Restaurace Léta páně - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Restaurace Léta páně
 
 

Restaurace Léta páně

Praha 9 - Dolní Počernice, Národních hrdinů 3

Restaurace

Restaurace Léta páně je výjimečná nejen svou polohou v atraktivním a příjemném prostředí zámeckého parku v Dolních Počernicích, ale vyniká především vynikající chutí podávaných pokrmů, příjemným prostředím moderního interiéru a velmi milou obsluhou.   Skladbě jídelního lístku vévodí grilované a pečené speciality různých druhů mas, ale rozhodně nezapomínáme ani na vyznavače pokrmů lehčích či bezmasých. Součástí jídelního lístku je i menu pro Vaše děti.   V poledne je pro Vás v průběhu pracovního týdne připravena cenově výhodná denní nabídka.   Pro zastánce pivního moku Vám můžeme nabídnout kompletní sortiment Plzeňského prazdroje i piva Master. Milovníky vína potěší pohled na široký sortiment v naší vinotéce.   Samozřejmostí je pečlivé sledování kulinářského kalendáře a tak se můžete těšit na nejrůznější rozšíření naší nabídky dle aktuálního ročního období.   Naší velkou doménou jsou prostory k pořádání svateb, rautů či firemních večírků. Zajistíme Vám nejen velmi zajímavé občerstvení, ale i jakýkoliv doprovodný program dle Vašeho přání.   Přijďte okusit jedinečnou atmosféru, přiveďte s sebou své blízké a společně se vydáme na cestu nezapomenutelných gastronomických zážitků.   Srdečně se těšíme na Vaši návštěvu. tým restaurace Léta páně

Dnes 11:00 - 0:00

Restaurace Léta páně - Kontakt

Restaurace Léta páně
Národních hrdinů 3
190 12 Praha

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 11:00 – 0:00
Úterý 11:00 – 0:00
Středa 11:00 – 0:00
Čtvrtek 11:00 – 0:00
Pátek 11:00 – 0:00
Sobota 11:00 – 0:00
Neděle 11:00 – 0:00

Info

Počet míst celkem: 90

Tankové pivo: Ano
Zahrádka: Ano (200 míst)
Salónek: Ano (150 míst)
Kuchyně: Česká
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ano
Klimatizace: Ne
Platba:
American Express MasterCard Maestro Visa Visa Electron Diners Club Ticket Restaurant Le Cheque Déjeuner Gastro Pass

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Gambrinus Plzeňský Prazdroj
Radegast

Více Hodnocení

14.9.2023

Andrea

Velké zklamání! ..a to jsem sem měla následující měsíce chodit dvakrát týdně na oběd. Ale po téhle zkušenosti už sem jen tak nezavítám.
- točí… více...

19.8.2023

I. Krchová

Dnes jsme s přáteli navštívili vaší restauraci a všichni jsme byli velice spokojeni jak s jídlem tak i s obsluhou.Slečna Elsa byla velice přijemná a… více...

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

25.3.2018

Jan Mareš

Prostředí hezké ale nechápu jak někdo může takhle pokazit maso. A když se obrátíme na obsluhu, pomalu se nám vysmějí. Už nikdy! více...

7.4.2017

Marián Kleis

oslavoval jsem tam narozeniny ale už nikdy více . Obsluha příšerná pomalá nepřítomná jidlo špatně proste hrozný více...

10.9.2016

PAVLÍNA

AŽ NA KUCHAŘE DOBRÉ”

LÉTA PÁNĚ - Prostředí krásné, vystajlované, obsluha speciálně ,,mladá paní" velmi příjemná, milá. Ale, vše POKAZIL KUCHAŘ!… více...

Ohodnotit podnik

Restaurace Léta páně - Vybavení podniku

Vybavenost:

Wi-Fi, Salónek, Tankové pivo, Bezbariérový přístup, Parkoviště, Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká

Služby:

Rozvoz jídel, Svatby, Firemní akce, Catering, Zabalení jídla s sebou

Sortiment - víno:

Rozlévaná vína, Tuzemská vína, Zahraniční vína, Lahvová vína

Káva:

Espresso, Cappuccino, Latté, Macchiato, Vídeňská káva, Turecká káva, Frappé

Nealkoholické nápoje:

Coca cola, Fanta, Sprite, Bonaqua

Pivo:

Gambrinus, Plzeňský Prazdroj, Radegast

Platba:

American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners Club, Ticket Restaurant, Le Cheque Déjeuner, Gastro Pass

Vaření:

Večeře, Něco k pivu

Zábava:

Stolní fotbal

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština, Angličtina

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Kapacita:

Počet míst celkem: 90 
Kapacita salónku: 150 míst 
Kapacita zahrádky: 200 míst 

Podnik vhodný pro:

Každodenní oběd, Rodiny s dětmi, Oslavy a hostiny, Obchodní jednání, Prezentace,konference, Akce s kamarády

Ohodnotit podnik Restaurace Léta páně - hodnocení podniku

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velké zklamání! ..a to jsem sem měla následující měsíce chodit dvakrát týdně na oběd. Ale po téhle zkušenosti už sem jen tak nezavítám.
- točí PODMÍRÁKY - čtyři piva a všechna měla pěnu téměř od půlky půllitru
- jídlo za 289 a MASO bylo GUMOVÉ A STUDENÉ, HRANOLKY servírované namočené v omáčce - navíc některé ještě tuhé a syrové
± polévka byla vynikající, bohužel však tak PŘESOLENÁ, že si šlo sotva užít její chuť
- vyšší ceny
- a nakonec nám ještě přinesli ÚČET s přidanými položkami, které jsme vůbec neměli
+ pěkné a příjemné PROSTŘEDÍ
± obsluha nás často kontrolovala, zda něco nepotřebujeme

Takže na to, jak jsem sem chtěla chodit častěji a snažila se sem dostat každého, s kým jsem se měla setkat, jsem dost zklamaná!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dnes jsme s přáteli navštívili vaší restauraci a všichni jsme byli velice spokojeni jak s jídlem tak i s obsluhou.Slečna Elsa byla velice přijemná a ochotná rychle vyřídit všechny naše objednávky. Rádi se k vám zas někdy vrátíme.

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Prostředí hezké ale nechápu jak někdo může takhle pokazit maso. A když se obrátíme na obsluhu, pomalu se nám vysmějí. Už nikdy!

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

oslavoval jsem tam narozeniny ale už nikdy více . Obsluha příšerná pomalá nepřítomná jidlo špatně proste hrozný

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

AŽ NA KUCHAŘE DOBRÉ”

LÉTA PÁNĚ - Prostředí krásné, vystajlované, obsluha speciálně ,,mladá paní" velmi příjemná, milá. Ale, vše POKAZIL KUCHAŘ! Telecí steak velmi tuhý, že se nedal užvýkat, pečená brambora "Josper" tvrdá nedodělaná. Tuto přílohu jsme si dali 3 x a můžete hádat kolik brambor bylo v pořádku a kolik jich bylo NEDODĚLANÝCH. Ano, plný počet všechny tři k různým jídlům. Také pečená brambora s dýňovým pestem byla tuhá. To, že červená řepa glazovaná, byla tvrdá k nepozření, už vypadá, že se opakuji. Ale byly to takové špalky, které se nedaly pozřít. Žebro bylo velmi tučné, že půlka nebyla k jídlu (byl to spíše bůček) Domácí široké nudle s hříbky a vepřovou panenkou - tak i vepřová panenka v tomto jídle byla tuhá. Na druhou stranu smažený sýr byl v pořádku - to se mu povedlo.........
Vedení by mělo zvážit jakého to mají v kuchyni profesionála. Zřejmě musí mít moc dobrý chrup (vaří-li i doma, jeho rodina již musí mít určitě vytrénované sanice)
Na večeře chodíme dost často - na různá místa po celé Praze a okolí. Tím chci říci, že nějaké to srovnání tedy máme.
Přestože je to nádherná lokace a exteriér i interiér NÁDHERNÝ díky KUCHAŘI se již jako platící hosté NEVRÁTÍME !!!!!!!!!!!!!!!

Navštíveno v srpnu 2016

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Po mé dnešní první a poslední návštěvě: zřejmě v této restauraci mají rajónní systém. Dáma co obsluhovala na části kde jsem seděla ( 4 stoly, každý pro 8 osob, zaplněny 2 stoly ) nejenže neměla 1) přehled, ale 2) přežvykovala jak tur domácí. Po 15 min. ke mně přišel jeden z jejich tří kolegů a donesl mi jídelní lístek a objednal pití. Pak jsem čekala dál, ale obědnávky na jídlo jsem se nedočkala. Čas mé návštěvy 12.45 uvnitř prázdno a na terase celkem plno. V obsluze jsem napočítala 4 lidi na terasu asi pro cca 80 hostů. Jediné co mohu pochválit je uklid, než jsem se vrátila z toalety byla pivní třetinka pryč :-(

Jídlo:
Celkové hodnocení:

Dobrý den,
bohužel se musím přidat k nespokojeným zákazníkům této restaurace .Včera jsme si zde kamarádkami udělali s kamarádkami krásné odpoledne,jídlo bylo výborné někteří číšníci milý a musím říct, že do okamžiku, kdy jsme museli platit vše v pořádku a spokojenost.Ale to že chtěli okrást mou kamarádku o sto korun a mě za jednu polévku a dvě malá piva naúčtovali 229kč!!!!!!!!To mi přišlo vrchol drzosti.Opravdu má první a tudíž posedni návštěva!!!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jsme pravidelnými návštěvníky restaurace Léta Páně, rádi bychom Vám poděkovali za pohodové okamžiky strávené v příjemném a čistém prostředí Vaší restaurace. Jsme vždy nadšeni obsluhou, které ani při maximálním vytížení nechybí vysoce profesionální a zároveň milý lidský přístup. Jídla jsou podle našich zkušeností chuťově na úrovni, doporučujeme Stařenou loupanou plec s rozmarýnovými brambory a jalovcovou omáčkou. Rádi se vracíme také kvůli bezkonkurenční kvalitě Plzeňského Prazdroje, široko daleko takovou výbornou Plzeň nikde netočí.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Obrovské zklamání. Obsluha děsná a pomalá. Kuchyně netuší jak vypadá čerstvé jídlo. Všude prach to bude asi dekorace. Mají štěstí že mají takovou polohu jinak by tam asi brzo nikdo nechodil.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Rád bych přidal NEGATIVNÍ zkušenost s tímto podnikem…
Polévky jsme vrátili vlažné k dohřátí, jedna se nám vrátila trochu teplejší, druhá stejná, možná studenější… O kvalitě STAROČESKÉ kulajdy a její chuti plné octa nechť se pak přesvědčí každý sám…
Došlo na objednání hlavního chodu- z nabídky se jednalo o dvě z těch nejdražších jídel na lístku-
Panenka a tzv. Počernický mix gril… Nu a měli jsme hned hodinku času, vyplněnou čekáním s prázdným půllitrem piva- slečně servírce jsem prázdný půllitr ukázal a za chvíli mi pivo přinesl číšník… Po 15 minutách přináší servírka pivo, kteréí již mám od kolegy… Snad nějaký šum v personálu… Ne, ne, naprostá neinformovanost a zájem… Ta samá servírka začne ještě s kolegou nad hosty leštit zrcadla a žádá je, aby si PŘESEDLI!!!!!!
Nicméně, hodinka uběhla jako voda a nám na stole přistálo něco bombastického- alespoň to je zřejmě záměr kuchaře- nebo co to tam vlastně v kuchyni mají… Hlavně OHROMIT!
Povedlo se.. Olbřímí prkénko s hákem, na kterém se bimbaly papriky a něco, jako sušené kousky masa.. Po přivonění a hlavně ochutnání hovězího hužvovitého kousku jsem pochopil, že dál jíst nebudu, protože maso smrdělo jako z popelnice, nebo jako když ho necháte zasmrádnout den dva někde na sluníčku- prostě hnus… Manželka měla vysušenou panenku bez chuti- a zaplať bůh i bez zápa

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

návrat cca po třech letech po špatné zkušenosti, bohuž je to stále hrůůůza, z venku krásné ale to je vše :-(

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Můj názor: vyhnout se obloukem!!! Naprosto příšerná obsluha, na jídlo se čeká 1,5hod i tak jsme dostali syrovou krkovici (k jídlu nám nepřinesli ani příbor). Na dopečení krkovice jsme čekali dalších cca 30minut, bohužel marně). Požádali jsme obsluhu o zaplacení, krkovici nám samozřejmě naúčtovali!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Pomalá, nevšímavá obsluha, cena ani trochu neodpovídá kvalitě, jídlo nechutné.
Na "terč" na svíčkovou použili místo brusinkového kompotu borůvkový džem!

Služby:
Celkové hodnocení:

Slavila jsem tam narozeniny a jsem velice nespokojena. Souhlasim s predchozim nazorem, ze restaurace zachranuje krasne prostredi, jinak jsme cekali 1,5 hod (!) na jidlo, kdyz nakonec prinesly salaty, jeden z nich byl pripaleny (nam ho vymenily), porce male, chutove - nic moc (pritel vari lepe) a drahe. Nejhorsi ale byla obsluha, nevadilo, ze spletly nam jidla a dodaly prilohy, ktere jsme neobjednavaly (ok, muze se stat, jsme byli 8 lidi), ale to, ze cisnici byli moc neuctivy. To vsehno jsem rekla managerovi, ktery bez komantaru udelal nam slevu,stejne jsme zaplatily 2500 Kc a odesly sklamane... Doporucila bych tam jit slunecnim dnem na pivo, ale v zadnem pripade nedavat si zadne jidla!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Do této restaurace chodím relativně častěji, jak na obědové menu tak na večeři.Bohužel je mi trapné dát 0 bodů obsluze, tak jsem dal aspoň 1. Obsluha vázne,a to celkem dost.Jednou jsem dokonce po 20min čekání na obsluhu radši odešel. Nikdo nepřišel objednat ani pití, chápu že měli frmol,ale co je moc to je moc.Když přijdu v 11 na oběd jsme skoro první hosté,čekáme 5min než někdo přijde,a pak nám třeba zapomenou objednat jídlo apod. Jednou na večeři jsme si objednali česnekovou polévku a tatarák, po 3/4 hodině co jsme se připomněli kde je polévka nám obsluha vesele odpověděla, že si myslel že jsme chtěli polévku dohromady s tatarákem. Sklínka na nealko pivo byla jen vypláchnutá vodou a ještě na ní byly zbytky rtěnky.
Připomínek k obsluze bych měl více, ale chci napsat i o kvalitě jídla.
Ta je opravdu vesměs velice dobrá. Skoro vždy jsem si pochutnal. Jediné jídlo co mi opravdu nechutnalo byl tatarák, ten byl jako smíchaný s moukou, prostě byl divný a nebyl dobrý(asi pomleli maso 2 přes mlýnek bylo to jak lepidlo).
Dále nechápu proč nealko pivo stojí 32kč a to ještě 33cl. To je fakt super.
Jinak velice pěkná restaurace, ceny až na nealko nápoje příznivé, kuchyň velice dobrá, obsluha vesměs katastrofální, na takto dobrou restauraci a kazí zbytečně celkový dojem.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velmi příjemné prostředí, skvělá kuchyně, číšník se nám po celou dobu věnoval a usmíval se! Trochu problém je s dostupností, Dolní Počernice nejsou zrovna centrum Prahy, a trochu také s kuřáky - zasloužili by důslednější oddělení od nekuřáků. Nicméně i tak restaurace určitě stojí za výlet, na pražské poměry nadprůměr, rozhodně doporučuji.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist