Pácl - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Pácl - Kontakt

Pácl
Hlavní náměstí 113
798 03 Plumlov

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Gambrinus

Více Hodnocení

1.6.2019

Ka

Pp
PahdvkomPacluv gulášek nám s manželem chutnal.Cervena cibule zřejmě v kuchyni došla,měli jsme více bílé než červené.Obsluha ok. více...

29.3.2019

Sylva

Velmi oblíbený podnik v hezkém prostředí, výborná kuchyně a příznivé ceny, mohu jen doporučit. mají stále plno a to mluví za vše. více...

19.2.2019

Al

Několikrát jsme tento podnik navštívili.Jídla různých názvů,ale stejné chuti(hnusné),na jedno kopyto.Ceny přehnané.Personál byl zřejmě posbírán… více...

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

15.5.2017

Lukáš Janáček

S kamarádem jsme zde byli na večeři 14.5.2017. Prostředí bylo velmi příjemné a obsluha rychlá, jen trochu neosobní (úsměv nic nestojí). Jídlo bylo… více...

10.3.2017

Vojtěch Novotný

Navštívil jsem s kolegy turisty-seniory v dobré naději Restauraci PÁCL.Přinesena piva byla viditelně po natočená pod míru,ale žíznivě jsme je vypili… více...

Ohodnotit podnik

Pácl - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace

Pivo:

Gambrinus

Ohodnotit podnik Pácl - hodnocení podniku

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Pp
PahdvkomPacluv gulášek nám s manželem chutnal.Cervena cibule zřejmě v kuchyni došla,měli jsme více bílé než červené.Obsluha ok.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velmi oblíbený podnik v hezkém prostředí, výborná kuchyně a příznivé ceny, mohu jen doporučit. mají stále plno a to mluví za vše.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Několikrát jsme tento podnik navštívili.Jídla různých názvů,ale stejné chuti(hnusné),na jedno kopyto.Ceny přehnané.Personál byl zřejmě posbírán bůhvíkde;neochota z něj jen čiší.Takže-již nikdy více!!!

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

S kamarádem jsme zde byli na večeři 14.5.2017. Prostředí bylo velmi příjemné a obsluha rychlá, jen trochu neosobní (úsměv nic nestojí). Jídlo bylo vynikající, Bivojův meč mohu jen doporučit. Velká a velmi chutná porce za solidní cenu. Velmi mě pobavil jídelní lístek plný vtipné dobové reklamy. Pokud budu mít cestu přes Plumlov, určitě hostinec opět navštívím.

Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Navštívil jsem s kolegy turisty-seniory v dobré naději Restauraci PÁCL.Přinesena piva byla viditelně po natočená pod míru,ale žíznivě jsme je vypili.Kdy ovšem druhá piva ,přinesená mladou servírkou byla již pod míru asi1,5-2cm reklamoval jsem u obsluhující slečny.Její reakce nás zaskočila.Ruce v bok a zvýšeným hlasem se nám snažila vysvětlit,že pivo je v pořádku,tak čepují všem a navíc má plnou hospodu.Žádal jsem o nápravu a vedoucí směny,která prý tu není a panovačně odešla.Zavolal jsem její o něco starší kolegyni,která s omluvo vše napravila.Chování mladé slečny vůdči hostům a a o moc starší asi do takoví restaurace kde jsme byli s jídlem spokojeni asi nepatří.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace Pácl těží z faktu, že v Plumlově není odpovídající konkurence, takže kdo chce navštívit restauraci,chtě - nechtě skončí u Pácla. Majitelem je člověk, který má ještě dvě restaurace na olomoucku, v Plumlově nebydlí.
Obědové menu v pracovní dny je poznamenáno fádní rukou kuchaře, kdy vše chutná tak nějak stejně. Internetové stránky restaurace mají věčný problém, mnohdy nezadají menu a tudíž se nemůžete dopoledne rozhodnout, zda k nim na oběd zajdete. Někdy menu obsahuje polévku, jindy není uvedena. Občas chybí ceny. V menu se s železnou pravidelností opakuje několik málo jídel celý měsíc pořád dokola. Restaurace vydává účtenky EET. Obsluha dle směny, mnohdy naprosto neprofesionální, trošku buranská. Jiná směna dokáže být i milá.
Vchod špinavý, oprýskaný, také zdi, dveře toalet a zdi a dveře u toalet špinavé, ochytané, jistě několik let nemalované.
Návštěva restaurace je z nouze cnost, v dnešní době zastaralé, majitel nedbá, ceny menu vyšší než v Prostějově.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

S výběrem jídla, kvalitou, obsluhou i prostředím jsme byli v této restaraci opakovaně velmi spokojeni. Ti, kteří píší negativní reakce, by možná měli nejdřív začít sami u sebe, protože bývá časté, že ten, kdo sám něco dělá špatně nebo neumí. totéž kritizuje u druhých.
Do restaurace půjdeme rádi znovu a všem doporučujeme její návštěvu !

Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

NO HRUUUZA!!!Menicko na netu neni a kdyz tam clovek prijede tak veice neochotna obsluha....Potacejici se nany co neumi ani pocitat-2x me natahly,z toho jednou az o 2stovky!Takze hadty a vyrovnani.....Ani nejvetsimu nepriteli bycz tam nedoporucil jit na obed...VYHODTE ty zombie co kazi uz davno zapomenutou slavu za p.Pacla.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

naprosty propadák kde jsou časy p.pácla a pozdeji p.juránka!?tato hospoda si zaslouží víc,hodne víc!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

naprosto nevyhovujíci obsluha pri rodinnych oslavách vas nekompromisne o pul deváté vyhodí. personal az na jednu vyjimku neochotny.nedoporucuji pořadat jake koliv akce,

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Personál, Personál je strašná ostuda majitele. Tak neschopné a drzé nány se jen tak nevidí.

Služby:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jídlo je naprosto mastné a bez chuti. Jezdili jsme sem již dlouho, ale co teď se v té kuchyni děje.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Pro srovnání jsem toto místo navštívil asi 4xkrát. Pokaždé jiné jídlo, ale ve skutečnosti doslova totožné. Pokaždé hodně nasáté olejem (řížek pro srovnání: asi 10x větší vrsta mouky než řízku), na jídlo se čekalo nejspíš věčnost a přitom to pokaždé bylo jídlo nepříliš náročné na přípravu v restauraci kde pouze 2 stoly byly sotva zaplněny (včetně mě). Suma sumárum: - Je to hotové FIASKO.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Kdybych měla hodnotit jídlo, tak většina pokrmů je nezdravě nasátá olejem :-/
Chování obsluhy také není příliš profesionální :-( Prostředí okolo je zastaralé, v některých místech posezení je vidět pouhým okem prach, takže špatně uklizeno.
Veliké zklamání :-/ !! To si zaději zajedu do Prostějova k lepším.


Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

super obsluha,super jídlo. díky za zlepšení nálady z navratu z kempu Baldovec tam to byla hruza.U vas jsme se cítili jako v raji...rychlost vyborné jídlo,porce převeliké,obsluha samý usměv...moc moc děkujeme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Do této restaurace, kdysi hospody jsem začal chodit v roce 73. Pan Pácl točil limonádu, pivo a odpouštěl mi tříletému capartovi i bouchnutí do stolu a výkik "hospodo pívo". To co je však dnešním standart v této restauraci je tragédie. Obsluha, co můžete chtít po brigádnicích. Kvalita, kuchař nejspíš bývalý zedník. Už opravdu nikdy. Pane Pácle, promiňte, ale Vy to z hospodského nebe vidíte.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsem navštívil 10.7.5015 po několika letech, tehdy to bylo opravdu dost bídné ( die katastrophe) Nyní kolem poledne retaurace zcela plná, přesto obsluha perfetní, stejně jako velikost porcí a jídlo samotné. Nemám žádnou připomínku.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Tato restaurace žije ještě z podstaty, kdy restauraci vlastnila rodina Páclů. To co bylo dříve, není dnes ani omylem. Na jídlo jsme čekali skoro hodinu a o kvalitě ani nemluvím. Čertíkova mísa byly kousky masa smíchané s obyčejným lečem pravděpodobně ze sklenice a jídlo nebylo vůbec ochucené. To samé Plumlovský řízek, který se údajně dělá již velmi dlouho dobu podle pana Pácla. Opět bez chuti, chyběl tam kousek opečeného kabanosu. Tak Plumlovák za rodinu Páclových nikdy nechutnal, býval to skvost. Tuto restauraci nedoporučuji a již tam nepůjdu, přestože dříve jsme tam chodili velmi často.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nejlepší podnik ve městě.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

katastrofa drahanský ježek bez chuti a bodlin k blití

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Katastrofa,jinak se to říct nedá.Tento podnik měl kdysi jméno,nyní je na dně.Za 103 minut jsem zde stihl vypít jedno pivo,druhého jsem se nedočkal,jídla jsme měli studená a z evidentně přešlého sýra,eidam by asi neměl smrdět plísní.Tuhle restauraci vyřazuji ze svého seznamu.ŠKODA!

Služby:
Jídlo:
Celkové hodnocení:

70 minut čekání na šlichtu bez chuti,neuvěřitelná servírka

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Špičková restaurace s velikým výběrem jídel, příjemným posezením a ochotným personálem.
Byli jsme tam o dovolené a moc spokojeni.
Doufám, že se od naší poslední návštěvy nic nezměnilo.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Já znám restauraci Pácl hlavně díky rozvážce obědů, které jsou skvělé, levné a velký výběr. Ale i při návštěvě podniku jsme byli na výsost spokojeni.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Stan Trimm One DSL
4 480 Kč5 600 Kč
Koupit

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist