Na Rozhrání - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Na Rozhrání

Klatovy, Na Rozhraní 671

Restaurace

Dnes 0:00 - 0:00

Na Rozhrání - Kontakt

Na Rozhrání
Na Rozhraní 671
339 01 Klatovy

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Otevírací doba

Pondělí 0:00 – 0:00
Úterý 0:00 – 0:00
Středa 0:00 – 0:00
Čtvrtek 0:00 – 0:00
Pátek 0:00 – 0:00
Sobota 0:00 – 0:00
Neděle 0:00 – 0:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

6.11.2019

Martin

Není co doporučit, velmi chudý výběr jídel což by mělo být zdání kvality ale není tomu tak, jídlo spíše podprumer chodbě chemie k dochucení. Zarazilo… více...

5.6.2019

Magda

Dobrý den , tak tohle opravdu ne , jídlo samá sojovka ..bohužel v všem.,jsem již nikdy.Ceny vyšší ,jídlo kvalitpu neodpovídá , obsluha… více...

20.12.2018

Pepa

Dobrý den,ano podnik má pan Beranek,který měl u nás v Dolanech hospodu,ze které byl vyhozen a není to jediná kterou poslal nekam ,již jednou byl… více...

14.12.2018

karel

Sem už nikdy,podnik změnil majitele a výborné burgery vzali za své ..dostali jsme hnus z mikrovlnky , jidlo vráceno ,maso nevalné chuti asi ne moc… více...

12.9.2017

MUDr. Tomáš Šmída

Super jídlo, pro mne zvláště steaky, velmi milý personál, příjemné prostředí. Jen doporučuji! více...

Ohodnotit podnik

Na Rozhrání - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace

Ohodnotit podnik Na Rozhrání - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Není co doporučit, velmi chudý výběr jídel což by mělo být zdání kvality ale není tomu tak, jídlo spíše podprumer chodbě chemie k dochucení. Zarazilo mě prázdno což většinou nevesti nic dobrého a příště na to raději dáme. Na záchodě h naslapane bláto a absence ubrousku na ruce. Restaurace v zdobená zaprasenymi budniky že dřeva což o úklidu nesvědčí. Servírka než o hosty se stará o mobilní telefon. Po dlouhé době jedna z těch horších restauraci. Nedoporučuji.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dobrý den , tak tohle opravdu ne , jídlo samá sojovka ..bohužel v všem.,jsem již nikdy.Ceny vyšší ,jídlo kvalitpu neodpovídá , obsluha neprofesionální.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dobrý den,ano podnik má pan Beranek,který měl u nás v Dolanech hospodu,ze které byl vyhozen a není to jediná kterou poslal nekam ,již jednou byl vyhozen z restaurace ,pak přišel do Dolan ,také vyhozen,následně vzal restauraci v Chudenicích,kde jej místní přestali podporovat a založili si na protest vlastní klub.Pan Beránek má totiž hodně velký problém s hygienou v kuchyni a také s placením něčeho navíc jeho oblíbená věc.Jsme rádi že musel odejít.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Sem už nikdy,podnik změnil majitele a výborné burgery vzali za své ..dostali jsme hnus z mikrovlnky , jidlo vráceno ,maso nevalné chuti asi ne moc čerstvé houska gumova a pochvilce tvrda.Nedoporučuji pan co mel tuhle restauraci se odstehoval do Kdyně takže na burgera jedině tam.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Super jídlo, pro mne zvláště steaky, velmi milý personál, příjemné prostředí. Jen doporučuji!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Denní nabídka supr

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jen chci konstatovat: veliká spokojenost a přeji moc úspěchů do dalších let. A díky za splněné přání ..velkého HAMBURGRA :)

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Začnu své hodnocení slovy „ Restaurace Na Rozhrání“ konečně ožila.
Přečetl jsem si výše uvedená hodnocení a rovnou píši, že nejsem vegetarián.
Samozřejmě to nepokládám za nic špatného, každý máme svůj životní styl, ale hodnocení toho pána mě zvedlo ze židle. Již dříve jsem navštívil několikrát steak house Na Kobyle ve Kdyni, právě kvůli příjemnému prostředí a výborné kuchyni. Proto jsem uvítal, že se majitel rozhodl přesunout se svým kulinářským uměním k nám do Klatov.
Restauraci na Rozhrání jsem navštívil ještě s přáteli, tedy skupinka 6 osob a každý jsme si objednali k jídlu něco jiného. Já klasicky skorpion steak, který patří mezi mé lahůdky. Po skončení konzumace jsme se všichni shodli na tom, že jídlo i prostředí bylo bezvadné.
Ceny mi přijdou odpovídající a užší výběr na jídelním lístku je někdy lepší, než záplava jídel na úkor kvality, což by potvrdil i pan Pohlreich.
Přeji majiteli hodně úspěchů a budu rád, pokud v našem městě bude i nadále provozovat svoje služby !!!

František Plánička Klatovy

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Výborné jídlo jak hotovka tak minutka. Na Klatovsko nezvyklé. Steak byl perfektní naposled jsem takový jedl v Praze před 10 lety. Můj názor na jídelníček, jednoduché, přehledné, efektivní a nepředražené ale co člověk to názor. Obsluha má přehled o sortimentu jako málokde. Takže děkujeme a moc rádi se vrátíme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace má nového majitele, který dříve provozoval vyhlášený steak house ve Kdyni. Zatím chodím 14 dní jen na obědy, ale od první návštěvy se vždy těším, co bude dobrého. Jídlo je připraveno z kvalitních surovin, ale především od někoho, kdo ví, co dělá. Hlavně omáčky jsou skvělé. Pivo supr, Bernard a nepast. Gambrinus. Osobně bych vytkl stálý jídelní lístek, zatím malý výběr jídel za poměrně vysoké ceny. To bych doporučoval změnit. Přeci jen Klatovy nejsou hranice s Německem. Poté bych zavítal i večer. Ať se daří!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace změnila provozovatele a nemusíte se obávat dát si něco k jídlu, naopak jídlo je poctivé, chutné a z čerstvých surovin.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace na Rozhraní v Klatovech je na první pohled putika, ale občas tyto lidovější restaurace překvapí. No po dnešní návštěvě zmíněného zařízení jsme pravda překvapený byl, ještě teď jsem z údivu nevyšel. Objednal jsme si smažený sýr, což si dávám jakožto vegetarián v restauracích často, neboť obvykle v menu jiné bezmasé jídlo není. No navzdory monotónosti, mohu alespoň dobře srovnávat. Obsluha byla rychlá, příjemná, méně pozitivů lze seslat na kulinářské umění kuchaře. První zklamání byla tatarka. Navzdory tomu, že byl servírována v honosné mističce, zjevně domácí nebyla. No dobrá pozitivní překvapení se konat nebude. Sýr nasáklý lehce olejem, no nejsme v Continetálu i to by se dalo u takévé restaurace překousnout (byť by horší kvalitě měla odpovídat cena – v tomto případě 74 bez přílohy, znám restaurace podoného střihu kde se za 85 dá sehnat kvalitnější sýr včetně hranolek a tatarky – někdy i domácí). Ale budiž, to vše je ještě vcelku běžné, byť musím smutně dodat bohužel. Skutečný šok na mě teprve čekal. Během konzumace, ještě dobrá polovina sýru na talíři, příbor jsem držel v ruce přiběhla do té doby mile se jevící servírka a z toho talíře, zdůrazňuji opravdu z talíře během konzumace, odnesla tu mističku na od tatarky... takové chování jsem u servírky ještě nezažil. Tady není nad čím přihmuřovat oči, restauraci se doporučuji obloukem vyhnout, já to do budoucna rozhodně udělám.
Abych nebyl nefér pozitivně hodnotím stavebně oddělenou nekuřáckou část, nezavrhoval bych tedy návštěvu na pivo, nebo kávu, ale na jídlo rozhodně jinam...

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist