Restaurace Pod Lipami - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Restaurace Pod Lipami
 
 

Restaurace Pod Lipami

Doksy, Bezděz 46

Restaurace

Romantická zahradní restaurace s letní terasou zaměřená na klidné posezení u našich specialit z grilu a vychutnání všech zážitků z návštěvy hradu „Bezděz“, na který je z restaurace nádherný pohled.

Restaurace Pod Lipami - Kontakt

Restaurace Pod Lipami
Bezděz 46
472 01 Doksy

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Info

Počet míst celkem: 50

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano (40 míst)
Salónek: Ne
Kuchyně: Česká, Steak
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Budějovický Budvar Plzeňský Prazdroj

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

21.8.2019

Marie Procházková

Včera jsme se chtěli naobědvat cestou z výletu na hradě Bezděz.
Zvolili jsme špatně.Tato restaurace zasluhuje zavřít.Tlusťoch,co griloval byl hrubý… více...

18.8.2019

Milan

Jídlo podprůměr, pivo = zvětralé teplé chcanky, které když vrátíte, tak ho ještě plně zaplatíte. Namísto nového piva se obtloustlá obsluha zmůže jen… více...

20.8.2017

Dan Vácha

Dnes jsem byl svědkem nevybíravého a sprostého chování (patrně majitele) vůči hostům, kteří si zde chtěli dát limonádu a použít WC. Pán je slovně… více...

5.8.2017

Vít Sádovský

Musím se připojit k ostatním příspěvkům. Nemohu ani hodnotit úroveň kuchyně, neboť jsem byl i s dětmi velmi nevybíravým způsobem vyhnán. Starší pán … více...

4.9.2016

Jan Špiroch

Po krásnem výletě z Doks na hrad Bezděz nás čekalo šokující překvapení v restauraci "Pod Lipami",na tak lukrativním místě jsem čekal jiné chování… více...

Ohodnotit podnik

Restaurace Pod Lipami - Vybavení podniku

Vybavenost:

Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace

Kuchyně:

Česká, Steak

Služby:

Firemní akce

Sortiment - víno:

Rozlévaná vína, Lahvová vína

Káva:

Espresso, Vídeňská káva, Turecká káva

Nealkoholické nápoje:

Coca cola, Kofola, Točená limonáda

Pivo:

Budějovický Budvar, Plzeňský Prazdroj

Pivo od 30,- 
do 35,- Kč 

Vaření:

Denní menu od 80,- 
do 130,- Kč 
Denní menu od 11 
do 14 hod 
Hlavní jídlo od 80 
do 200,- Kč 

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština, Angličtina

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Kapacita:

Počet míst celkem: 50 
Kapacita zahrádky: 40 míst 

Podnik vhodný pro:

Romantické posezení, Oslavy a hostiny, Obchodní jednání, Relaxace

Ohodnotit podnik Restaurace Pod Lipami - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Interiér:
Celkové hodnocení:

Včera jsme se chtěli naobědvat cestou z výletu na hradě Bezděz.
Zvolili jsme špatně.Tato restaurace zasluhuje zavřít.Tlusťoch,co griloval byl hrubý,jídlo na grilu smrdělo.Kuřecí řízek pro vnuka byl tak usmažený,že nešel ukrojit.
Dala jsem si tresku na grilu,pán ji sušil 50 minut,byla k cedrovému prknu připečená,neochucená,prostě HNUS.
Nikomu nedoporučuji do této restaurace chodit.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jídlo podprůměr, pivo = zvětralé teplé chcanky, které když vrátíte, tak ho ještě plně zaplatíte. Namísto nového piva se obtloustlá obsluha zmůže jen na drzé povýšené kecy. V palačince stoletá černá zpečenina ze sto let nemyté pánve. Jak tak čtu ostatní recenze za poslední měsíc na googlu, tak si stěžují téměř všichni. Zralé na kontrolu nebo spíše zavření s pokutou. Takže sem již ani omylem a karma si Vás najde. :)

Služby:
Celkové hodnocení:

Dnes jsem byl svědkem nevybíravého a sprostého chování (patrně majitele) vůči hostům, kteří si zde chtěli dát limonádu a použít WC. Pán je slovně napadl a z hospody vyhodil a když jsem se jich zastal, napadl mě a vyhrožoval mi fyzickou likvidací. Po této, a podle ostatních recenzí ne ojedinělou zkušeností, bych si zde nedal ani vodu. Pán by měl vyhledat pomoc odborného lékaře a rozhodně se nevěnovat práci v pohostinství!

Služby:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Musím se připojit k ostatním příspěvkům. Nemohu ani hodnotit úroveň kuchyně, neboť jsem byl i s dětmi velmi nevybíravým způsobem vyhnán. Starší pán (zřejmě majitel) by měl podnikat v oboru, kde se nevyskytují lidé. Nikdo mě do tohoto podniku nedostane ani stádem volů, vřele NEDOPORUČUJI.

Prostředí:
Celkové hodnocení:

Po krásnem výletě z Doks na hrad Bezděz nás čekalo šokující překvapení v restauraci "Pod Lipami",na tak lukrativním místě jsem čekal jiné chování obsluhy.Na všech stolech RESERVE aniž bylo psáno od kolika RESERVE je.Když jsem se zeptal kam si můžu sednout tak mě cca 6oletý výčepní dosti nevybíravým způsobem řekl jestli umím číst a že bufetů k hradu je ještě hodně.Bohužel takovýto rádoby číšník dělá ostudu celému pohostinství.Příště se této restauraci vyhneme velkým obloukem.O 100m dál jsme narazili na restauraci "Na Vyhlídce"kde byla milí a příjemná obsluha.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dnes jsme se zde po návštěvě hradu stavili na oběd a pokud můžete, vyhnete se teto hospodě. Je sice odsud hezky vyhled na hrad, ale tady veškerá pozitiva tohoto místa konci. Bylo nas 5, jídlo vám nosí postupně a to s odstupem az 20 min. Zatímco jedna porce ovocných knedlíků měla 6 knedlíků, dalši porce jen 4. Vždycky si říkám, ze na smaženem sýru se toho nedá moc zkazit, ale da! No a boruvkove livance mely cca po 5-7 boruvkach. Přitom ceny nejsou nijak lidové, za 4 ovocné miniknedlicky date 90 Kč. To bych brala spíše jako dezert za poloviční cenu, nikoliv jako hlavní chod. Paní kuchařka -majitelka na nase výhrady odpovídala stylem tak si běžte nasbírat borůvky do lesa a neotravujte. Stížnosti a nespokojených hostů bylo kolem více, paní majitelce je to ale jedno. Stala klientela tady není, kdo přijede na Bezdez na výlet, zavítá do jedné z mistnich hospůdek a zase se tu par let neukáže. Přístup paní majitelky tomu odpovídá, spokojenost klienta je zde az na posledním místě. Tomuto místu se urcite příště vyhnu.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist