Turistická chata Onen Svět - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Turistická chata Onen Svět

Kovářov, Lašovice

Restaurace

V našem penzionu krédem poctivá obsluha jest. Proto máš-li pocit, že jídlo dobré není, nápoj míře stanovené neodpovídá, rychle šenkýře na nedostatek upozorni! Jestli plný lokál jest, měj strpení a trochu posečkej, neboť naše krmě chutná, na přípravu náročná bývá. Nabízíme Ti české pivo, české víno a české jídlo, neboť na naši zemi pyšni jsme! Chatu Onen svět a Langovu rozlednu naleznete 80km od Prahy na samotě nad obcí Lašovice. Chata nabízí ubytování se snídaní od 190 Kč za osobu a s polopenzí od 250 Kč za osobu. V chatě máme 7 pokojů, 4 mají vlastní sociální zařízení na pokoji a 3 mají soc. zařízení na chodbě. V chatě naleznete restauraci s barem pro 20 osob vytápěnou krbovými kamny, salonek pro 35 osob s krbem a venkovní terasu pro 45 osob. Jídelní lístek čítá 50 minutek (kuřecí, vepřové, zvěřinu, hovězí, bezmasá jídla, saláty, poháry). Pro naše hosty připravujeme selata na rožni, jehňata na rožni, na dřevěném uhlí grilujeme vepřové, kuřecí, hovězí, skopové maso, ryby, ... . V naší udírně vám rádi vyudíme maso, naší speciaitou je celá uzená kýta. Rádi pro vás upečeme kolena na pivě a medu. Vše podáváme s velkým výběrem salátů a pečiva. U nás platí náš host, náš pán, zavíráme dle přání hosta a klidně s vámi posedíme do časných raních hodin a k snídani pro vás připravíme česnečku.

Dnes 16:00 - 22:00

Turistická chata Onen Svět - Kontakt

Turistická chata Onen Svět
Lašovice
398 55 Kovářov

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 16:00 – 22:00
Úterý 16:00 – 22:00
Středa 16:00 – 22:00
Čtvrtek 16:00 – 22:00
Pátek 16:00 – 22:00
Sobota 11:00 – 22:00
Neděle 11:00 – 22:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ano
Kuchyně: Česká, Vegetariánská, Rybí, Steak
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Eggenberg

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

5.10.2017

Martin Dvorak

Fakt1: neni to restaurace pro vyletniky, taky to nikde nepisou.
Negativni recenze pouze zalozene na tomto faktu nechapu. Recenzuji neco, co neni… více...

5.10.2017

Karolina Hezinová

Báječný víkend all inklusive, úžasné jídlo, dobré pití a moc příjemný vlastník, kuchař, číšník a společník v jednom. Doporučuji, určitě se vrátím a… více...

26.8.2017

Prokop Bubeníček

Svatba 15.7.2017:
Pan majitel tituloval svatebního fotografa "kreténe a čur.ku" a odmítal mu opakovaně načepovat pivo. To vše jen proto, že fotograf… více...

6.9.2016

Tonda

Je to proste magor.
Byl jsem tam letos dvakrát, vždy stejne arogantni pristup a jednani. Klub turistu a předchozí majitel, nikoli tento najemce, to… více...

24.7.2016

Pavel

Strašný přístup pana vedoucího více...

Ohodnotit podnik

Turistická chata Onen Svět - Vybavení podniku

Vybavenost:

Salónek, Se zahrádkou, Nekuřácké oddělení

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká, Vegetariánská, Rybí, Steak

Sortiment - víno:

Rozlévaná vína, Lahvová vína

Nealkoholické nápoje:

Coca cola, Pepsi, Mattoni

Pivo:

Eggenberg

Vaření:

Snídaně, Večeře

Zábava:

Živá hudba

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština, Němčina

Podnik vhodný pro:

Každodenní oběd, Rodiny s dětmi, Romantické posezení, Oslavy a hostiny, Obchodní jednání, Prezentace,konference, Akce s kamarády, Relaxace

Ohodnotit podnik Turistická chata Onen Svět - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Fakt1: neni to restaurace pro vyletniky, taky to nikde nepisou.
Negativni recenze pouze zalozene na tomto faktu nechapu. Recenzuji neco, co neni nabizeno.

Fakt 2: zarezervujte si pobyt, nebo alespon zavolejte den predem ze prijdete, necekejte nesmysly a uzijete si super pobyt nebo alespon poctivou kuchyni.

Nase zkusenost:
super vikend s predplacenou konzumaci bez omezeni, neustale jsme byli pod tlakem, abychom si dali to a to :-) , pan vedouci se o nas staral radne, cokoliv jsme chteli, nebyl problem a to jsme meli mimino s sebou. Obrovske porce! Zde nezhubnete :-)
Snidane plne stoly, obed a vecere vyber ze 3 jidel pripadne jakakoliv zmena neni problem. Rozhledna otevrena pro hosty i v noci :-) Sef prijemny, sedi s hosty, dokud sami chteji.


PS: nejlepsi poctivy Borsc na svete! Urcite se vratime.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Báječný víkend all inklusive, úžasné jídlo, dobré pití a moc příjemný vlastník, kuchař, číšník a společník v jednom. Doporučuji, určitě se vrátím a pošlu i kamarády :-).

Služby:
Celkové hodnocení:

Svatba 15.7.2017:
Pan majitel tituloval svatebního fotografa "kreténe a čur.ku" a odmítal mu opakovaně načepovat pivo. To vše jen proto, že fotograf s nevěstou požádali o úpravu/posun stolů, aby novomanželé mohli sedět klasicky v čele svatební tabule. Ani nechtěli aby to udělal personál, svatebčané byli ochotní si stoly, židle a prostírání přesunout sami.

Prostředí:
Celkové hodnocení:

Je to proste magor.
Byl jsem tam letos dvakrát, vždy stejne arogantni pristup a jednani. Klub turistu a předchozí majitel, nikoli tento najemce, to vedli lip. Je me jen divny, ze mu to prochazi.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Strašný přístup pana vedoucího

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Podnik přestal fungovat pro veřejnost, je jen pro ubytovne.Pocestnym doporučuji jít jinam s Policií Čr doporučuji na podnik se zaměřit. Evidentně mají jiné zdroje příjmů, protože stála klientela v podobě kolemjdoucích se pro podnik stála nezajimavou.

Prostředí:
Celkové hodnocení:

12.7.2016 Katastrofa, pokud nejste ubytováni, nic nedostanete, restaurace pro vás není. Ani po slušném požádání jenom o kávu a pití, jsme byli odmítnuti. Vedoucí se s námi odmítl bavit. Je až k neuvěření, že je v dnešní době podnikatelem takový hňup. Pokud na Onen svět pojedete, tak jídlo a pití sebou. Hezký pobyt.

Prostředí:
Celkové hodnocení:

Katastrofa, restaurace vám neudělá ani kávu, funguje jen pro ubytované. Pokud tam pojedete, tak pití a jídlo sebou. Ani když slušně požádáte o kávu a pití, nedostanete nic. Vedoucí se odmítl s námi bavit. Je s podivem, že v dnešní době se najde takový podnikatel - hňup.

Jídlo:
Celkové hodnocení:

Podnik absolutní katastrofa a šéf je arogantní pi*us. Sotva jsme vstoupili do dveří, ještě jsme si neobjednali ani pivo a už nás začal kasírovat za ubytování, pečlivě opisovat občanky, ale že by vystavil účet o zaplacení, to jsme z něj za 2 dny nedostali. Z čeho nemá prachy, to mu nestojí ani za zamyšlení a ještě je vám schopen vynadat. Děti, které pijí jen kohoutkovou vodu si museli jít natočit na záchod!! protože majitel odmítl vodu natočit. Za psa je poplatek 250,- za noc a k tomu 2000 záloha! Pokud jsme odmítli tyto vyděračské peníze zaplatit, že pes bude spát venku, pan majitel začal vyhrožovat, že nás bude celou noc chodit kontrolovat, jestli je pes opravdu venku. A jak je sprostý na děti (3 leté!), pokud nejsou rodiče v dohledu, to je už vrchol všeho. Pokud můžete, vyhněte se obloukem.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Majitel je řádný šizuňk, nechal zrušit turistickou známku i sběratelskou pohlednici rozhledny, protože "na tom málo vydělával". Od toho se odvíjí i arogantní přístup k zákazníkům. Rozhledna stojí za návštěvu, ale podnik nedoporučuji.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

19.8. - 22.8. 2014
Hezké a velmi klidné prostředí. Ubytování v čistém "luxusním apartmánu" bylo nápadité a stylové, ale zamykání nedostačující, ba zbytečné. Obyčejný zámek na jeden západ lehce otvíratelný šperhákem !!!! V době nepřítomnosti jsme z toho neměli dobrý pocit.
Velmi dobrý dojem byl zkažen arogantním chováním mladé servírky ( přezdívané "láska" ), která v každé situaci dávala najevo, jak ji práce nebaví a hosté obtěžují. A to za tichého souhlasu přítomného pana vedoucího, který má zřejmě na takovýto styl obsluhy stejný náhled.

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jezdili jsme sem často a rádi ale letos jsme nestačili zírat nad cenami,které nám vyrazili dech.Presso za 45 v kvalitě nerozpustné kávy,bez vody,sušenky či čokolády.Ceny jídel jedním slovem drzost na turistickou chatu.Díky už nás tu neuvidíte.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Krásná okolní příroda, zrekonstruovaná turistická chata Onen Svět, čisté pokoje, šikovný kuchař, milá slečna servírka. To všechno se zdálo být příslibem příjemně stráveného víkendu až do chvíle, kdy jsme přišli do kontaktu s arogantním panem vedoucím, který nám každým svým krokem naznačoval, kdo je tu „pánem“ a že na hosta je tu nahlíženo pouze jako na prostředek k vytvoření zisku. Hned zkraje nás uzemnil sdělením, že nás může ubytovat pouze ve čtyřlůžkových pokojích i přesto, že v naší šestnáctičlenné skupině byly tři manželské páry a před vchodem stála tabule s nápisem „VOLNÉ POKOJE“. Zálohy 200,- Kč za každého ze dvou účastníků, kteří se cesty nemohli zúčastnit, což mu bylo telefonicky předem avizováno, si samozřejmě ponechal – je to přece ve smlouvě.

Ceny stravování jsou přemrštěné, nabídka pokrmů připomíná spíše jídelníček několikahvězdičkového hotelu na lázeňské kolonádě. Ti z nás, kdo si objednali večeři byli nicméně s kvalitou jídla spokojeni, porce byly obrovské. U turistické chaty bychom ale očekávali spíše českou lidovku. Kdo si chtěl dát jen něco menšího, byla mu nabídnuta možnost opékání domácí klobásy na ohništi, pokud si vlastnoručně nanosí dřevo. Klobásu za 60,- Kč za kus (plus cena pečiva a hořčice) si ale nikdo z nás nekoupil. Usoudili jsme, že tak drahé delikatesy je pro oheň škoda.

Naprostý vrchol arogance a přehlížení potřeb hostů jsem ale zažila na vlastní kůži druhý den ráno. Večer při sprchování jsem se loktem nešťastně dotkla baterie v místě, odkud přitéká horká voda a do rána se mi udělal ošklivý puchýř. Šla jsem tedy za vedoucím, abych mu řekla, co se mi stalo, aby mohl učinit opatření k odvrácení zranění budoucích hostů. Místo toho, aby se na místo nehody podíval, udělal mi přednášku o tom, že si mám nejdříve pustit studenou vodu a potom dopouštět teplou … prostě ze mne udělal naprostého pitomce, který ani neumí otočit kohoutkem. Opakuji, že jsem se neopařila horkou vodou, ale puchýř se mi udělal po dotyku lokte s baterií. Netroufám si domyslet, že by se v budoucnu ve stejné sprše sprchovalo dítě a stalo se mu něco podobného. Baterie by mohla být v úrovni jeho obličeje…

Ani po našem odchodu nás pan vedoucí turistické chaty nenechal v klidu a telefonoval našemu vedoucímu, že v jednom z námi obývaných pokojů našel ošklivé znečištění (stydím se opakovat jeho slova). V předmětném pokoji jsem byla ještě cca 5 minut před naším odchodem, protože mi tam kamarádka ošetrovala můj zraněný loket. (Pan vedoucí ubytovny se ani neobtěžoval podívat se mi na zranění, natož aby mi nabídl jakoukoliv pomoc.) Mohu dosvědčit, že pokoj byl v naprostém pořádku.

Možná by bývalo obměkčilo pana vedoucího, kdybychom si objednali „Romantickou večeři ve dvou“ na Langově rozhledně, kterou inzeroval na okolních plotech za pouhých cca 2400,- Kč!?!? Klub českých turistů, který za první republiky chatu postavil určitě neměl v úmyslu provozovat ji stylem, který jsme zažili. Je to velká škoda.

Jaroslava Šafaříková, členka skupiny KČT Poděbrady ubytované od 26.4. do 27.4.2014

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nejlepší kuchyně široko daleko.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist