Inflagranti - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Inflagranti - Kontakt

Inflagranti
Československé armády 219
500 03 Hradec Králové

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 11:00 – 23:00
Úterý 11:00 – 23:00
Středa 11:00 – 23:00
Čtvrtek 11:00 – 23:00
Pátek 11:00 – 00:00
Sobota 11:00 – 00:00
Neděle 11:00 – 23:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ano

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Gambrinus Plzeňský Prazdroj
Velkopopovický kozel

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

5.3.2018

Jardo

Jedejeden velky hnus více...

11.10.2017

Tereza

Jídlo nemůžu hodnotit,protože obsluha byla tak nepříjemná,že jsme se v podstatě ve dveřích otočili a odešli. Prosím naučte se slušně chovat k lidem… více...

29.6.2017

Mila

Po čase jsme zavítali na oběd, bylo dosti plno ale nakonec jsem s manželem místo našli, na zemi ležela účtenka a obsluha si toho vůbec nevšímala … více...

20.5.2016

Milda

S kolegy sem jezdíme za gurmánským zážitkem každý pátek. To co píše paní přede mnou musel být asi nějaký zkrat. Týden co týden super jídlo obsluha… více...

24.5.2015

Jana M.

Chci upozornit ostatní gurmány, že v této Restauraci jsme byli v sobotu dne 23. května 2015, VELMI NESPOKOJENI!
Pozvala s manželem jsem své rodiče … více...

Ohodnotit podnik

Inflagranti - Vybavení podniku

Vybavenost:

Klimatizace, Se zahrádkou, Nekuřácké oddělení

Typ podniku:

Restaurace

Služby:

Catering

Pivo:

Gambrinus, Plzeňský Prazdroj, Velkopopovický kozel

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Ohodnotit podnik Inflagranti - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jedejeden velky hnus

Služby:
Celkové hodnocení:

Jídlo nemůžu hodnotit,protože obsluha byla tak nepříjemná,že jsme se v podstatě ve dveřích otočili a odešli. Prosím naučte se slušně chovat k lidem,když s nimi chcete pracovat.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Po čase jsme zavítali na oběd, bylo dosti plno ale nakonec jsem s manželem místo našli, na zemi ležela účtenka a obsluha si toho vůbec nevšímala /2číšníci a 1servírka /naprostý nezájem!!!Nakonec jsme si objednali a servírka lístek odklidila! Objednávka byla spletena ale dokáži to v takovém letním fofru omluvit. Stroganof s hráškovou rýží bylo bohužel VELKÝM Zklamáním!!! na porci 4 nudle masa a 11plátků kyselé okurky v nevýrazné omáčce! To je smutné že dělají z lidí blbce!
Kuchař ví moc dobře co obsahuje Stroganof! pravděpodobně si to spletl se znojemskou omáčkou!!! Servírka se záměnu přemarkovala ale vůbec se neomluvila za své pochybení natož za kuchyni!Škoda, vždy jsme rádi zašli....

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

S kolegy sem jezdíme za gurmánským zážitkem každý pátek. To co píše paní přede mnou musel být asi nějaký zkrat. Týden co týden super jídlo obsluha příjemná a sympatická.

Milda M

Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Chci upozornit ostatní gurmány, že v této Restauraci jsme byli v sobotu dne 23. května 2015, VELMI NESPOKOJENI!
Pozvala s manželem jsem své rodiče (oba přes 70 let), obě své děti (21,29 let). Syna s budoucí manželkou, která budou mít svatbu a my "uvažovali jsme", o svatebním obědě právě v této Restaurace Inflagranti. Babička a já, jsme obě slavily svátek, dcera narozeniny. Do jiných restaurací chodíme pravidelně, na oběd byl rezervován stůl pro 7 lidí. TAK JAKO ZDE, JSME JEŠTĚ NIKDY NEBYLI SPOKOJENI!
Personál nejenže byl velmi nepříjemný, ale ještě měl urážlivé stále poznámky a pohledy na nás. Na samotný oběd, kde jídla nebyly nijak složitá (žádné velké speciality), jsme čekali více jak 1,5 hodiny. Při dotazu, kdy již budeme obědvat a dostaneme na stůl své objednávky, nám bylo řečeno s ironický úsměvem, že nevědí!
Když se dcera znovu šla zeptat, neboť nám již dědeček "USÍNAL U STOLU", drze ji číšník řekl, že jestli je unavená a uražená? To jsem již musela já, jako osoba, která pozvala všechny REAGOVAT, že jsme VŠICHNI unaveni, z celého čekání. Opět ironické úsměvy, žádná omluva, vysvětlení jediné, že na zahrádce byli lidi, avšak moje upozornění, že když jsme přišli do Restaurace tam nikdo neseděl, jsem obdržela jen opět ironický úsměv. Mimo jiné ostatní sedící, nejen na zahrádce, přišli až po nás!
Jídlo bylo velmi podprůměrné, manžel obehnal steak. Ani se ho nezeptali, jaký chce, zda krvavý, médium atd. Já, filet s pstruha - přesušený, přílohy studené. Zeleninový výzdoba u všech na talíři, jeden list fialového salátu atd.
Poprosili jsme o lžíci na omáčku pro dědečka. Opět čekali 5 minut, neboť neměli ani jednu čistou lžíci k dispozici. My jsme dojedli a řekli servírce, že zaplatíme, neboť pokračování sezení zde, jen by zkazilo náladu všem! Při placení jsem odmítla dát "spropitné", které velmi vždy rádi dáváme. Zbytek peněz, drobné po mě prakticky servírky - "HODILA NA STŮL"!
Závěr: Neporučujeme toto zařízení! Pokud měla tato Restaurace, někdy svou dřívější dobrou reklamu, TO JIŽ NENÍ ZDALEKA A VŮBEC PRAVDA!
Jídlo podprůměrné, personál povýšený, nepříjemný. Za celou dobu se ani jednou neomluvili, ani jedním slovem. Zde, v této Restauraci skutečně neplatí, že "NÁŠ ZÁKAZNÍK JE NÁŠ PÁN". Majitel restaurace, by nejenže měl vyměnit na prvním místě obsluhu, na druhém taky kuchaře, nebo pokud již chce pokračovat v této katastrofě, ať alespoň sám sedí v Restauraci a dohlíží, jak mu funguje jeho Restaurace In flagranti.
Byli jsme velice zklamáni, co je jisté zcela, že sem již nikdy sem, chodit nebudeme! Všem, kdo má rád příjemné posezení a dobré jídlo, vzkazujeme: " V této Restauraci, to skutečně nenaleznete, my všichni jsme touto Restaurací Inflagranti v Hradci Králové velmi zklamání a opravdu nedoporučujeme tuto restauraci!"

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist