U Pramene - Restaurace, Pivnice

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

U Pramene

Jeseník, Priessnitzova

Restaurace, Pivnice

Jsme restaurace v samotném centru jesenických lázní. Denně uspokojíme stovky žíznivých a hladových zákazníků. U nás naleznete: - počet míst : 52 míst u stolu + 5 míst u baru - zmrzlinový bar - doplňkové služby : konání menších akcí typu - oslavy narozenin, malé svatby, v letním období otevřena venkovní terasa o počtu 70 míst. Přijímáme stravenky Gastroticket, SodexhoPASS, Sorbi, Cheque Dejeuner, Ticket Restaurant, Exit Group

Dnes 10:00 - 23:00

U Pramene - Kontakt

U Pramene
Priessnitzova
790 03 Jeseník

Otevírací doba

Pondělí 10:00 – 23:00
Úterý 10:00 – 23:00
Středa 10:00 – 23:00
Čtvrtek 10:00 – 23:00
Pátek 10:00 – 23:00
Sobota 10:00 – 23:00
Neděle 10:00 – 23:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Kuchyně: Česká
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace, Pivnice

Točíme

Lobkowicz

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

2.5.2019

Libor Poláček

Objednali jsme si k obědu panenku, za cca hodinu nám servírka donesla grilované kuřecí prso a grilovanou zeleninu. Donesené jídlo jsme si nakonec… více...

24.2.2018

Vendy

Byli jsme v restauraci s malými detmi. Mají dětské židličky na půjčení. Byli jsme spokojeni jak s jí jídlem tak s obsluhou. Stoly blízko u sebe, ale… více...

25.11.2017

Daniel

BYL JSEM NADMÍRU SPOKOJENÝ,JAK S JÍDLEM,TAK S OBSLUHOU,USMĚVAVÁ,KOMUNIKATIVNÍ.RÁD DOPORUČÍM A MOC RÁD SE VRÁTÍM více...

16.10.2017

sonka

Již nikdy více !!! Na obalovaný sýr s hranolky ,jeden obědový salát a specalitu restaurace Pradědův mls - jsme čekali neuvěřitelných 90min. Čekání na… více...

19.9.2017

Herbert Prchala

Manželka byla v lázních před 15 léty. tak se nám tam zalíbilo, že tam jezdíme každým rokem. Bohužel jsme byli letos velice zklamání obsluhou této… více...

Ohodnotit podnik

U Pramene - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace, Pivnice

Kuchyně:

Česká

Pivo:

Lobkowicz

Ohodnotit podnik U Pramene - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Objednali jsme si k obědu panenku, za cca hodinu nám servírka donesla grilované kuřecí prso a grilovanou zeleninu. Donesené jídlo jsme si nakonec nechali, abychom nemuseli čekat další hodinu na to, co jsme si objednali. Kuřecí a zelenina gril ani nevidělo, jídlo bylo vlažné a museli jsme požádat, aby nám ho ohřáli. Paní se ještě tvářila, jako bychom ji obtěžovali. Rozhodně nedoporučujeme návštěvu.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme v restauraci s malými detmi. Mají dětské židličky na půjčení. Byli jsme spokojeni jak s jí jídlem tak s obsluhou. Stoly blízko u sebe, ale dětská stolička se vešla.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

BYL JSEM NADMÍRU SPOKOJENÝ,JAK S JÍDLEM,TAK S OBSLUHOU,USMĚVAVÁ,KOMUNIKATIVNÍ.RÁD DOPORUČÍM A MOC RÁD SE VRÁTÍM

Prostředí:
Celkové hodnocení:

Již nikdy více !!! Na obalovaný sýr s hranolky ,jeden obědový salát a specalitu restaurace Pradědův mls - jsme čekali neuvěřitelných 90min. Čekání na obsluhu 20 min,dalších 30min. na donos pití a40 min.na jídlo,které
nestálo za nic - studené hranolky ,obědový salát bez dresinku (číšník jaksi zapoměl ) nejlepší ale byl mls ,který měl být z vepř.panenky -ale byla to flákota,která se nedala pozříst :na můj dotaz my bylo číšníkem drze odpovězeno,že to je konec panenky(tak holt smůla,měli jsme přijít dřív) Takže jsem poučená - nikdy víc !!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Manželka byla v lázních před 15 léty. tak se nám tam zalíbilo, že tam jezdíme každým rokem. Bohužel jsme byli letos velice zklamání obsluhou této restaurace. objednali jsme si jídlo a trpělivě čekali. Po 70 minutách čekání jsme oběd zrušili a šli na oběd jinde. Toto se nám v předešlých létech nestávalo. Nevím, jestli je to změnou personálu. V minulých létech byl daleko větší výběr jídel a byl k dohledání na internetových stánkách. Vedle nás u stolu seděla mladá rodina s dětmi. Paní řekla číšníkovi že má malé dítě jestli by jídlo mohlo být dříve. Na to jí číšník odpověděl, že je to její problém. Nakonec tato rodina odešla po hodině čekání od stolu. Seděli jsme venku. Odehrálo se to okolo 14 hodiny. Motorkáři přijeli po nás a byli obsloužení před náma. Navíc jim číšník donesl pivo i když byli na motorkách.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Spokojenost po všech stránkách

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Na na na vyse negativní hodnocení chci sdelit: jsem po všech strankach Jiří Klabzuba

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Obsluha drzá a sprostá myslím že Lázním Jeseník nedělá dobrou reklamu. Slečna Hadašová Lenka by měla chodit na brigádu kde nejsou lidé a pani majitelka by měla zvažovat lépe výběr brigádnic. Vůbec tuto restauraci nedoporučuji.

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace, která je naprosto nevhodna pro rodiny s dětmi, jelikož dava prednost kurakum. Hodinovy zakaz koureni během poledne naprosto nedava smysl (když je prostor zakoureny, asi se to během hodiny nezmeni na kvalitni ovzdusi, ve kterem mohou bezpecne travit cas i deti).

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Objednali jsme si s kamarady snad ty nejjednodussi jidla na jidelnim listku a uz tu sedime hodinu a dostali jsme akorat pribor a par dresingu. Pritelkyne mi uz ohryzuje bundu svagrova uz po ste pocita do dvaceti ze odejde a jeji pritel uz pošel. Nevim jestli obdah meho cockoveho salatu jeste pestuji nebo jestli cekaji az vyklici , ale tohle je moc. To uz bych se sam drive naucil treba ridit raketovy system na mars. Dobrou chut preje fandove z Ostravy a Frydku Mistku.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Hrozný podnik. 2x nám servírka spletla objednávku, strašně to všechno dlouho trvalo, jídlo nic moc. Káva byla jak z ponožek. Dokonce jsme se musely připomínat i placením. Pryč od tud!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Hezký interiér, velmi dobré pivo Lobkowicz, slušné jídlo, fajn obsluha, výborné ceny. Čtvrtý podnik, který jsem během pár dní navštívil v Jeseníku a zatím jednoznačně nejlepší.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist