Monika - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Monika

Chomutov, Kosmonautů 4554

Restaurace

Dnes 10:00 - 23:00

Monika - Kontakt

Monika
Kosmonautů 4554
0 Chomutov

Otevírací doba

Pondělí 10:00 – 22:00
Úterý 10:00 – 22:00
Středa 10:00 – 22:00
Čtvrtek 10:00 – 22:00
Pátek 10:00 – 23:00
Sobota 10:00 – 23:00
Neděle 10:00 – 22:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ano
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Gambrinus

Více Hodnocení

15.3.2019

Honza

Totálně na hovno. Co se dalo cekat od Bydzovskyho a Webera. více...

5.3.2019

Tamara

Zašli jsme s kolegy na oběd, nejen že Pan číšník byl zmatený, tak i jídlo za moc nestálo, čekací doba na hotovky nás také překvapila. Poté kdy jsme… více...

5.3.2019

Zuzana

Tak dnes jsme se byli naobědvat s kolegy v této restauraci a je mi pěkně zle, polévka nedochucená a mastná. Obsluha popletla i jednoduchou objednávku… více...

3.3.2019

Jana Vejražková

dne 2.3.2019 jsme měli šklení ve SRDCOVCE úžasné prostředí, všude čistounko , super obsluha a super jídlo doporučuji , po internetu ještě kolují… více...

3.2.2019

Lukáš Belha

Perfektní :) můžu jen doporučit více...

Ohodnotit podnik

Monika - Vybavení podniku

Vybavenost:

Salónek, Parkoviště, Nekuřácké oddělení

Typ podniku:

Restaurace

Služby:

Rozvoz jídel, Catering

Pivo:

Gambrinus

Ohodnotit podnik Monika - hodnocení podniku

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Totálně na hovno. Co se dalo cekat od Bydzovskyho a Webera.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Zašli jsme s kolegy na oběd, nejen že Pan číšník byl zmatený, tak i jídlo za moc nestálo, čekací doba na hotovky nás také překvapila. Poté kdy jsme chtěli zaplatit a seděli jsme cca 20 minut v bundách u stolu zatímco procházeli číšníci okolo nás už jsme dostali opravdu vztek. Nedoporučuji!!!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Tak dnes jsme se byli naobědvat s kolegy v této restauraci a je mi pěkně zle, polévka nedochucená a mastná. Obsluha popletla i jednoduchou objednávku nápojů a hlavní chod kus uzeného jenom uvařené a kaše napůl z pytlíku.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

dne 2.3.2019 jsme měli šklení ve SRDCOVCE úžasné prostředí, všude čistounko , super obsluha a super jídlo doporučuji , po internetu ještě kolují staré fotky hospůdky nechutné fotky kuchyně a upozornuji pravý opak vše čisté zrekonstruované prostě dokonalé jsem ráda že jem školení udělala právě zde .

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Perfektní :) můžu jen doporučit

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Strašná čekací doba, zlatá stará Monika. Čekat na hotovku 45 minut a více je nehorázné. Nikdy více už sem nepřijdeme- za celé plavecké závody

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

18.8.2018 měl synovec v této restauraci svatbu.Uvítání od personálu bylo velmi příjemné a navzdory tomu, že jsme pozdě přivezli koláče a dort, vše zvládl s bravurou a nevšední ochotou.V tom šíleném vedru, které panovalo , lítali nejen okolo nás svatebčanů, ale i okolo dalších hostů a plnili veškerá naše přání.Obrovský dík patří i kuchaři, za skvělou knedlíčkovou polévku jako od babičky. Jsem velký gurmán a věřte, že byť by byla jen malinko přesolená, nechválila bych.Další chod jsem do sebe sotva nasoukala. Polreich by měl radost! Interiér je velmi vkusně a vtipně zařízen.A skutečně jsem si to užila.Pro majitele jsou zaměstnanci této restaurace opravdový
poklad.Všem tuto restauraci velmi doporučuji.Určitě se sem rádi budeme vracet.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Restaurace jako taková je opravdu moc pěkná,ale co se týče jídla si z prominutím myslím že po jídle které jsme si dnes večer v Monice dali by měl průjem i náš pejsek a to on není nikterak vybíravý a co se týče ceny tak z té by měl asi i jiné zažívací obtíže. Takže hranolky a smažený sýr budu zvykat ještě zítra k obědu . Jinak personál se snažil.Kazdopadne pan Pohlreich by se asi podivil že smažený sýr a hranolky se podávají bez přílohy no nic nová restaurace nová doba.

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Po první návštěvě,zklamání...objednali jsme si bílé vínko,ale servírka začala nabízek překotně další druhy a samozřejmě přinesla o nejdražší,celkově komunikace s personálem špatná,objednáte si a oni přinesou zcela jiný druh a samozřejmě ten nejdražší.Do této restaurace již nikdy!!!

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dnes jsem tento podnik navštívila poprvé a naposled. Zasedli jsme v 14:50 hodin do místnosti, kde na dveřích bylo napsáno otevřeno od 10-16 hodin. Hrála televize a nikdo nikde. Po pečlivém prostudování jídelního lístlu a půlhodinovém čekání na obsluhu, která nedorazila jsme odešli. Nestojí prostě o zákazníky.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Chodím sem každý týden na hotovku. Výběr je velký, že někdy nevím, co si dřív dát, ale vždy si pochutnám a pivko jakbysmet. Česká hospoda, kde se nebojí vám nandat na talíř pěknou porci. Můžu jen doporučit

Služby:
Celkové hodnocení:

Dobrý den,
prosím proč nemáte na vašich stránkách jídelní lístek,to už má dnes každá obyčejná hospoda,to se tam volat co vaříte? Je to k nepochopení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Minulý týden jsem si do Moniky zajel autobusem, chodil jsem tam často na Louny 12° než Heineken zavřel lounský pivovar, tak jsem to chtěl po létech opět zkusit. Tak jako před léty jsem se výborně najedl, ale jaké bylo moje zklamání když jsem musel skvělý oběd zapíjet sodovkou. Myslel jsem totiž, že jsou na čepu Svijany a vy zatím tenhle předražený europatok Gambrihnus.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Totálně na hovno vše

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dnes jsem byl u vás v restauraci, objednal jsem si KOFOLU , pani mi přinesla jakýsi patok co s kofolou mělo společné jen barvu. Když jsem ji upozornil že to není kofola, tak její vysvětlení bylo : že každý tomu říká jinak. Pani je asi pěkně blbá jak ta její odpověd a měla by zvážit jestli má na takovou prácí v tom to zařízení.

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dnes jsem byl s rodinou ve vaší restauraci. Po 15 minutách čekání si nás obsluha ani nevšimla .Obsluhovaly lide co prišly po nas hlavně lide co maji uniformu. s tím to jednáním jsem se ještě v Chomutove nesetkal.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

DVyVynikající.Dobré ceny velké porce ☺

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

DVyVynikající.Dobré ceny velké porce ☺

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Citace:
Děkuji za velmi chutný maďarský guláš, který jsem si dal dne 9.9.2015. Po delší době jsem díky menší vytíženosti měl čas se u Vás najíst (dobře najíst jak jsem zvyklý ve Vaší restauraci) ale bohužel, po půl hodině a pěti minutách jsem usoudil že knedíky prostě nedošli, že jen jsem byl pouze opomenut a můj čas na jídlo vypršel. Při placení jsem jen upozornil obsluhu, že to jídlo opravdu platit nebudu, protože jsem žádné nedostal. Tím to s lítostí oznamuji, že Vaší restauraci již nikdy nenavštívím.

Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Obsluha byla totálně hrozná, vůbec si nás nevšímali a pak se ještě naštvali, když jsme si šli sami pro pití.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jidlo bomba.
Obsluha totalne na hovno.Diky tomu jsem tam prestal s celou rodinou chodit.Pokud maji hodne lidi tak vas doslova poslou pryc ze nemaji cas.
Nasra..t

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

razítko složené z písmenek na úrovni opičí populace!!!!!!!!!!!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nenašel jsem lepši po celem chomutově

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Celkové hodnocení:

Vadí mi,že restaurace nemá dobrou webovou stránku anebo jí má ,ale těžko ji najít.

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

obyčejná hospoda, nic zvláštního

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

klasická hospoda socialistického stylu

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist