Bekovka Restaurant - Restaurace, Hospůdka, Pivnice

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Bekovka Restaurant
 
 

Bekovka Restaurant

Praha 5 - Stodůlky, Siemensova 2717/4

Restaurace, Hospůdka, Pivnice

Nově otevřená restaurace Bekovka v administrativním centru City West ve Stodůlkách patří do sítě Pilsner Urquell Original Restaurant a kombinuje moderní trendy v pohostinství a gastronomii s tradiční českou pivní kulturou.

Dnes 10:00 - 23:00

Bekovka Restaurant - Kontakt

Bekovka Restaurant
Siemensova 2717/4
155 00 Praha

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 10:00 – 23:00
Úterý 10:00 – 23:00
Středa 10:00 – 23:00
Čtvrtek 10:00 – 23:00
Pátek 10:00 – 23:00
Sobota 11:00 – 23:00
Neděle 11:00 – 23:00

Info

Počet míst celkem: 200

Tankové pivo: Ano
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ano
Klimatizace: Ano
Platba:
Visa

Typ podniku: Restaurace, Hospůdka, Pivnice

Točíme

Plzeňský Prazdroj

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

29.7.2015

hana kavkova

Slavili jsme 40 narozeniny a zklamani grilovana zelenina se topila v omastku,,,nechutny za 139?kdyz jsme na to upozornili zadna odpověd.A to jsme tam… více...

18.1.2015

Karel

Vynikající doporučuji více...

25.11.2014

Petr Glettnik

Nejhorší tatarák všech dob! A to si myslím, že o něm něco vím. Mám ho rád, dělám si ho často doma i objednávám v restauraci. Ale ještě nikde si… více...

27.6.2014

Alena

Velké zklamání. Obsluha sice milá a ochotná, ale "slepičí polévka" opravdu otřesná. Umělá, bez chuti, kyselá,troufáme si říct, že zkažená. Navrch… více...

26.2.2014

Emma

Restauraci Bekovka, bývalá Bokovka, jsme se známými navštívili několikrát. Zajít na pivo ano, dobře se najíst ne. A po včerejšku už nikdy. Byli jsme… více...

Ohodnotit podnik

Bekovka Restaurant - Vybavení podniku

Vybavenost:

Klimatizace, Wi-Fi, Tankové pivo, Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace, Hospůdka, Pivnice

Pivo:

Plzeňský Prazdroj

Platba:

Visa

Jazyková vybavenost obsluhy:

Angličtina

Kapacita:

Počet míst celkem: 200 

Podnik vhodný pro:

Každodenní oběd, Obchodní jednání, Akce s kamarády

Ohodnotit podnik Bekovka Restaurant - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Slavili jsme 40 narozeniny a zklamani grilovana zelenina se topila v omastku,,,nechutny za 139?kdyz jsme na to upozornili zadna odpověd.A to jsme tam nechali 4000 ,no uz asi nikdy na jidlo.Mohli nabidnout kompenzaci a hlavne jsme cekali hodinu na jidlo????

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Vynikající doporučuji

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nejhorší tatarák všech dob! A to si myslím, že o něm něco vím. Mám ho rád, dělám si ho často doma i objednávám v restauraci. Ale ještě nikde si nedovolili při namíchaném tataráku namíchat ze 150 gramové porce, pouze polovinu masa a polovinu kamuflovat hořčicí a dochutit sójovkou, tatarák který konzistencí protékal i přes tělo topinky, a to se divím, že přes tu mastnotu dokázala tatarák propustit. Pro majitele tatarák jsem si objednal 24.11.2014 a bylo to poslední jídlo, co z kuchyně šlo (cca 22:00). Kuchaři pak odešli. Byli tam dva, muži. Pivo kvituji, bylo nadstandartní, sklenice bez perlení značících nečistoty, s obsluhou jsem byl spokojen. Ale kuchař, co mi dělal "jídlo" značí zkázu podniku!

Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velké zklamání. Obsluha sice milá a ochotná, ale "slepičí polévka" opravdu otřesná. Umělá, bez chuti, kyselá,troufáme si říct, že zkažená. Navrch ještě velké kusy vyvařené a jalové zeleniny. Maso polévka neviděla ani náhodou. Obsluha po naší stížnosti ani neprotestovala. Kuchař by se měl stydět. Toto se pokoušet servírovat je drzost.
Do toho začal jeden z číšníků ve velkém stěhovat a přesunovat stoly a židle taháním po zemi, takže jsme neslyšeli vlastního slova.
Steaky byly v pohodě, porce veliká. Celkový dojem však značně rozpačitý. Pachuť polévky jsme cítili ještě druhý den. Zpátky sem jen v případě nevyšší nouze a jen na pivo.

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci Bekovka, bývalá Bokovka, jsme se známými navštívili několikrát. Zajít na pivo ano, dobře se najíst ne. A po včerejšku už nikdy. Byli jsme totiž "panem majitelem" vyhozeni. Dovolili jsme si reklamovat jídlo - strapačky a tatarák. Strapačky byly strašně moc opepřené hrubým pepřem, jinou chuť a nic jiného jste necítili, zelí bylo kyselé, neochucené.Po reklamaci v jídle kuchař vymáchal ruku a vratil zpět. Tatarák byl jednou pomletý, hrubý,zuby plné flaks, o topinkách mluvit nebudu a k tomu jako bonus cca 10 stroužků česneku, na 4 topinky?..na relamaci nejdříve zareagovali tak, že nám nabídli slevu, po odmínutí na nás naběhl již zmíněný " pan majitel" - představil se tak a oznámil nám, že jídlo platit nebudeme,pivo vypijeme a jiné již nedostaneme, nic už nedostaneme, vypijeme a vypadneme..tady nejsme u Polhreicha!!! nám to chutná..takový včerejší zážitek..ale nepamatuji si, že bysme se tam i jindy najedli lépe..snaží se o gastronomii, ale moc to nejde..Za mě nedoporučuji!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

velcie prijemne prostredi, skvele jidlo i obsluha :-)

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Skvělý personál, skvělá kuchyně! Vřele doporučuji!!!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Perfektní kuchyně, příjemné prostředí, Plzeň z tanku a obsluha na jedničku. Příjemný zážitek. Příště zas.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

dobré plzeňské pivo z tanku, příjemné posezení a interiér, usměvavá obsluha a vidíš do kuchyně co ti připravují na talíř ... a na metro pár kroků

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist