Restaurace Staromáček - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Restaurace Staromáček
 
 

Restaurace Staromáček

Praha 1 - Staré Město, Dlouhá 4

Restaurace

"Staromáček" je nově otevřená restaurace, vzdálená jen 50m od Staroměstského náměstí, nabízející originální staročeskou kuchyni, speciality národních kuchyní , zvěřinové speciality a jídla připravovaná na otevřeném grilu. Samozřejmostí je široký výběr z moravských i archivních vín a plzeňské pivo. Večer Vám k tanci i poslechu hraje živá folklórní hudba. Kapacita restaurace je 80 osob, přičemž můžete využít i zahrádku-atrium. Na přání poskytujeme stravování skupin, slavnostní hostiny, rauty, flambování a blanžírování, a to vše za příznivé ceny.

Dnes 11:00 - 20:00

Restaurace Staromáček - Kontakt

Restaurace Staromáček
Dlouhá 4
110 00 Praha

Otevírací doba

Pondělí 11:00 – 20:00
Úterý 11:00 – 20:00
Středa 11:00 – 20:00
Čtvrtek 11:00 – 20:00
Pátek 11:00 – 20:00
Sobota 11:00 – 20:00
Neděle 11:00 – 20:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Kuchyně: Česká
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Plzeňský Prazdroj

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

21.12.2014

PikalovaH.

Neprijemna obsluha, jidlo jak se skolni jidelny, pribory stare osoupane. Coca cola rozlejvana z flasky. No byl to omyl tam jit, ale to jsme mohli… více...

16.5.2014

Petra Novotná

Byli jsme velmi častí zákazníci,ale nyní jsme tedy rozhodně bývalými! Naše skupina se rozdělila - 4 lidé šli do restaurace v Dlouhé a 4 lidé do… více...

7.12.2009

Mirixs

Bohuzel jsme s touto restauraci byli velmi nespokojeni a obcas jsme se pred svymi kolegy z Nemecka museli doslova stydet. 14 dni predem jsme v teto… více...

23.9.2008

Neznámý

špatná restaurace.majitel je zloděj. více...

9.4.2007

Fanýs

Příjemná hospůdka. Na to, že je v centru má přijatelné ceny. více...

Ohodnotit podnik

Restaurace Staromáček - Vybavení podniku

Vybavenost:

Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká

Pivo:

Plzeňský Prazdroj

Vaření:

Večeře

Zábava:

Živá hudba

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština

Podnik vhodný pro:

Rodiny s dětmi, Romantické posezení, Oslavy a hostiny, Relaxace

Ohodnotit podnik Restaurace Staromáček - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Neprijemna obsluha, jidlo jak se skolni jidelny, pribory stare osoupane. Coca cola rozlejvana z flasky. No byl to omyl tam jit, ale to jsme mohli cekat v prazdne hospode.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme velmi častí zákazníci,ale nyní jsme tedy rozhodně bývalými! Naše skupina se rozdělila - 4 lidé šli do restaurace v Dlouhé a 4 lidé do restaurace v Karlově ulici. V obou restauracích jsme dostali uvařenou kachnu namísto pečené. Zelí ukrutné - chutnalo jako přesnídávka pro malé děti (rozblemcané). U kolena se nedala ani konzumovat kůže, kterou mají zahraniční hosti velmi v oblibě! Doufám, že majiteli se zamlouvají (jistě obrovské) zisky, protože ceny jsou prakticky neúnosné - ale chápu, turisté :)

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Bohuzel jsme s touto restauraci byli velmi nespokojeni a obcas jsme se pred svymi kolegy z Nemecka museli doslova stydet. 14 dni predem jsme v teto restauraci rezervovali 20 mist. Kdyz jsme prisli, dva velke stoly byly rozdelene a obsluha odmitla stoly spojit. Cast nas tedy musela sedet za rohem a navzajem jsme na sebe nevideli. Obsluha byla dost neprijemna. Nemohli si nevsimnout, ze jsme ve skupine pouze dve Cesky. Presto prisla servirka a cesky se zeptala: Co si date? Jeden kolega si nemecky objednal male pivo a slecna ho hned sjela: Sorry, I don't speak German. A beze slova odesla. Kdyby ovsem par sekund pockala, tak bych ji to milerada prelozila. Asi za pet minut dorazili dva cisnici, kteri nemcinu jakz takz ovladali. Na jidlo jsme museli pomerne dlouho cekat, ja si musela po ctyriceti minutach cekani osobne pripomenout polevku. Tuto restauraci opravdu nemuzu nikomu doporucit.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

špatná restaurace.majitel je zloděj.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Příjemná hospůdka. Na to, že je v centru má přijatelné ceny.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist