Restaurace Atlanta - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Restaurace Atlanta
 
 

Restaurace Atlanta

Hradec Králové, Švehlova 504/16

Restaurace

Restaurace a bar  Atlanta - Hradec Králové je zavedenou firmou s více než 16-letou tradicí. Chceme poskytovat nejlepší služby na co nejvyšší úrovni. Restaurace Atlanta, Hradec Králové se pýší barem ze dřeva s odstínem divoké hrušky, s bodovým nasvícením. Ve tvaru podkovy jej pak lemují stoly a boxy pro hosty, přičemž je zachováno soukromí a příjemné posezení pro každého. Velmi oblíbené je v letních měsících posezení na předzahrádkách s vyhlídkou na pěší zónu a Masarykovo náměstí v centru Hradce Králové. Restaurace Atlanta, Hradec Králové nabízí velký výběr jídel domácí i zahraniční kuchyně. Specialitou restaurace je široká nabídka salátů z čerstvé zeleniny připravovaných s různými druhy a úpravou masa. Pravidelně pořádáme tématické kuchyně a tak hosté mohou ochutnat např. mexické, slovenské nebo krkonošské speciality připravované profesionály, kteří jídlo pro Vás chystají s nejvyšší péčí. Točíme Staropramen a Hoegaarden. Až navštívíite Hradec Králové, určitě se zastavte v restauraci Atlanta.  Těšíme se na Vaší návštěvu.

Dnes 8:00 - 24:00

Restaurace Atlanta - Kontakt

Restaurace Atlanta
Švehlova 504/16
500 02 Hradec Králové

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 8:00 – 23:00
Úterý 8:00 – 23:00
Středa 8:00 – 23:00
Čtvrtek 8:00 – 23:00
Pátek 8:00 – 24:00
Sobota 9:00 – 24:00
Neděle 10:00 – 23:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ano
Kuchyně: Česká
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Gambrinus Staropramen
Hoegaarden

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

11.10.2018

Šimonová

4 večeře. 2 donesli, 1 předělávali, protože se v kuchyni rozbil talíř, na 1 zapomněli. Při placení kartou na přenosném platebním terminálu byla… více...

10.4.2018

Novom

Venkovní zahrádka působí příjemným a moderním dojmem, mělo nás varovat obsáhlé menu plné cizokrajných jídel a interiér, který zastaral před 30 lety.… více...

22.3.2017

Martin Martin Weisbauer

Chudé porce, kvalita nevalná, předražené. Piva rovněž nevalné chuti a předražená. Obsluha stěží zakrývá svou aroganci a nezájem o práci. více...

12.9.2016

Doležalová

Opravdu velmi chudý talíř se smaženým sýrem ( který rozhodně NEMĚL 150g které uvádějí v JL), hranolkami a tatarkou, celkem za 200 Kč, , Vám přinese… více...

10.1.2014

Hron Čestmír

Předražené jídlo,tolik vychvalované saláty,tak to legrační.Arogantní majitel. více...

Ohodnotit podnik

Restaurace Atlanta - Vybavení podniku

Vybavenost:

Salónek, Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká

Pivo:

Gambrinus, Staropramen, Hoegaarden

Jazyková vybavenost obsluhy:

Angličtina

Podnik vhodný pro:

Každodenní oběd, Rodiny s dětmi, Romantické posezení, Oslavy a hostiny, Akce s kamarády, Kouření zakázáno

Ohodnotit podnik Restaurace Atlanta - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

4 večeře. 2 donesli, 1 předělávali, protože se v kuchyni rozbil talíř, na 1 zapomněli. Při placení kartou na přenosném platebním terminálu byla obsluha velmi nepříjemná a přezíravá, když platící starší osoba nebyla opakovaně schopná namačkat všechna čísla naráz. Dvě jídla dobrá, dvě velmi fádní chuti.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Venkovní zahrádka působí příjemným a moderním dojmem, mělo nás varovat obsáhlé menu plné cizokrajných jídel a interiér, který zastaral před 30 lety. Objednal jsem si burger bez hranolek, dorazil takový chudáček nevalné chuti. Čísník dost koukal, když na obligátní otázku, zda chutnalo, dostal odpověď, že moc ne. Při placení mi bylo řečeno, že objednané jídlo je jako celek, takže započítali i hranolky. Na to ovšem při objednání ten samý čísník neupozornil. Nakonec je odečetl, ale stejně nás o 10 Kč okradl. Dýško nedostal od nikoho z našeho stolu a sem se už nikdy nevrátíme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Chudé porce, kvalita nevalná, předražené. Piva rovněž nevalné chuti a předražená. Obsluha stěží zakrývá svou aroganci a nezájem o práci.

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Opravdu velmi chudý talíř se smaženým sýrem ( který rozhodně NEMĚL 150g které uvádějí v JL), hranolkami a tatarkou, celkem za 200 Kč, , Vám přinese ne číšník, ale pingl tak trochu špinavý, v zástěře kterou tahá po zemi. Nechápu, proč se ptá, zda bylo vše v pořádku, když to není možné a asi to to vymýšlíte. Rozhodně už nikdy TAM !!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Předražené jídlo,tolik vychvalované saláty,tak to legrační.Arogantní majitel.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Ceny mi přišly zbytecne dost vysoke,i kdyz jsme se najedli dobre ..
Dostala jsem 2x podmiru vina ..za barem byla Blondata starsi pani,ktera me cely sezeni porpichova pohledem .. At tu praci nedela,kdyz ji to nebavi !

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist