Mlsná kavka - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Mlsná kavka
 
 

Mlsná kavka

Praha 8 - Karlín, Sokolovská 327/29

Restaurace

Mlsná kavka je nekuřácká vegetariánská restaurace, která pod jednou střechou a v jedné kuchyni spojuje kvalitní bezmasá jídla a pracovní uplatnění lidí znevýhodněných na trhu práce. Vznikla jako společný projekt Občanského sdružení Green Doors a Filipa Kavky Smiggelse. V Mlsné kavce si můžete vybrat z nápaditých pokrmů připravených z čerstvých potravin a ingrediencí. V každém ročním období Vás překvapíme novým jídelním lístkem sestaveným ze sezónních surovin. Zajímavou vegetariánskou kuchyni doplní kvalitní česká vína a fair trade káva. V Mlsné kavce myslíme na celou rodinu. Naše dětské jídlo nejsou hranolky s kečupem, přijďte se přesvědčit. Děti si v Mlsné kavce můžou oblíbit zeleninová jídla a taky si můžou pod vedením našeho šéfkuchaře vyzkoušet jednoduché i složitější vaření. Mlsná kavka Vám exkluzivně nabízí speciální akce jako je například sexy.slow.food a nedělní brunch nebo catering pro Vaše soukromé i firemní akce!

Dnes 11:30 - 23:00

Mlsná kavka - Kontakt

Mlsná kavka
Sokolovská 327/29
186 00 Praha

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 11:30 – 23:00
Úterý 11:30 – 23:00
Středa 11:30 – 23:00
Čtvrtek 11:30 – 23:00
Pátek 11:30 – 23:00
Sobota 11:30 – 23:00
Neděle 11:00 – 22:00

Info

Počet míst celkem: 70

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano (10 míst)
Salónek: Ne
Kuchyně: Vegetariánská
Dětský koutek: Ano
Wi-Fi: Ano
Klimatizace: Ne
Platba:
American Express MasterCard Maestro Visa Visa Electron Ticket Restaurant Le Cheque Déjeuner Gastro Pass

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Budějovický Budvar

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

24.1.2013

Viktorie

Jedna z mála nekuřáckých, vegetariánských a baby-friendly restaurací v centru Prahy. Oceňuju hlavně velkorysý dětský koutek, díky kterému tam chodím… více...

22.8.2012

Jitka

Můžu jedině dopouričit. Příjemný prostor a na léto originální zahrádka před restaurací. Výborné jídlo, menu je stručné, ale pestré, já mám nejdraději… více...

6.7.2012

Astrid

V restauraci jsme byli na obědě s rodinou a byli jsme celkově velmi spokojeni jak s jídlem, tak i s obsluhou. Jídlo bylo opravdu vynikající, chutnalo… více...

4.6.2012

Patricie

v Mlsné kavce jsme absolvovali kurz vaření s dětmi a byli jsme nadšeni - pro děti to byl obrovský zážitek, vařit s opravdickým šéfkuchařem a v… více...

17.4.2012

Stanislav

Velmi příjemná restaurace, ochotná obsluha, pěkné řešení interiéru. Jídlo výborné, dali jsme si polední menu (zelňačka, penne s gorgonzolovou omáčkou… více...

Ohodnotit podnik

Mlsná kavka - Vybavení podniku

Vybavenost:

Wi-Fi, Dětský koutek, Se zahrádkou, Nekuřácké oddělení

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Vegetariánská

Služby:

Rozvoz jídel, Catering, Zabalení jídla s sebou

Sortiment - víno:

Rozlévaná vína, Tuzemská vína, Zahraniční vína, Lahvová vína

Nealkoholické nápoje:

Kofola

Pivo:

Budějovický Budvar

Pivo od 22 
do 38 Kč 

Platba:

American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Ticket Restaurant, Le Cheque Déjeuner, Gastro Pass

Vaření:

Večeře

Denní menu od 98 
do 98 Kč 
Denní menu od 11:30 
do 15:00 hod 
Hlavní jídlo od 130 
do 158 Kč 

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština, Angličtina

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Kapacita:

Počet míst celkem: 70 
Kapacita zahrádky: 10 míst 

Podnik vhodný pro:

Každodenní oběd, Rodiny s dětmi, Oslavy a hostiny, Obchodní jednání, Kouření zakázáno

Ohodnotit podnik Mlsná kavka - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jedna z mála nekuřáckých, vegetariánských a baby-friendly restaurací v centru Prahy. Oceňuju hlavně velkorysý dětský koutek, díky kterému tam chodím dost ráda, protože se tam můj syn zabaví a já si můžu v klidu povídat a pojídat. Mají výborné saláty, nápaditá hlavní jídla a dokonalé dezerty. Rychlá a příjemná obsluha vždy vyhoví mému přání.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Můžu jedině dopouričit. Příjemný prostor a na léto originální zahrádka před restaurací. Výborné jídlo, menu je stručné, ale pestré, já mám nejdraději saláty - oceňuji používání vždy čerstvých surovin a kohoutkovou vodu, kterou podávají v karafě a zdarma.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

V restauraci jsme byli na obědě s rodinou a byli jsme celkově velmi spokojeni jak s jídlem, tak i s obsluhou. Jídlo bylo opravdu vynikající, chutnalo nám i dětem, které si mohli po obědě pohrát v hezky zařízeném koutku, takže my dospělí jsme si mohli v klidu vychutnat skvělou kávu.
Z jídla bych vypíchla dva chody - stir fry, které si objednal manžel jako hlavní chod (pálivé jídlo s tofu, paprikou, zelenými fazolkami a zelím, podávané s rýží) a švestkové kuličky s mandlemi, které jsme měli jako dezert.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

v Mlsné kavce jsme absolvovali kurz vaření s dětmi a byli jsme nadšeni - pro děti to byl obrovský zážitek, vařit s opravdickým šéfkuchařem a v opravdické restauraci. Kuchař se všem věnoval, byl velmi příjemný a je vidět, že s dětmi má bohaté zkušenosti a že ho práce s nimi baví. To, že připravené jídlo bylo velmi dobré a všem moc chutnalo, snad ani nemusím dodávat.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velmi příjemná restaurace, ochotná obsluha, pěkné řešení interiéru. Jídlo výborné, dali jsme si polední menu (zelňačka, penne s gorgonzolovou omáčkou, sušenými rajčaty a oříšky, bylo to výborné). Lákavě vypadá i stálý jídelníček, je opravdu z čeho vybírat a za více než rozumné ceny.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist