Na staré Vozovně - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Na staré Vozovně

Praha 5 - Střešovice, Patočkova 4

Restaurace

Denně vám nabízíme široký výběr teplých i studených jídel, speciality české i zahraniční kuchyně. Pečeme kachny, krůty, selátka a jiné dobroty. V pátek či sobotu můžete navštívit koncerty spřátelených skupin kapely TŘI SESTRY.

Dnes 11:30 - 24:00

Na staré Vozovně - Kontakt

Na staré Vozovně
Patočkova 4
169 00 Praha

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 11:30 – 24:00
Úterý 11:30 – 24:00
Středa 11:30 – 24:00
Čtvrtek 11:30 – 24:00
Pátek 11:30 – 24:00
Sobota 11:30 – 24:00
Neděle 11:30 – 24:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Kuchyně: Česká
Dětský koutek: Ano
Wi-Fi: Ano
Klimatizace: Ano

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Gambrinus Plzeňský Prazdroj
Velkopopovický kozel Birell
Tři sestry

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

18.5.2014

Tereza S

1) Když jsme s přítelem vešli do podniku a slušně pozdravili, personál se na nás otočil a neodpověděl. 2) Obsluha byla nesmírně pomalá. Trvalo zhruba… více...

Ohodnotit podnik

Na staré Vozovně - Vybavení podniku

Vybavenost:

Klimatizace, Wi-Fi, Dětský koutek, Se zahrádkou, Nekuřácké oddělení

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká

Služby:

Rozvoz jídel, Catering

Pivo:

Gambrinus, Plzeňský Prazdroj, Velkopopovický kozel, Birell, Tři sestry

Zábava:

Živá hudba, Velkoplošné sportovní přenosy

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Podnik vhodný pro:

Sledování sportu, Každodenní oběd, Akce s kamarády

Ohodnotit podnik Na staré Vozovně - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

1) Když jsme s přítelem vešli do podniku a slušně pozdravili, personál se na nás otočil a neodpověděl. 2) Obsluha byla nesmírně pomalá. Trvalo zhruba 5 minut, než se nás konečně někdo zeptal, jestli si budeme něco přát. V restauraci jsme seděli jako jediní... 3) Objednali jsme si 2x malinovku (výborná) a 2x svíčkovou s domácím knedlíkem za 80,-Kč. Za tuto cenu jsem sice neočekávala zázrak, ale rozhodně bych měla dostat slušné jídlo, kde například nebude zkažené a zapáchající maso, které ještě k tomu vypadá, jako kdyby ho přede mnou někdo přežvýkal. Jídlo jsem vrátila okamžitě ve chvíli, kdy jsem maso ochutnala. Obsluha se neomluvila a ani mi nenabídla náhradní variantu jídla. Musela jsem servírku tedy zastavit v půli cesty a poprosit jí, aby mi alespoň donesla polévku. Podotýkám, že jsem se snažila být, co nejvíce slušná. Evidentně jsem i přesto servírku urazila, z nějakého nepochopitelného důvodu se na mě tvářila, jako kdybych právě urazila její vlastnoruční práci v kuchyni. 4) Po dojedení jídla jsme čekali asi deset minut, než odnesla servírka talíře. 5) Dalších 10 minut jsme čekali na to, až budeme moci zaplatit, ale nikdo nepřišel a tak jsme se s přítelem museli zvednout a dojít až na bar. 6) Při placení mi servírka oznámila, že svíčkovou zaplatím, protože jsem snědla z talíře 3 knedlíky a když se vrací jídlo, má být téměř nedotčené. Paní provozní uznala, že maso bylo nestravitelné a že jsem opravdu měla jídlo právo vrátit, ale že jídlo se zkrátka nevrací z 85% plné, ale z 99%. Paní provozní na mě doslova křičela na celou restauraci a dokonce mě hlasitě pomluvila u nově příchozích hostů, kteří si sedli kousek ode mě, kde jsem zrovna stála s přítelem. Naštěstí přítel zakročil a zkažené maso jsem platit nemusela. Rozčílila mě arogance, nevychovanost a troufalost s kterou se na mě paní provozní rozkřikla, i když jsem byla nad míru slušná.Paní provozní nezapomněla podotknout, ať už se nikdy nevracím.Ve svém dosavadním životě jsem jídlo nikdy nevracela a nikdy jsem se nesetkala s nepříjemnější obsluhou, než zde. Nikomu proto tuto restauraci nedoporučuji.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist