Restaurace a penzion U Zběhlíka - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Restaurace a penzion U Zběhlíka
 
 

Restaurace a penzion U Zběhlíka

Čistá, Čistá 396

Restaurace

Naše restaurace se nachází v klidné části malebné vesničky Čistá. Vzdálená jen asi 9 km do Litomyšle, 18 km od Svitav a 16 km od Poličky, jsme zhruba ve středu těchto tří měst. Milovníci výletů, krásného a klidného prostředí si přijdou na své. I pro ty co si svoje nožičky unavovat nechtějí tu máme program. Nedaleko je malá jízdárna s koňmi, kde jsme Vám schopni domluvit projížďky buď pro skupiny, ale i pro jednotlivce. I ti z Vás, co by se k nám rádi podívali a nemají odvoz, nemusí zoufat.

Dnes 11:00 - 23:00

Restaurace a penzion U Zběhlíka - Kontakt

Restaurace a penzion U Zběhlíka
Čistá 396
569 56 Čistá

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 11:00 – 21:00
Úterý 11:00 – 21:00
Středa 11:00 – 21:00
Čtvrtek 11:00 – 21:00
Pátek 11:00 – 23:00
Sobota 11:00 – 23:00
Neděle 11:00 – 21:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Plzeňský Prazdroj Litovel

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

26.11.2018

David

Tak návštěva proběhla 25.11.2018 :-)))Zrovna byla v menu zvěřina.Bylo to opravdu výborné!.A ten desert po oběde nooo to byla tečka na závěr jak má… více...

8.7.2018

Sue

Restauraci jsme navštívili poprvé asi před 6 lety - výběr jídel byl o dost větší než při druhé návštěvě, kde jsem dlouho hledala co z asi cca 12… více...

18.6.2017

Michaela

Dobrý den.Já nechápu,tak moc negativních názorů?že by závist?Byli jsme tam ubytováni 3rodiny a naprostá spokojenost.Personál milý a vstřícný,jídlo… více...

3.6.2017

HancaHanHanca

DnesDnes jsme navstivili tento podnik sice na doporuceni ale poprve a velke zklamani.Host tu jiz opravdu nic neznamena.V restauraci celkem tak 30… více...

13.4.2017

Eva

Dnes jsme byli asi na 8 návštěvě na obědě v této restauraci a zcela jistě naposledy.
Vždy jsme byli velice spokojeni,jen při poslední návštěvě bylo… více...

Ohodnotit podnik

Restaurace a penzion U Zběhlíka - Vybavení podniku

Typ podniku:

Restaurace

Pivo:

Plzeňský Prazdroj, Litovel

Ohodnotit podnik Restaurace a penzion U Zběhlíka - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Tak návštěva proběhla 25.11.2018 :-)))Zrovna byla v menu zvěřina.Bylo to opravdu výborné!.A ten desert po oběde nooo to byla tečka na závěr jak má být.Já i celá moje rodina byla moc spokojená.Vřele doporučuji.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restauraci jsme navštívili poprvé asi před 6 lety - výběr jídel byl o dost větší než při druhé návštěvě, kde jsem dlouho hledala co z asi cca 12 jídel si dát. Další co mě zarazilo, byly ceny jídel. Jídlo - za ty peníze malá příloha i porce masa a jídlo nebylo dost teplé,takže závěrem jsem dojídala studenou rybu. Co se týče prostor okolo restaurace, tak to nemá chybu - krásné prostředí pro děti - zvířátka /kozy), koloběžky a chaloupka ve stylu našich prababiček. Ale my sem jeli si pochutnat a gastro zážitek to úplně nebyl... :-( Další návštěvu pokoušet rozhodně nebudeme!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dobrý den.Já nechápu,tak moc negativních názorů?že by závist?Byli jsme tam ubytováni 3rodiny a naprostá spokojenost.Personál milý a vstřícný,jídlo výborné,apartmán co jsme měli byl krásný,čistý.Celkově prostředí krásné!!!Pokud bychom měli řešit finance,tak můžeme zůstat doma.Myslím,že si takové ceny můžou dovolit,navíc jsou naprosto přiměřené!V září se chystáme tam vrátit na prodloužený víkend a už se moc těšíme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

DnesDnes jsme navstivili tento podnik sice na doporuceni ale poprve a velke zklamani.Host tu jiz opravdu nic neznamena.V restauraci celkem tak 30 lidi a obsluha nestihala.Po obednani piti se dlouho nic nedelo pak nam prinesli nejprve desert ktery jsme objednali ze si ho dame po jidle ke kave.Odmitli jsme a dale cekali na jidlo celkem hodinu na dve stejna jidla,potom dale pul hodiny na desert a kavu.Jidlo bylo dobre ale servirka by mela vedet co znamenaji bramborove kostky,ze tonejsou bramborove knedliky.Urcite by se melo personal lepe zaskolit.Pro nas v celku velke zklamani.Byli jsme zde poprve i naposledy.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dnes jsme byli asi na 8 návštěvě na obědě v této restauraci a zcela jistě naposledy.
Vždy jsme byli velice spokojeni,jen při poslední návštěvě bylo jídlo trochu víc slané.Ale dnes to bylo opravdu hrozné.Předkrm byl ještě výborný/jarní polévka a jehněčí játra/,ale to co kuchař předvedl s hlavním chodem bylo příšerné.Pečené jehněčí na česneku bylo zcela přesolené,že žádná jiná chuť nebyla cítit.Avšak to co nám přistálo na talíři dál -jehněčí hřebínek metodou sous-vide-,se nedalo jíst.Vizuálně velmi pěkné,ale maso se nedalo ukrojit,natož pokousat.Obsluha byla milá,ovšem zcela nezkušená.Servírka nevěděla jaké točí pivo,kdo vaří a při vrácení jídla nám nenabídla ani nějaké jiné.Dnes jsme v této restauraci byli naposledy.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme U zběhlíka 2x. Celkem 6 jídel. 2x vynikající, 2x velmi dobré, 1x dobré, biftek za 450 Kč jsme vrátili, nešel ani ukrojit !!! natož ukousat.
Čekali jsme víc. Ceny přiměřené.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Děkujeme celému personálu za víc než vynikající obsluhu,vaření,krásné prostředí.
Děkujeme ,že jsme mohli prožít u Vás zlatou svatbu dne 23.7.2016
Všem dalším hostům ,jeden vzkaz, stojí to za odbočení do Čisté u Litomyšle,neznáme lepší podnik ve Svitavském okrese.
Ještě jednou děkujeme manželé Dumovi Svitavy

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Vše bylo super,jídlo,skvělá obsluha,ubytování,nemáme co vytknout.

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:


V této restauraci jsem byl již několikrát a dosavad jsem byl spokojen jak s jídlem tak i s obsluhou . Ale 11.6. 2016 jsem opět navštívil tuto restauraci a byl jsem velice zklamán . Přestože v restauraci byli dva hosté a personál o nás věděl nebyli jsme ani po 15 minutách obslouženy . Což si myslím že takové restauraci moc dobré jméno nedělá

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Závidím vám šťastným a spokojeným hostům restaurace U Zběhlíka. Já jsem takové štěstí neměl. Možná to byla pouze náhoda nebo obsluhující personál právě řešil mnohem důležitější problémy než je starost o hosty.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

V restauraci jsem byla již několikrát a vždy velký zážitek. Jídlo bylo vždy báječné, obsluha usměvavá a vstřícná. Co se týče interiéru i exteriéru nemám slov. Je neskutečné, co jedna rodina dokázala vytvořit za "impérium". Velmi si cením toho s jakou pílí a láskou pečují o zahrady, zvířenu a vše okolo.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Vše bylo supeeeer.....

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Vše bylo vynikající :)

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

velké zklamání,porce neodpovídala ceně nedoporučuji

Služby:
Jídlo:
Celkové hodnocení:

Nevím,na co si hrají.Drahé až hrůza,záchody nic moc, jídlo jak všude

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dobrý den, penzion U Zběhlíka jsme navštívili tento víkend. Moc jsme se těšili, zvláště pak na gastronomický zážitek. Ubytování pěkné, apartmány spíše menší, televize z doby kamenné, ale to nám až tak nevadilo, přijeli jsme přece za jiným účelem. Uchvátila nás místní mini ZOO, ovce, kozy, kanci, divoké kachny a kočky. My rodiče jsme se těšili hlavně na večeři - na mediálně známou gastronomii místního podniku. Musím říct, že kvalita versus cena bohužel vůbec neodpovídá. U krůtích špalíčků se manžel bohužel setkal s několika nerozkousatelnými kousky - zřejmě kost, či chrupavky. Kachní pečínka bohužel také nebyla žádným gastronomickým zážitkem - bílé zelí naprosto nedochucené, houskové knedlíky (rozhodně ne domácí) vymáčené v omastku a kachní maso také nenadchlo. Topinky k tataráku byly tak vysmažené, že se skoro nedaly ukousnout. Pokud si pan majitel nastaví takové ceny, tak by takové chyby neměly být. Na druhou stranu pan kuchař umí udělat výborného pstruha a výborný vepřový steak. Nejsem si úplně jistá snídaněmi jako od babičky, jsou to standarní snídaně, u kterých jeden den nebyl doplňován chléb a pití. Druhý den bylo vše v pořádku, záleží asi na směně. Závěrem tedy, co se týče jídla velké zklamání. Zvlášť když jsme jeli takovou dálku - 170 km a přitom se dá najíst za nižší cenu v mnohem větší kvalitě. Je to škoda, protože prostředí je zde krásné.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dnes jsem po delší době navštívil Restauraci U Zběhlíka v Čisté u Litomyšle. Předem upozorňuji že jsem si kvůli gastronomickému zážitku a příjemnému prostředí udělal zajížďku 130km!! A musím říct, že co se jídla týče je vše zcela jinak než dříve. Vše začalo zcela teplým točeným nealko pivem. K jídlu jsem si dal steak z krkovice se šťouchanými bramborami a tyrolským karé. Dostal jsem 2 plátky naprosto vysušeného a ještě velmi prorostlého masa, které bylo zcela určitě pečeno dopředu,dle mě již ohřívané, zespoda dokonce připálené, takže hořké. To se zcela rozchází s mojí představou o steaku. Přesolené šťouchané brambory a unavený zcela nedochucený salát, zřejmě na ozdobu, výsledný dojem pouze umocnily.Co bylo ono Tyrolské karé netuším vůbec. Na mase byla nasypaná mastná drť smažené cibulky, která byla kdysi kroužky, s jedním plátkem slaniny z friťáku. Že by to bylo toto? Nic jiného na talíři nebylo. No nic, měl jsem hlad a nechtěl jsem čekat na předělání jídla, takže jsem se do jídla pustil. Ale to nejhorší mělo teprve přijít! Ve šťouchaných bramborách jsem našel něco na první pohled jako tlustý dlouhý chlup, při bližším ohledání zcela jistě nožka od pavouka takzvaného sekáče, z čehož se mi pochopitelně zvedl žaludek. Servírka se mi omluvila za kuchyni, ale zcela beze studu mi jídlo za několik set korun naúčtovala, že v kuchyni řekli, že jsem toho snědl moc :-) Je pravda že jsem jídlo vrátil až když bylo snědeno cca 60% porce, ale jídlo bych vrátil v jakékoliv fázi jídla v případě nálezu chlupu či pavoučí nohy!!! Takže tento argument beru jako nebetyčnou drzost!! Účet jsem zaplatil, nebudu se s nikým dohadovat kvůli pár stovkám, ale zcela jistě mě v této restauraci viděli naposledy, protože host má vždycky pravdu a speciálně zde bych čekal zcela jiný přístup. Zřejmě jim již sláva stoupla do hlavy a při tak vysoké návštěvnosti je již spokojenost hosta příliš nezajímá, protože prostě přijdou další. Ale to je hluboký omyl a cesta do pekel. Zcela rozhodně již gastronomie nekoresponduje s prostředím a zcela rozhodně nedoporučuji!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nechápu zdejší negativní hodnocení. Dnes jsme s přáteli navštívili uvedenou restauraci a byli navýsost spokojeni, přestože jsme museli nějakou dobu čekat u stolu venku na stůl uvnitř. Jídlo bylo skvělé, lepší steak jsem nikdy nejedla, stejně tak byli spokojeni ostatní zúčastnění. Obsluha naprosto vzorná. Navíc neustávající příchod dalších hostů neodpovídal uvedenému nepoměru mezi kvalitou a cenou. Tak v čem je problém?

Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Pokud bych měl objektivně hodnotit - jídlo velmi chutné, měli jsme super obsluhu.Nicméně dle mého subjektivního názoru, poněkud předražené. Stejnou kvalitu máme "doma" za méně peněz. V okolí nic zajímavého.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Tak jsme se po 1,5 roce znovu rozhodli navštívit " vyhlášenou restauraci...Bohužel jídlo bylo horší, než v kdejakém bufetu, bylo to studené, oschlé a za tu předraženou cenu , už nikdy!!! Hlavně, že se obsluha při každé návštěvě našeho stolu nezapomněla zeptat, zda je všechno v pořádku, což mi připadalo dosti komické. Jen na okraj, v neděli v 18,30 tam kromě našeho stolu nebyla ani noha, takže to asi nebyla náhoda...

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

dobry den.
asi před tremi mesici jsme navstivili vasi restauraci.hned na zacatku musim rict ze se přikláníme spise k negativnim prispevkum na tuto restauraci.obsluha na nas koukala asi 20min jako by jsme ji měli obsluhovat my sami.pak jsme dostali piti,na jidlo jsme cekali asi tak další hodinu,kdyz jsme ho dostali mysleli jsme ze nam to nahradi to cekani,ale nestalo se.myslime si ze obsluha by si mela všímat vice lidi co sedi u vas v restauraci.posledni dobou mate asi i nejakej problém v kuchyni.kdyz to cele schrnu pripadali jsme si u vas jako v cekarne na vlak,nikoliv ne jako v restauraci.restaurace je to pekna,je to skoda.

Prostředí:
Celkové hodnocení:

To je zvláštní, že se zde vyskytly tři úplně negativní hodnocení z rozmezí tří měsíců, když na jiných servrech jsou hodnocení daleko více pozitivní...

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dobry den,
Ochutnavka z penzionu u zběhlíka v Čisté
Jsem bývala zaměstnankyně penzionu v cistý u Zběhlíka.chci napsat malou recenzi toho jak to u Zběhlíka chodí.pracovala jsem tam necelý rok,myslim ze jsem pracovala zoodpovědně ale i presto se ke me kuřovi zachovali dost hnusně.dostala jsem výpověd kterou nedokázali oduvodňit.ale to se dá pochopit.spíš mě naštvalo ze poslední měsíc co jsem odpracovala mě vůbec nezaplatili.na tuto rodinu pohlížím s velkým odstupem a už nikdy pana kuře nemusím ani vidět.když jsem viděla televizní natáčení jak pan Zběhlík brečí na kameru mě už dnes přijde sranda protože jsem zjistila jak hladovej človek to doopravdy je.znám trošku i jeho bratra co má hospodu hned vedle a znám ho i z vyprávění a vím,že to jak se k němu pan Kuře zachoval a co z něj udělal před kamerou nebylo hezký.jeho bratr aspoň podle mě je o moc lepší človek jak pan Kuře.jestli se dobře pamatuju tak u Zběhlíka to tak normálně fungovalo když tam byla jejich dcera Kristina jediná vyučená v oboru.Protože paní Kuřová a pan Kuře nemají ani tušení co to je víst hospodu,muj názor je,že ti dva jsou uplně mimo mísu.a když jim dcera odešla jestli se nepletu tak z duvodu,že s panem Kuřetem se nedá pracovat tak šlo všechno do ……..několikrát jsem ji viděla brečet,to dokazuje jakej pan Kuře doopravdy je člověk.i ke mě se choval hnusně nadřazeně a povrchně.mám pár známých v obci Čisté kde se nachází restaurace u Zběhlíka a od nich vím, že Kuřovi nemá ve vesnici nikdo rád.osobní zkušenost z penzionu jako servírka je,že jsem párkrát přišla do kuchyně a ikdyž pan Kuře nevařil tak tam přilít jak velká voda a špinavýma rukama od nečeho z venku začal dělat o mase hostum.nechutný,ja osobně bych si tam už ňikdy nic nedala.pan Kuře není z oboru,je to co já vím nějakej obráběč kovu nebo instalatér a mel by se asi držet toho řemesla když neví co znamená hygiena v restauraci.už ňikdy bych nechtěla pod takovým člověkem pracovat.restaurace je to krásná,kolem restaurace krásná příroda,ale to vždycky není pro restauraci všechno pane Kuře.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

dobry den,tak moje navsteva u zbehlika uplna katastrofa.....maso presoleny ze se to nedalo snist.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dobry den vazeni.minuly tyden jsem navstivil vasi rastauraci s par známými..az ted jsem se dostal k nejake komunikaci abych mohl napsat co a jak probihalo.obsluha az na to ze jsme cekali dost dlouho na piti ikdyz tam nebylo moc lidi a obsluha za pultem jen stala tak ještě dobry.byli jsme ctyri objednali jsme si jidlo z toho dve byli stejna.v jidle bylo pravdepodobne maso které jiz nemelo byt na pultech kuchyne...dlouho jsme se s kolegou bavili jestli je to normalni.maso smrdelo a obema nam ten vecer bylo dost zle.treba to byla nahoda ale ja uz k vam urcite nikdy nepojedu.venku to mate hezky ale asi by jste se měli vic zamerit na gastronomii.muj názor je,kdybych se najedl v nejake podradne restauraci najedl bych se lepe jak u vas.

Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dobrý den .myslím,že by se měla tato restaurace přejmenovat na hospodu u Hladomorny .Náš včerejší zážitek s naší objednávkou jídla a pití hovoří za vše.Celá anabáze trvala dvě hodiny a to nás ,,mrštná "servírka obsloučila až po důrazné slovní urgenci mého manžela.Myslím, že by se majitelé měli začít věnovat jiné práci evidentně na to nestačí. Zavěrem chci říct, že této hospodě(restaurací to nelze nazvat) se budeme obloukem vyhýbat. zdraví vás amálie

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist