Restaurant Pizzeria Mex - Restaurace, Pizzerie

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Restaurant Pizzeria Mex
 
 

Restaurant Pizzeria Mex

Mělník, Českolipská 776

Restaurace, Pizzerie

Restaurace má kapacitu 140 míst s nádherně ozdobeným iteriérem, fontánkou, akváriem, útulnou terasou s bezénky a pískovištěm, které především ocení hlavně nejmenší návštěvníci. Při Vaší návštěve máte možnost ochutnat nejen pizzu připravovanou na ohni, ale i velkou řadu našich a světových kuchařských specialit. O Vaše pohodlí bude stoprocentně postaráno profesionální obsluhou. Přímo v prostorách restaurace je i rozsáhlé parkoviště.

Dnes 11:00 - 23:00

Restaurant Pizzeria Mex - Kontakt

Restaurant Pizzeria Mex
Českolipská 776
276 01 Mělník

 

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 11:00 – 23:00
Úterý 11:00 – 23:00
Středa 11:00 – 23:00
Čtvrtek 11:00 – 23:00
Pátek 11:00 – 23:00
Sobota 11:00 – 23:00
Neděle 11:00 – 23:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Kuchyně: Mexická, Italská, Steak
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne
Platba:
American Express Maestro Visa Visa Electron Diners Club JCB Card

Typ podniku: Restaurace, Pizzerie

Více Hodnocení

4.12.2022

Veronika Kunstová

Ani já nemohu dát dobré hodnocení , za 1 800 Kč jsme dostali , zcela zkažený víkend , já i syn máme průjem a je nám blbě . Tuto restauraci… více...

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

17.9.2017

Daniel

Restaurace na první pohled pěkná, poměrně i příjemné venkovní sezení. Co se týče jídla, je to o dost horší. Nejen, že dostanete předkrm až po hlavním… více...

1.9.2017

Maruška

Restaurace uvnitř je moc hezká, líbí se mi papoušci i rybičky, ale venku je cítit, zřejmě, jímka či odpad. Ne stále, ale občas to zavane.
Obsluha je… více...

22.6.2017

Tomáš Váňa

Prostředí zdánlivě vypadá lákavě, ale jídlo a služby jsou otřesné. Především jídlo je naprosto tragické. Snad lepší mekáč než toto... :( silně… více...

27.9.2016

Jan Novák

Tak tedy, bohužel tento podnik je jedním z těc, kde je Vám líto peněz. Obsluhu nepoznáte jelikož na první pohled je k nerozeznání od teenagerů z SSSR… více...

Ohodnotit podnik

Restaurant Pizzeria Mex - Vybavení podniku

Vybavenost:

Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace, Pizzerie

Kuchyně:

Mexická, Italská, Steak

Služby:

Rozvoz jídel

Sortiment - víno:

Rozlévaná vína, Tuzemská vína, Zahraniční vína, Lahvová vína

Nealkoholické nápoje:

Kofola

Pivo:

Gambrinus, Plzeňský Prazdroj, Clausthaler (nealko), Guinness

Platba:

American Express, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners Club, JCB Card

Vaření:

Večeře

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština

Podnik vhodný pro:

Každodenní oběd, Rodiny s dětmi, Akce s kamarády

Ohodnotit podnik Restaurant Pizzeria Mex - hodnocení podniku

Služby:
Jídlo:
Celkové hodnocení:

Ani já nemohu dát dobré hodnocení , za 1 800 Kč jsme dostali , zcela zkažený víkend , já i syn máme průjem a je nám blbě . Tuto restauraci nedoporučuji a nechápu jak může mít hvězdy , já osobně bych ji zakázala podávat jídla .

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace na první pohled pěkná, poměrně i příjemné venkovní sezení. Co se týče jídla, je to o dost horší. Nejen, že dostanete předkrm až po hlavním chodu, ale i kvalita jídla není nějak zvlášť dobrá. Objednal jsem si pizzu, která se mi celá rozpadla na talíři. Dále jsem měl hovězí carpaccio (jak už jsem zmínil, obdržel jsem ho až po té pizze), které bylo celé zmrzlé, chvíli jsem přemýšlel, jestli opravdu jím carpaccio, nebo zmrzlinu. A pokud vím, tak jsem si ji rozhodně neobjednal...

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace uvnitř je moc hezká, líbí se mi papoušci i rybičky, ale venku je cítit, zřejmě, jímka či odpad. Ne stále, ale občas to zavane.
Obsluha je naprosto tragická, neumí skoro česky, takže při objednání pití nám bylo řečeno, že to či ono prostě nemají. Až když jsem poukázala na to, že to mají v nabídce, tak obrátila, že to vlastně mají. Při objednání 1 polévky a 4 jídel (2 pizzy, tortila a hamburger), nám polévku donesli jako poslední, hamburger s hovězím steakem byl chuťově dobrý, ale maso bylo jako podrážka. A při donesení jedné pizzy přinesli úplně jinou a když přinesli správnou, tak plátky hovězího carpaccia byly zmrzlé. Pizzu jsme vrátili, že se to nedá jíst. Bylo nám tvrzeno, že takto má carpaccio být - tak jsme poukázali na to, že studené má být, ale určitě ne zmrzlé, kdy trnou zuby. Jediné, co bylo v pořádku, byl účet.
Chodili jsme sem velmi rádi, vždy jsme se tu dobře najedli, ale po této zkušenosti už sem nikdy nepůjdeme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Prostředí zdánlivě vypadá lákavě, ale jídlo a služby jsou otřesné. Především jídlo je naprosto tragické. Snad lepší mekáč než toto... :( silně nedoporučuji.

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Tak tedy, bohužel tento podnik je jedním z těc, kde je Vám líto peněz. Obsluhu nepoznáte jelikož na první pohled je k nerozeznání od teenagerů z SSSR a téměř si vás nevšimne. Hudba jež se line z roproduktorů připomíná spíše technoparty či zvuky linoucí se z hašišáckého doupěte. Kvalita pizzy je horší než u některých stánků. Ceny vysoké za nabízené služby i kvalitu jídla.Interiéry jsou příjemné a ujde i dětský koutek, není to ale důvod pro další návštěvu. takže co se týče hodnocení jako ve škole jasně 4-. Obloukem se vyhněte.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace pěkná ale tím to končí. Absoluteně nechápu jak tihle se můžou živit tím že vaří jídlo. V jejich případě se o tom nedá ani mluvit jako o jídle. Pizza totálně mimo!!! S prominutím sračka. Jedl jsem milion pizz ale tahle byla ta nejhorší ze všech a to opravdu vážně. Burger?? To bylo něco hrozného i ten nejhorší vietnamec ho má lepší. A za 130kč prostě hnus hnus hnus. K němu kopa odporných hranolek bez chuti té nejnižší kvality od někud z Makra, ani je nebyli schopni osolit. Nedoporučuji tuto restauraci, nejsem žádná fiflena ale tohle byla opravdu hrozná zkušenost. Byli jsme tam s rodinou a nechali velkou útratu. Lituji toho velice a dlouho budu. Nechoďte tam.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Mex už opravdu nikdy více. Objednal jsem si po příchodu Kofolu. Paní odešla a po deseti minutách mi přišla říct, že Kofola není. To ji asi hledala ve skladu, opravdu nevím. Jako polévka boršč. Tolik smetany, co tam nalili, to se snad nedalo ani sníst. Snědl jsem pár lžic. Z dálky to vypadalo jako mléková polévka. Jako předkrm meloun se šunkou. Šunka dobrá (tak když vydrží zadělaná ve fólii 2 měsíce, tak na ní se nedá nic pokazit). Meloun se mi zdál přezrálý až nahnilý. Ta shnilá část byla pravděpodobně vykrojená. Jak jinak bych popsala podivně vykrojenou kus melouna. Steak s pepřovou omáčkou. Nejím u Pohlreicha, ale omáčka se dává do mističky zvlášť. Sem omáčku šoupli na steak i pod steak. Steak v omáčce doslova plaval. Kuchař nešetří smetanou, totálně přesmetanové (toto slovo neexistuje, ale nevím, jak lépe popsat). Steak tuhý, a protože se mě ani nezeptali, jak ho chci propéct, tak ho totálně propekli až k smrti. Snědl jsem to, protože jsem celý den nic nejedl. Při placení jsem chtěl platit kartou. Paní mi řekla lámavou češtinou, že kartou už týden platit nejde. Kdyby to napsali na dveře, tak tam ani nepůjdu. Měl jsem u sebe jen malou hotovost. Paní mi řekla, ať si zajdu ke Kauflandu, že je tam bankomat. Já bohužel nejsem místní, takže jsem věděl prd, kde je Kaufland. Servírka u mě stála a nevěděla, jak situaci řešit. Pak mě napadlo, že rozvážejí pizzu, tak jsem paní řekl, že až pojedou k zákazníkovi, tak mě u Kauflandu vyhodí, já vyberu hotovost, hned zaplatím. Čekal jsem hodinu, než si někdo pizzu objedná. Už to o něčem napovídá. NIKDY!!! Ještě, že jsem z daleka.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Stavili jsme se cestou z výletu, po okolí které je k turistům velmi přátelské. Náhodná návštěva zdejší pizzerie nám ale zkazila celý zbytek dne. Servis neschopný, zadrobený stůl, špinavé skleničky.. to by se ještě překousnout dalo.. To, že pizza nebyla chuťově dobrá a my byli vyhladovělí, ok stačila.. To, že jsme ale po zbytek dne oba zvraceli, trpěli průjmem a křeč břicha mě ale donutila, abych tuto pizzerii dál nikomu nedoporučila.

Prostředí:
Celkové hodnocení:

Už nikdy více...Objednal jsem si plzeň 12 to co mi přinesli byla snad sodovka s nějakým sračkometem. Tatarák děs a biftek jsem dal do pusy a ihned vyplivl.Maso nebylo zrovna moc voňavé a chutné.Maželka měla nějaké kuřecí jídlo a nikdy bych nevěřil že kuřecí maso může být tak tvrdý.To by snad ani pes neukousal...Čistota nic moc a personál škoda mluvit a o kuchařích už vůbec ne.Jestli se těm lidem co jsou v kuchyni dá takto vůbec říkat. PROSTĚ UŽ NIKDY!!! Raději zajděte někam jinam v mexu jsou to opravdu vyhozené peníze

Interiér:
Celkové hodnocení:

Do restaurací chodíme poměrně často,ale toto se jen tak nevidí.
Servírka donesla jiné pítí(dobrá,to se snad může stát),objednali jsme si jidlo,po 5ti minutách se přišla zeptat co jsme si to vlastně objednali.Po dalších 10ti minutách přišel "číšník"(asi tímto urážím všechny slušné a znalé číšniky) a opět co jsme si objednali.Po hodné době přinesli manželce boršč,a takřka v zápětí teplý předrkm(čili stačil vychladnou než se snědl boršč).Poté co měla takřka dojedeno,tak donesli jídlo nám(byl jsem tam ještě s dcerou).K jídlu : staré vařené ohřáté brambory - jedním slovem hnus,já měl s dcerou jako přílohu hranolky - nedosmažený(asi jak spěchali za 3/4 hodiny).Jidla, na to co Vám přinesou těžce předražený,a i nechutný.A k obsluze ,tak to jsem opravdu ještě nezažil.Jako další mínus uvádím že je to kuřácká "restaurace".Interiér je směcicí všeho možnýho.
Pokud nechcete mí zkažený den ,tak toto zařízení v řádném případě nenavštěvovat.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Tak toto je humus všech humusů. Objednali jsme si menu, v jednom pizza, která byla předpečená minimálně hodinu, ani ohřát se jineobtěžovali, aby se na to nepřišlo, druhé jídlo Segedínský guláš s dřevěnými knedlíky a oschlým masem. Prasata a ne restauratéři...

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Po naší víkendové návštěve, jsme zbytek víkendu strávili na wc, díky střevním potížím a zvracení...!!!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Obsluha velmi špatná, navíc nerozumí moc česky, během oběda přes 20 minut čekání na polévku, chodí okolo naprosto bez zájmu i když je hospoda poloprázdná. Polévka zahuštěná moukou tak, že v ní stála lžíce a bylo to znát na chuti, noky s kuřecím a se špenátem nedobré a naprosto bez chuti - jak ráno uvařené a vylouhované.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Opravdu hezke prostredi. Prijemne akvarium, o ktere se bohuzel neumi starat. Jidlo dobre, ale obsluha priserna!!! Uz mnohokrat se mi stalo, ze mi prinesli uplne neco jineho, nez jsem si objednala. Nebo kdyz jsem pozadala o vyjmuti nektere suroviny z jidla (houby atd.), vzdy to tam bylo stejne.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

velmi prijemne ceny, jen doporucuji pri vyberu pizzy vynechat vejce :-)

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist