U draka - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

U draka

Jablonec nad Nisou, Liliova 11

Restaurace

Dnes 00:00 - 00:00

U draka - Kontakt

U draka
Liliova 11
466 01 Jablonec nad Nisou

 

Otevírací doba

Pondělí 00:00 – 00:00
Úterý 00:00 – 00:00
Středa 00:00 – 00:00
Čtvrtek 00:00 – 00:00
Pátek 00:00 – 00:00
Sobota 00:00 – 00:00
Neděle 00:00 – 00:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

3.9.2018

Klára

Chodíme do zdejší restaurace již několik let. Včera po delší době a bohužel naposledy. V dnešní době, kdy se všichni snaží své služby zlepšovat, v… více...

3.11.2017

Pavel

Jídlo dobré, jen po letech by mohli obměnit jídelní lístek. Díky tomu jsme změnili podnik, když jsme tam šli na večeři, už jsme nevěděli co si dát.… více...

27.10.2017

Jirka

Obsluha rychlá a příjemná. Jídla velký výběr. Dnes jsme si pochutnali na Frankfurtské polévce a Jelením guláši. Kdykoliv se sem jdeme najíst, vždy… více...

5.7.2017

Martina

Super restaurace, zajedeme pokaždé, když máme cestu do Jablonce. Velký výběr, výborné jídlo, téměř u všeho možnost polovičních porcí. Děti pokaždé… více...

28.4.2017

Milan

Velká nabídka, rychlá obsluha, dobré jídlo - a kolem poledne neustále plno, takže ty komentáře dole ASI nejsou moc pravdivé. více...

Ohodnotit podnik

U draka - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace

Ohodnotit podnik U draka - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Chodíme do zdejší restaurace již několik let. Včera po delší době a bohužel naposledy. V dnešní době, kdy se všichni snaží své služby zlepšovat, v době veliké konkurence by zde bylo více než jen potřeba ZLIKVIDOVAT VŠUDYPŘÍTOMNOU ČERNOU PLÍSEŇ NA ZDECH, ODVĚTRÁVAT POŘÁDNĚ KUCHYŇ A NEPOUŠTĚN VÝPARY DO restaurace, najmou obsluhu, která bude stíhat a bude se usmívat, zlepšit služby, jelikož již několik let rozbité nádobí nepůsobí hezky. Každý stůl je jiný, židle i u jednoho stolu různé, neskutečně přeplácaná "výzdoba" pokud se tomu tak dá říci. A poslední tečka- přinesou Vám vařící polévku, té nesníte ani pár lžic a už máte na stole druhé jídlo-tudíž ho máte studené, než se k němu i přes div né spálenou pusu dostanete. Navíc včera hranolky opravu hnusné, nasáklé tukem- to nikdy nebývalo. U obsluhy také nesmíte ani říct jídlo, které byste si přáli, ale jen nahlásit číslo. Záchody raději již ani nekomentuji. Divím se, že za tu neskutečnou plíseň je ještě hygiena nezavřela. Nejhorší snad je pohled při vstupu do kuchyně, tam si sednete ke stolu a díváte se do černa...strašný, hrozný a ještě horší. Radím hodně rychle se vším něco udělat, než to pochopí více lidí. Tento přístup nechápu, jelikož jídel se zde denně uvaří neskutečné množství, podnik je ve velkém zisku a majitel chce evidentně jen hrabat. Na jídlo sem již nejdeme, naštěstí je v Jablonci spousty dobrých restaurací na naprosto jiné úrovni.

Omlouvám se, měla jsem to zde dříve ráda, ale stav se změnil.

Klára

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jídlo dobré, jen po letech by mohli obměnit jídelní lístek. Díky tomu jsme změnili podnik, když jsme tam šli na večeři, už jsme nevěděli co si dát. Občas nervozní servírka.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Obsluha rychlá a příjemná. Jídla velký výběr. Dnes jsme si pochutnali na Frankfurtské polévce a Jelením guláši. Kdykoliv se sem jdeme najíst, vždy odcházíme spokojeni.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Super restaurace, zajedeme pokaždé, když máme cestu do Jablonce. Velký výběr, výborné jídlo, téměř u všeho možnost polovičních porcí. Děti pokaždé dostanou při odchodu sladkou pozornost. Jediné mínus je to, že je kolem oběda neustále narváno :) ale nevadí nám si chvilku počkat, stojí to za to. Děkujeme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Velká nabídka, rychlá obsluha, dobré jídlo - a kolem poledne neustále plno, takže ty komentáře dole ASI nejsou moc pravdivé.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

no proste super :))))))))))))

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jidlo absolutní hnus,kuchyně jedno velké smetište.Nechapu jak je možný že je tento pajzl ješte otevřenej.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Když jsem tam byla poprvé tak vše v pohodě, jídlo dobré. Ale! S přítelem jsme tam někdy v půlce listopadu byli na obědě. Já si objednala cikánskou hovězí pečeni s rýží, hovězí se ještě dalo, na rýži se snad nic zkazit nedá ale ta omáčka! No chutnalo to jak naředěný kečup. To je naposledy co jsem tam jedla... Opravdu se zhoršili!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Minulý týden, jsme byli na večeři, hranolky přesmažené kuřecí směs jakštakš... Dnes jsme byli opět, hranolky výjmečně ok, před přinesením jídla po place běhala myš, což mne docela znepokojovalo, vůbec když vyběhla z kuchyně!! A kuřecí směs bengál (ostrá)- KATASTROFA!! Mělo to být ostré a nepálilo to, kuřecí nudličky bylo uvařené kuře nakrájené na kousky a ještě k tomu gumové, takže nedovařené...Dneškem jsem návštěvama u draka zkončila...Jídlo stálo za h**** a ta myš na place to dorazila.. U mne velké mínus!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dříve to byla fajn restaurace, ale došlo ke zhoršení, začalo si stěžovat dost lidí. Naposledy jsem dostala přepálené nechutně mastné bramboráčky a maso napůl syrové. Přestala jsem chodit, nebylo to poprvé. A to jsem měla radost, že je konečně nekuřácká. Dříve se tam člověk nenajedl kvůli kuřákům ateď se nedá pro změnu jíst jejich jídlo....ach jo...poslední návštěva proběhla v květnu 2014... už vážně nikdy, pardon

Jídlo:
Celkové hodnocení:

Kulinářský zážitek. Je smutné jít do restaurace na oběd kde se majitel chová jako prase !! Dnes 10.4.2014 jsem se synem a kamarádem šel na oběd do restaurace u Draka v Jablonci nad Nisou, objednal jsem si segedin, syn říká fakt si ho dáš a tady? jo v pohodě vaří Ruda (majitel restaurace) jídlo přinesli a tak jsme se do toho pustili, první pohled nic moc :-( no ale oči nejí tak první sousto ? co to je ? nééé to je divný co to je ? někdo vzal zelí, přidal papriku aby to mělo barvu, smetanu na zjemění a mouku na zahuštění už nikdo nepřidal :-( po konzumaci jednoho knedlíku jsem to nevydržel a jídlo vrátil a obsluze řekl že je to hrozný !! vše v klidu !!!!! pak přišlo k placení, servírce říkám to jídlo nic moc a nechce se mi za něj platit, odešla do kuchyně a po chvíli se vrátila i s kuchařem a majitelem v jedné osobě říká co jééé , než jsem stačil jakkoliv odpovědět dostal jsem odpověd že on to tu tak vaří a at se sbalím, zaplatím a vypadnu, a at si chodím jinam ! to vše před hosty z 70% zaplněné restaurace, zaplatil jsem jen proto že servírka by musela to jídlo zaplatit za mě :-( Takže Rudo to nebyl segedin !!! nauč se vařit !!!!!!!

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist