybavení podniku

Vybavenost:

Wi-Fi, Salónek, Tankové pivo, Bezbariérový přístup, Se zahrádkou, Nekuřácké oddělení

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká, Staročeská

Služby:

Firemní akce, Catering, Zabalení jídla s sebou

Sortiment - víno:

Rozlévaná vína, Tuzemská vína, Zahraniční vína, Lahvová vína

Káva:

Espresso, Cappuccino, Latté, Macchiato, Vídeňská káva, Turecká káva

Nealkoholické nápoje:

Kofola, Pepsi, Kofola - točená, 7up, Mirinda

Pivo:

Plzeňský Prazdroj, Velkopopovický kozel

Pivo od 30 
do 41 Kč 

Platba:

American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Ticket Restaurant, Le Cheque Déjeuner, Gastro Pass

Vaření:

Snídaně, Večeře, Něco k pivu

Denní menu od 89 
do 146 Kč 
Denní menu od 11 
do 15,00 hod 
Hlavní jídlo od 139 Kč 

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština, Angličtina

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Kapacita:

Počet míst celkem: 173 
Kapacita salónku: 20 míst 
Kapacita zahrádky: 80 míst 

Podnik vhodný pro:

Sledování sportu, Každodenní oběd, Rodiny s dětmi, Romantické posezení, Oslavy a hostiny, Obchodní jednání, Prezentace,konference, Akce s kamarády, Relaxace

Ohodnotit podnik VYŠEHRADSKÝ RESTAURANT KANDELÁBR - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Má dost otřesná zkušenost z návštěvy restaurace Kandelábr.
Tento čtvrtek 15. 10. 2015 jsme byli u příležitosti mého svátku s přítelem v restauraci Kandelábr na večeři. Objednali jsme si oba tatarský biftek. Rok a půl nazpátek jsme si právě zde na „tataráku“ velmi pochutnali –byl nemíchaný servírovaný na dřevěné paletě se skleněnými mističkami. Tentokrát nám jej číšník přinesl již namíchaný. Byli jsme s přítelem trochu překvapeni a zeptali se ho, proč se nás nezeptal, zda ho chceme míchaný či nikoli. Číšník odvětil, cituji: „Nemůžu se přece ptát každýho hosta, co chce.“. Přítel odpověděl, že „V restauracích je dobrým zvykem pravidlo ‚náš zákazník, náš pán‘,“ a dotyčný číšník odpověděl, opět cituji: „To je ale špatný pravidlo“, načež odešel. Zůstali jsme sedět šokovaní my i dvojice sedící u vedlejšího stolu.
Bojovala jsem s nutkáním jídlo nechat a rovnou odejít, ale opravdu nerada vyvolávám konflikty na veřejnosti (zvlášť když jsem pozvaná na slavnostní večeři na svůj svátek). Jídlo jsme snědli, ale chování číšníka (středního věku, asi 35-40let), které bylo silně neprofesionální, nám opravdu znechutilo zážitek z večeře.
Za mě mohu pouze říct, že doposud jsme restauraci doporučovali. Je mi velice líto, ale po tomto zážitku před ní budu spíše varovat.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byly jsme zde s kamarádkou, 20 minut si nás nikdo nevšiml, seděly jsme u špinavého stolu. Jídlo jsme měly z denní nabídky, přesto ho přinesli až za 35 minut od objednávky. Servírka nás oslovila ,,holky'',přestože jsme obě lékařky a na závěr nám nevrátila dobře nazpět.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme moc spokojený s touto restaurací! Moc dobré pivo z tanku a k tomu si dát tatarák - no prostě skvělý!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Musím přiznat, že z první návštěvy jsem nadšený nebyl. Restaurace v té době fungovala jen dva měsíce a obsluha byla nepříjemná a zmatená. Ale bral jsem v úvahu, že je nová tak jsem jí dal druhou šanci včera večer. A určitě je vidět veliká změna k lepšímu! Obsluha je nová, příjemná, usměvavá a je vidět, že umí. Jídlo je též o dost lepší. Měl jsem hamburger a musím jen pochválit. Jen to prostředí mám rád klidnější a to tady není. Ale i tak dávám určitě tak 4 lepší hvězdičky.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Tuhle restauraci vidím celkem pozitivně. Sice neohromí ničím výjimečným, ale velký plus dávají přístupem personálu. Jídlo bylo výborně připravené. Snad si to takhle udrží i nadále.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dostala jsem pozvání od kamarádky do této restaurace. Skvěle jsme si s kamarádkou poseděly u výborného vína a skvělého jídla. Určitě doporučuju.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velmi jsme si zde užili večer, moc dobré víno. Kamarád si chválil i tankové pivo. Žebírka i křidýlka skvělá. Obsluha moc milá. Určitě navštívím znova!:)))

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Většinou sem chodím jen s kamarády posedět u pivka a nějakého pořádného jídla. Českou kuchyni nemám moc ráda ale když už pivko tak k tomu vynikající domácí klobásy Kandelábr. Nebo kamarádi si chválili vepřové koleno a jejich specialitu "Jucha". Na posezení s kamarády u pivka nebo i vína skvělá restaurace.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace je moc pěkná, hezky zařízená. Pěkný interiér jen na můj vkus to není moc útulný ale i tak se mi restaurace zamlouvá. Hlavně obsluha je velmi milá, málokdy jsem v restauraci spokojený s obsluhou. No a to nejdůležitější - jídlo vaří skvěle. V menu se mi líbí, že si vybere každý. Doufám, že si to ta restaurace takhle udrží.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Poprvé jsem z návštěvy radost neměl. Obsluha byla příšerná. Ale bral jsem ohled na to, že jsem tam byl měsíc po otevření. Tak jsem nedávno restauraci navštívil znova a od začátku výrazné zlepšení. Obsluha už je tam jiná a velmi příjemná. Už při vchodu do restaurace byla poznat změna. Na jídlo jsem moc nečekal a to byl čas obědů a bylo tam hodně lidí. Jídlo bylo vynikající, nic bych na něm nenašel zlého. A to prostředí je též fajn, myslím že hlavně na večerní posezení s kamarády u piva moc dobré.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Moc moc dobré jídlo. Sice sem chodím převážně jen na obědy - výborné jídlo a není ani drahé. Vždy si mám z čeho vybrat v obědovém menu. Jen tu bývá poměrně dost lidí na obědy takže moc klidu tu nenajdete. ale už jsem zavítala do restaurace i na skvělou večeři. Za ty ceny to stojí určitě. A hlavně skvělé víkendové akce na levnější jídlo nebo pivo.:-))

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Přemýšlíte, kam s kamarády na pivo? Určitě zajděte do Kandelábru. Sám jsem byl mile překvapen. Jenom náhodou nás napadlo navštívit Kandelábr a zrovna když tu byla akce na levnější pivo. Tuším, že po šesté hodině plzeň za 33,-. Takže pivo za skvělou cenu, výborné prostředí a skvělý tatarák z hovězího masa.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

V restauraci už jsem byl přes obědy i večeře. Obědové menu vždy skvělé, za tu cenu přímo výborné. A normální menu též, jen ty ceny už nejsou nejmenší ale stojí to určitě za to. Obsluha je příjemná, atmosféra večer skvělá. Dobré místo na večeři i na posezení s kamarády u piva.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Úžasný zážitek z jídla doplněný nádherným prostředím, milou, pozornou obsluhou a příznivými cenami. Moc rádi si co nejdřív přijdeme pro další zážitek ze skvěle odvedené práce kuchaře i obsluhy.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Poprvé jsem Kandelábr navštívil těsně po jeho otevření. To jsem nebyl nadšený. Ale neodradilo mě to a i přesto jsem navštívil kandelábr ještě párkrát a musím uznat, že se jenom zlepšuje. Obsluha se změnila a je milá, ochotná a příjemná. Atmosféra je příjemná, mají skvělé pivo z tanku. A kuchaře asi též vyměnili, jelikož ted je tam jídlo skvělé. DOPORUČUJI

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci kandelábr doporučuji všem těm, kteří se chtějí dobře najíst, pochutnat na sladkém dortu a na závěr vychutnat sklenku dobrého vína.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dlouho jsem plánoval si zajít na večeři do Kandelábru na doporučení svých kamarádů a včera jsem tak učinil. Poměrně nová restaurace s moc pěkným interiérem. K večeři jsem si dal vepřová žebírka a kamarád Kandelábr burger. Vepřová žebírka byla vynikající a sice jsem Kandelábr burger neochutnal ale i kamarád si ho pochvaloval. A obsluha byla příjemná.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Vynikající pivo z tanku, hezké posezení, kuchyň je úžasná a obsluha příjemná. Vřele doporučuji!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Pěkně zařízená restaurace, hezký interiér a na skvělém místě - pár minut od té práce. Takže v té restauraci denně obědvám. Vaří tam skvěle a i přes to, že na obědy je tam poměrně dost lidí, tak to zvládá obsluha a na nic nikdy nečekám dlouho.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Kandelábr skvělý na večerní posezení s kamarády či rodinou. Mohu doporučit "Jucha". A také Kandelábr hamburger. Velmi milý personál a dobré prostředí.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Už jsem v Kandelábru párkrát večeřel a běžně tam chodím na oběd a musím uznat, že tu vaří velmi dobře. Pokaždé mi jídlo chutnalo. A i obsluha je milá a rychlá.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace Kandelábr mě příjemně potěšila. Moc se mi labíil interiér restaurace, příjemné prostřední. A obsluha velmi milá a příjemná. K jídlu jsem si dal Kandelábr hamburger a kamarád křídla Kandelábr. Hamburger jsem snad nikdy lepší nejedl a co jsem ochutnal kridýlko od kamaráda tak bylo skvělé. Musím uznat, že vaří dobře!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Podnik jsem si za těch pár návštěv oblíbila. Obsluha pokaždé příjemná a ten interiér skvělý. A jídlo bylo vynikající, posledně jsem ochutnala hamburger Kandelábr a musím říct, že lepší jsem nikdy neměla.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Skvělé prostřední a příjemný personál. A pivo z tanku mi chutnalo. O jídle ani nemluvím. S radostí se sem budu vracet:-))

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Už jsem zde párkrát večeřela a pokaždé super. Jídlo skvělé a obsluha milá. Obzvlášť mě zaujal malý obchůdek který je součástí restaurace. Velký a zajímavý výběr z italských či francouzských vín,salámů nebo sladkých dobrůtek. To jen tak nějaká restaurace nemá!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dneska jsem byla v Kandelábru na obědě, tak mi to nedá, abych nenapsala hodnocení. Polévka fazolová mě teda moc nezaujala, tak jsem si dala jen hlavní chod, a to sice kuřecí plátek se sýrovou omáčkou a bramborami. bramobry vynikající, všechno fakt čerstvé. Docela jsem váhala, potože měli ještě hovězí s majoránkouvou omáčkou a zeleninou, ale nakonec jsem si dala kuře a nelituju.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Resturace Kandelábr skvělá na to, že nefunguje dlouho. Číšníci příjemný, usměvavý. S ničím jsem tam neměla problém, pro příště budu vědět kam si zajít na skvělou večeři. A houbové rizoto taky chutnalo.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Mám ráda jídla z hub a v Kandelábru dělají skvělou houbovou omáčku, kterou doporučuji k vepřovému. Bohužel omáčky nejsou silnou stránkou většiny restaurací, v sobotu jsem zažila jeden odstrašující příklad plný mastných ok v Poděbradech, ale Kandelábr je naštěstí výjimka a platíte skutečně za kulinářský zážitek.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

I had tried many recipes on inntreet before.. bt i found somehow they needed a tweek, or atleast- the pics posted werent so true when the actual food was cooked but this one was a total EXCEPTION! the vadas were reallly great.. my husband and mom in law really liked them and also it looked as elegant as it is shown in the pics above! Thank you so much for posting this looking forward to try more of them soon

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme moc spokojeni. Velmi milá a rychlá obsluha, všímavá, nemuseli jsme dlouho čekat, jak jsme to zažili jinde. Vyzkoušeli jsme glazovaná žebírka, moc nám chutnalo. A oceňujeme široký výběr vín.

Ohodnotit podnik

VYŠEHRADSKÝ RESTAURANT KANDELÁBR - Stálé menu

POLÉVKY 12/ KAROTKOVÝ KRÉM zjemněný smetanou 65,- /1,
7/ STAROČESKÁ ČESNEČKA se šunkou, sýrem a česnekovými krutony 55,- /1,3,
7/ KULAJDA s houbami, koprem a vejcem 65,- /1,3,
PŘEDKRMY 12/ JEMNÁ DRŮBEŽÍ PAŠTIKA s domácí švestkovou marmeládou a domácím chlebem (80g) 117,- /1,3,7,8,
12/ RESTOVANÁ KACHNÍ JATÝRKA v sádle s domácím chlebem a kyselou okurkou 97,- /1,10,
13/ HOVĚZÍ CARPACCIO s rukolovým salátkem a rozpečeným toastem, sypané parmazánem (80g) 149,- /1,3,6,7,8,10,11,12,
13/ DOMÁCÍ ZAUZENÝ LOSOS s okurkovými tagliatellemi a opečeným toastem (80g) 175,- /1,3,4,6,7,8,10,11,12,
7/ WASABI TATARÁK z hovězího masa s opečenou bagetou (80g) 157,- /1,3,6,
POCHOUTKY K PIVU 12/ DOMÁCÍ KLOBÁSKY KANDELÁBR (250g) 135,- /1,10,
13/ KŘÍDLA KANDELÁBR v marinádě z medu, česneku a zázvoru s řapíkatým celerem a mrkví (300g) 169,- /1,3,6,7,9,10,12,
12/ KŘUPAVÁ KŘIDÉLKA V CORNFLAKES s barbeque omáčkou, řapíkatým celerem a mrkví (300g) 169,- /1,3,9,10,
13/ TATARÁK Z HOVĚZÍHO MASA s topinkami (120g) 235,- /1,3,6,7,9,10,12,
/1 HERMELÍN BALENÝ VE SLANINĚ s brusinkovou omáčkou a grilovaným ananasem 175,-
SALÁTY
CAESAR SALÁT A LA KANDELÁBR 13/ Římský salát, cherry rajčata, parmazán, kuřecí maso, pancetta a krutony bez masa 135,- s masem(100g) 175,- /1,3,4,6,7,8,10,12,
12/ LEDOVÝ SALÁT S CHERRY RAJČÁTKY s kuřecími stripsy (150g) ochucený bazalkovým pestem a vinným octem 177,- /1,3,7,8,10,
12/ MIX LISTOVÝCH SALÁTŮ s marinovanou červ. Řepou a zauzenou panenkou z naší udírny s dresinkem z dijonské hořčice 177,- /3,7,10,
12/ MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT v bylinkovém dresinku se zauzeným lososem (80g) 175,- /4,7,
-Salátky- /12/ Rajčatový salátek (200g) 35,-
/12/ Okurkový salátek (200g) 35,-
/12/ Míchaný zeleninový salátek (200g) 45,-
12/ Šopský salátek s balkánským sýrem (200g) 50,- /7,
HLAVNÍ CHODY 12/ KUŘECÍ PRSÍČKO SUPREME plněné sušenými rajčaty s restovanou kořenovou zeleninou a jemnou bramborovou kaší (200g) 219,- /9,
12/ PIKANTNÍ KUŘECÍ ŘÍZEČKY v parmazánové strouhance s bramborovým salátkem (150g) 195,- /1,3,7,9,10,
12/ SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z KARÉ s bramborovým salátem (300g) 239,- /1,3,7,9,10,
12/ KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO s variací karlovarských bramborových knedlíků se zkaramelizoovaným červeným zelím, přelité kachní šťávou (300g) 255,- /1,3,7,
12/ KANDELÁBR GULÁŠEK s domácím bramboráčkem a čerstvým křenem (170g) 175,- /1,3,7,
12/ MINUTKOVÝ CHILLI GULÁŠ z hovězí svíčkové a vepřové panenky s fazolovými lusky a bramboráčky (150g) 309,- /1,3,9,
12/ TORTILLA EL KANDELÁBROS s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a pikantním dresinkem, zapečené sýrem čedar (150g) 185,- /1,3,7,
12/ GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO balené v pancette s pečenými bramborami ve slupce s pažitkovou zakysanou smetanou (200g) 197,- /7,
12/ VEPŘOVÁ KRKOVICE se sázeným vejcem, šťouchanými bramborami a omáčkou demi glace (300g) 249,- /3,9,
239- GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA s tymiánovo-česnekovými grenaillemi ae smaženou bazalkou a cherry rajčátkem (200g)
NAŠE SPECIALITY
“JUCHA“ - HOVĚZÍ MASO V SILNÉM VÝVARU
280- (1 osoba)
500- (2 osoby)
900- (4 osoby)
-Přílohy- /7/ Listový špenát 45,-
12/ Zapečené brambory 45,- /7,
7/ Celestýnské nudle 55,- /1,3,
/1/ Rozpečený domácí chléb 40,-
-Omáčky- /7/ Křenová 35,-
/7/ Česneková 35,-
13/ Domácí tatarka 35,- /3,7,8,10,12,
Ceny příloh a omáček jsou uvedeny na porci pro jednu osobu.
Maso je pozvolna tažené v silném vývaru po dobu 6-ti hodin a poté servírováno v měděném kotlíku a proces servírování už nechte na nás.
Přejeme dobrou chuť!
12/ PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA na medu s česnekovou bagetou (700g) 237,- /1,3,7,
12/ KANDELÁBR BURGER z mletého hovězího masa, zapečený sýrem čedar s vejcem, uzeným speckem, zkaramelizovanou cibulkou, rajčetem a domácí majonézou se steakovými hranolky a s kyselou okurkou.(200g) 255,- /1,3,7,10,11,
12/ GIGANT JACK DANIELS BURGER z mletého hovězího masa, sázenými vejci 2x, opečeným špekem, restovanými kroužky cibule, grilovanou cuketou, rajčetem, kyselou okurkou a jack daniels dresinkem s domácími americkými kořeněnými bramborami (300g) 365,- /1,37,10,11,
MIX GRILL
1 osoba klobása (100g), vepřová panenka(100g), hovězí roštěná (100g), kuřecí prso(100g), slaninové chipsy (50g) s domácím chlebem a omáčkami pepřovou a medovo hořčičnou 355- 1 osoba
655- 2 osoby
12/ /1,3,7,10,
STEAKY 299- HOVĚZÍ FLANK STEAK (200G) 220,- (300G)
399- RIB EYE STEAK (200G) 299,- (300G)
420- STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ (200G) 300,- (300G)
199- VEPŘOVÁ KRKOVICE (300G)
239- VEPŘOVÁ PANENKA V PARMSKÉ ŠUNCE S LISTOVÝM ŠPENÁTEM (200G)
179- STEAK Z KRŮTÍHO PRSA S BYLINKOVÝM MÁSLEM (200G)
335- MUFLONNÍ STEAK ZE HŘBETU (250G)
-Přílohy- 35- Šťouchané brambory
/7/ Bramborová kaše 35,-
45- Opečené brambory
45- Steakové hranolky
7/ Domácí bramboráčky 45,- /1,3,
/7/ Listový špenát 45,-
/7/ Fazolky s česnekem a cibulkou 49,-
12/ Grilovaná zelenina 65,- /7,8,9,
3/ Česneková bageta 35,- /1,
/1/ Domácí chléb 25,-
40- Rýže
/1/ Topinky 4ks 30,-

TEPLÉ:

-Omáčky- /7/ Smetanová žampiónová 39,-
Smetanová z nakládaného /7/ Zeleného pepře 45,-
/12/ Brusinková 39,-
/9/ Hovězí demi glace 35,-

STUDENÉ:

12/ Pikantní 35,- /7,
12/ Koprová 35,- /7,
12/ Česnekovo-medová 35,- /7,
12/ Z hrubozrnné hořčice 35,- /7,
/12/ Barbeque 39,-
12/ Z modrého sýra 42,- /7,
RYBY 7/ PEČENÝ PSTRUH PO MLYNÁŘSKU s bramborovými dukátky (300g) 219,- /1,4,
12/ GRILOVANÝ LOSOS S RATATOULLIE a s grilovanou limetkou (200g) 295,- /4,
TĚSTOVINY A RIZOTA 7/ KRÉMOVÉ RIZOTO z rýže arborio s lososem, bylinkami a cherry rajčátky 195,- /4,
12/ PARMAZÁNOVÉ RIZOTO s domácími sušenými cherry rajčátky a rukolou 195,- /7,
12/ TAGLIATELLE S KUŘECÍM MASEM s grilovanými kuřecími prsíčky ve smetanové omáčce s kapary a sušenými rajčaty 195,- /1,3,7,
12/ ŠPAGETY ALIO OLIO PEPERONCINO sypané parmazánem 139,- /1,3,7,
12/ DOMÁCÍ GNOCCHI VEGETARIANA(cherry rajče, brokolice, kukuřice) s omáčkou z modrého sýra 139,- /1,3,7,
PRO NAŠE NEJMILEJŠÍ 7/ SMAŽENÉ KUŘECÍ ŘÍZEČKY s pažitkovými brambůrkami (100g) 99,- /1,3,
12/ ŠPAGETY v rajčatové omáčce, sypané parmazánem 99,- /1,3,7,
JEMNÉ POTĚŠENÍ 8/ DOMÁCÍ TIRAMISU s limetkovým mascarpone 105,- /1,3,7,
12/ DOMÁCÍ CITRÓNOVÝ CHEESECAKE 112,- /7,
12/ VANILKOVÁ ZMRZLINA v jádrech vlašských ořechů s chilli čokoládovou omáčkou 105,- /3,7,8,
12/ ČOKOLÁDOVÉ SUFLÉ s vanilkovou zmrzlinou 105,- /1,3,7,
12/ JAHODOVÁ PALAČINKA s vanilkovou zmrzlinou, přelitá horkou čokoládou 95,- /1,3,6,7,
Šéfkuchař je Jan Kopal.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist