U Mostu - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

U Mostu - Kontakt

U Mostu
Pastviny 48
564 01 Pastviny

 

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

24.6.2021

Jana S

Vzpomínka na letní oběd u pastvinské přehrady a projížďku s expresem kolem ní a zpátky. Jídlo chutné, obsluha usměvavá a řidič vláčku velmi… více...

8.8.2018

Jan Drublík

velika spokojenost, krasne prostedi a vyborne jidlo více...

27.7.2018

Bláhová

Obsluha ne moc komunikativní. V polévce moucha!! To se mi ještě nikde nestalo. Ceny vysoké. Je vidět, že spokojenost zákazníka je nezajímá,jen tržby.… více...

15.5.2018

David K.

Sice preplneno, ale jidlo Ok, i Plzen usla. Personal ochotny. více...

4.8.2017

Emil Skoták

Návštěva dvou dospělých s dvěma dětmi na oběd, 1.8.2017 ve 13:00 hodin. Prostředí pěkné, obsluha mladá, zdánlivě vše OK. Čekání na jídlo (hotovky!)… více...

Ohodnotit podnik

U Mostu - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace

Ohodnotit podnik U Mostu - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Vzpomínka na letní oběd u pastvinské přehrady a projížďku s expresem kolem ní a zpátky. Jídlo chutné, obsluha usměvavá a řidič vláčku velmi sympatický člověk, neopomněl hlásit, kudy projíždíme a co vidíme, to mě potěšilo.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

velika spokojenost, krasne prostedi a vyborne jidlo

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Obsluha ne moc komunikativní. V polévce moucha!! To se mi ještě nikde nestalo. Ceny vysoké. Je vidět, že spokojenost zákazníka je nezajímá,jen tržby. Už nikdy více!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Sice preplneno, ale jidlo Ok, i Plzen usla. Personal ochotny.

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Návštěva dvou dospělých s dvěma dětmi na oběd, 1.8.2017 ve 13:00 hodin. Prostředí pěkné, obsluha mladá, zdánlivě vše OK. Čekání na jídlo (hotovky!) cca 45 minut. Svíčková (za 125,-Kč) TRAGICKÁ!!! Hnusná hnědá řídká omáčka, tvrdé maso, vše bez chuti.Kuchař asi nikdy chudák neviděl poctivou svíčkovou.Dětskou porci jsme vrátili. Další "dětské jídlo" - "Safari" (osmažené kuřecí) - hnusné, mastné, na přepáleném tuku, patrně ze zmrazeného polotovaru.Smažený kuřecí řízek průměrný, hovězí polévka též.Celková útrata 500,-Kč a pocit zhnusení.Mají se ještě hodně co učit. Škoda tak perfektní a atraktivní lokality.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Prostředí příjemné,obsluha velice milá a příjemná,jídlo dobré (knedlíky by mohly být lepší :-)).Rádi se sem vracíme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Obsluha tragická. Servírka tam behala s tabletem jako kdyby lovila pokemony, ani neuměla pozdravit. Vývar s jatrovou rýži chutnal po chilli a bramborova polevka byla mastná temer bez brambor. Při objednání pečiva nám obsluha přinesla 2 rohlíky gumové jak haribo bonbóny. Nejvtipnější vsak bylo že placení je nauctovali 6Kc za kus! Při dotazu jestli to mysleji vážně, tak pán argumentoval že buď dostaneme staré pečivo nebo žádné. Co má prý dělat když pekař peče naposled v pátek (byla neděle). Takže za 2 dny starý rohlík 6Kc � Škoda že v celkem pěkném prostředí, na hezkém miste pracují lidi s tak špatným přístupem. NIKDY VÍCE!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Hospůdka zvenku dělá dobrý dojem, dobrý dojem zůstává i po příchodu dovnitř :-D Obsluha je velice milá a musím podotknout že i velice pěkná.... mladé slečny se neustále usmívají a dělají skvělý dojem prosperujícího podniku. Bohužel s jídlem už to není taková sláva, řekl bych že cenově to odpovídá klasický pražský hospodě, ovšem kvalita jídla bych řekl je průměrná až někdy podprůměrná... vyzkoušel jsem hotovky i minutky a v zásadě mě nic neoslovilo, ale zase chápu že to není nějaká gurmánská hospoda. Ale myslím si že by se měli zaměřit alespoň na dobrý český jídla, ochutnal jsem tady guláš a byl to celkem propadák, nemají v nabídce klasickej poctivej řízek a to je celkem škoda, ovšem smažák - českou klasiku tu najdete :-D ale co, holky tu mají kozatý, pěkný a milý no a pivko je tu velice dobrý - Holba Šerák je moje srdcovka a řekl bych že se o něj pěkně starají :-D každopádně by to chtělo trošku doladit ohledně kuchyně ale i tak můžu tenhle podnik doporučit, když se tu nenajíte tak se aspoň dobře napijete a bude na vás působit dobrá atmosféra zaměstnanců kteří se netváří kysele... takže za mě dávám 3(dobrý)

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsme navštívili 17.7.2016 ve 13,30. Obsluha byla velmi milá, v týmu zda pracují mladí lidé, kteří se stále usmívají a nic pro ně není problém. Slečna objednávky zpracovává na tabletu a jídlo jsme měli na stole do 10 minut (bylo nás 13). Dcera chtěla špagety a vyptávala se, jakou mají omáčku. Slečna nám vše vysvětlila a sdělila nám, že si je lidé moc nechválí. Dali jsme se tedy svíčkovou a borůvkové knedlíky. Jídlo bylo výborné. Toalety čisté, doplněné mýdlo i toal. papír. Seděli jsme venku. Za nás dáváme 100%. Přijdeme zase.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsme navštívili v létě. Chtěli jsme poobědvat venku, ale slunečník nešel nastavit tak jsme se přesunuli dovnitř. Prostředí je pěkně, obsluha byla rychlá. Bohužel jídlo nestálo za nic. Všichni jsme si dali hotové jídlo, a bohužel všichni jsme ho měli studený. Co se týče točené limonády, myslím že byla ředěná vodou. V této restauraci se na jídlo už určitě nestavíme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velmi rychlá obsluha, vynikající jídlo, obsluhující pan majitel, který při práci běhá. Skvělý zážitek, doporučuji.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

vyborné obsluha rychla jídlo vynikající

Služby:
Interiér:
Celkové hodnocení:

Natěšeni jsme zastavili v hospůdce, kolem které jezdíme často. Chtěli jsme posedět v příjemném prostředí a dát si dobrou kávu, zapomenout na ne zrovna dobré dojmy z hospůdky před rekonstrukcí, kdy káva byla skutečně ta nejlevnější která se dá sehnat a obsluha hrůza. Po rekonstrukci moc hezké, doufejme, že i lepší a říkám si, když jsme vstoupili. Těmhle novým lidem, co to tu provozují určitě budu fandit. Zajásala jsem když mi obsluha sdělila, že šlehačku mají opravdovou - takže jsme si dali 2x vídeňskou. Krásný výhled na vodu ovšem trošku zkysnul s tou šlehačkou. Zalitovala jsem, že sem si, nedala jen espresso, ale říkám si asi to není tak jednoduché udržet šlehačku čerstvou, snad je to jen náhoda a asi toho nevšimli, aspoň je na to upozorním při placení.
Když jsem zaplatila a slečnu jsem na kyselou šlehačku upozornila, utřela mě s tím, že oni to chutnali a šlehačka je dobrá. Takže odcházím s kyselou chutí na jazyku a hořkým pocitem, že se tu nic nezměnilo amatérismus, neprofesionalita a špatný výklad slova asertivita - možná i malé sebevědomí a nedostatek profesní hrdosti, která dovolí prodat i kyselou šlehačku v kávě, takže radši přijdou o zákazníky, kteří by sice neznamenali horentní zisk, zato však pravidelný, protože kolem jezdíme často a ještě bychom je doporučovali dál... Takhle je to přesně naopak.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

V širokém okolí známá hospůdka, která byla nedávno restaurovaná. Je zde příjemné posezení nad Pastvinskou přehradou. Jídlo i obsluha je na průměrné úrovni. Když opomeneme jako v každé restauraci místní zemědělné "ležáky", tak hospůdka budí příjemný pocit.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist