U Bonaparta - Restaurace, Pivnice

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

U Bonaparta

Praha 1 - Malá Strana, Nerudova 29

Restaurace, Pivnice

Při včerejší procházce prosluněnou listopadovou Prahou, jsem chtěl přátelům ukázat podnik, ve kterém jsem se spolužáky  trávil mnohé příjemné páteční večery u piva za studijních let "hrůzného" socialismu. Po usednutí k jednomu z volných stolů jsme byli kolem 15. hodiny obsluhou dotázáni, zda budeme jíst. Jelikož v tuto dobu  jsme si chtěli objednat jen pivo, byli jsme ze sálu vykázáni maximálně na stoličky ke zdi v baru. Pivnici jsme tedy opustili s tím, že příště už o tomto podniku budu hovořit již jen v minulém čase a přítomný česky mluvícím hostům raději nedoporučovat.

U Bonaparta - Kontakt

U Bonaparta
Nerudova 29
150 00 Praha

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace, Pivnice

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

11.2.2019

vojta

Chutné jídlo,dobré pivo,příjemná obsluha. více...

21.2.2017

Jana

Nejhorší zážitek za hodně dlouhou dobu. Mylně jsme se domnívali, že se na řízku nedá nic zkazit. Řízek byl tak nechutně mastný, protože byl vytažený… více...

13.4.2016

Petr

Prostředí příjemné, obsluha milá a celkem rychlá, jídlo bylo dobré.
Jen nás trochu překvapil příplatek za služby - obvykle si restaurace nasadí… více...

Ohodnotit podnik

U Bonaparta - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace, Pivnice

Ohodnotit podnik U Bonaparta - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Chutné jídlo,dobré pivo,příjemná obsluha.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nejhorší zážitek za hodně dlouhou dobu. Mylně jsme se domnívali, že se na řízku nedá nic zkazit. Řízek byl tak nechutně mastný, protože byl vytažený z friťáku a za takové šílené peníze, které si účtují by člověk čekal něco lepšího. Ke každému jídlu si počítají automaticky 15% spropitné za obsluhu a ještě poplatek za pečivo a omáčky, které ani nevyužijete. Obsluha arogantní až to není hezké. Milí být nemusí, protože vždycky se najde nějaký turista, který to tam nezná a za dvě jídla + pití, tam nechá tisíc korun. Za stejné peníze byste si mohli dát dobrý oběd na staromáku. Nikdy více se už do této restaurace nevrátíme. Rozhodně nedoporučuju.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Prostředí příjemné, obsluha milá a celkem rychlá, jídlo bylo dobré.
Jen nás trochu překvapil příplatek za služby - obvykle si restaurace nasadí takové ceny jídla aby nemuseli zákazníky obtěžovat s příplatky a pak řešit že to je něco co si zákazník neobjednal a nechce to tedy platit.
Ale jinak celkově v součtu cena i s nečekaným příplatkem byla na tuto lokaci dobrá - takže kdyby majitel maličko zdražil a zrušil příplatek za služby a chléb, ušetřil by si spoustu problémů a špatných hodnocení - je to škoda, zvláště když pivo i kuchyně byly moc dobré.
Byli jsme spokojeni, příště se určitě zase stavíme.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist