Pizzeria Donna I. - Restaurace, Pizzerie

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Pizzeria Donna I.

Praha 1 - Staré Město, Veleslavínova 10

Restaurace, Pizzerie

Pizzerie DONNA I ve Veleslavínově ulici byla otevřena v roce 1997, a jak její jméno naznačuje, vládnou zde ženy. Popularitu si získala především svou kuchyní, která uspokojí jak váženou českou klientelu tak, díky umístění v centru Starého Města, turisty z celého světa i rodilé Italy. Posezení v příjemném interiéru provoněném dřevem z originální pizza pece je dalším atributem, který návštěvníkům pomůže na chvíli zapomenout na všední starosti.

Dnes 11:00 - 23:00

Pizzeria Donna I. - Kontakt

Pizzeria Donna I.
Veleslavínova 10
110 00 Praha

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Otevírací doba

Pondělí 11:00 – 23:00
Úterý 11:00 – 23:00
Středa 11:00 – 23:00
Čtvrtek 11:00 – 23:00
Pátek 11:00 – 23:00
Sobota 11:00 – 23:00
Neděle 11:00 – 23:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Kuchyně: Italská, Vegetariánská
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne
Platba:
Visa JCB Card

Typ podniku: Restaurace, Pizzerie

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

11.10.2018

Anna Kelsová

Restaurace má na centrum Prahy dobré menu za rozumné ceny, jídla jsou chutná, obsluha rychlá. Leč to je vše. Chodili jsme tam ze zaměstnání na obědy,… více...

14.3.2017

Kapslik

Z podniku jsme odesli, aniz bychom se vubec dostali k jidlu. Obsluha byla od sameho pocatku velice neprijemna. Sedely jsme u stolu dve rodiny, behem… více...

Ohodnotit podnik

Pizzeria Donna I. - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace, Pizzerie

Kuchyně:

Italská, Vegetariánská

Nealkoholické nápoje:

Coca cola, Mattoni

Pivo:

Krušovice, Clausthaler (nealko)

Platba:

Visa, JCB Card

Vaření:

Večeře

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština

Podnik vhodný pro:

Romantické posezení, Relaxace

Ohodnotit podnik Pizzeria Donna I. - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Celkové hodnocení:

Restaurace má na centrum Prahy dobré menu za rozumné ceny, jídla jsou chutná, obsluha rychlá. Leč to je vše. Chodili jsme tam ze zaměstnání na obědy, už nechodíme . K základnímu servisu patří možnost vybrat si stůl dle vlastního uvážení navíc když restaurace zeje poloprázdnotou. Bohužel, obsluha je pravděpodobně od managementu či majitele instruována tak(ptali jsme se na to jinak milé servírky), že nesmí nechat sedět například pár nebo 3 lidi u stolu pro 4. Tady Vás vždycky přesadí podle svého, možnost volby neexistuje. Stoly pro dva jsou miniaturní a hosté se u nich doslova krčí, aby se najedli. Klasický příklad neúcty k zákazníkovi, "Náš zákazník náš pán tu zřejmě nikdy neslyšeli". My jsme Pražáci takže jsme se servírkou chvíli diskutovali a pak jsme raději odešli, ale litovali jsme v duchu tři evidentně zmatené mimopražské hosty, které obsluha v poloprázdné restauraci naprosto bezcitně "přesadila" od stolu pro 4 ke stolu pro 2 a k tomu jim zboku stolu kde se nedalo hnout přinesla židli navíc...., nevím co ti chudáci udělali, my jsme byly s kolegyní na odchodu a poradily jsme jim totéž. Cestuji po světě 30 let, ale tohle jsem nezažila.

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Z podniku jsme odesli, aniz bychom se vubec dostali k jidlu. Obsluha byla od sameho pocatku velice neprijemna. Sedely jsme u stolu dve rodiny, behem objednavky prvni z nas, nas cisnik prerusil poznamkou, ze doufa, ze mu v dobe obeda nehodlame blokovat stul pro 8 lidi kvuli jen 2 pizzam. Kontrovali jsme, ze kdyby nas nechal dokoncit objednavku, vedel by, kolik bychom si jich objednali. Odesli jsme. Uz i proto, ze ac na dverich inzeruji oddele sekce pro kuraky a nekuraky, zapalili si hoste behem nasi navstevy v obou castech podniku a behem chvilky se tam nedalo dychat.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist