Lazebna - Restaurace

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Lazebna

Český Krumlov, Latrán 1

Restaurace

Dnes 10:00 - 23:00

Lazebna - Kontakt

Lazebna
Latrán 1
381 01 Český Krumlov

 

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Otevírací doba

Pondělí 10:00 – 23:00
Úterý 10:00 – 23:00
Středa 10:00 – 23:00
Čtvrtek 10:00 – 23:00
Pátek 10:00 – 23:00
Sobota 10:00 – 23:00
Neděle 10:00 – 23:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ano
Dětský koutek: Ano
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace

Točíme

Budějovický Budvar

Více Hodnocení

19.11.2023

Andrea Koubová

Nikdy jsem nezvýšila hlas na obsluhu, ale tentokrát to bylo skutečně na místě. Při příchodu do restaurace si nás obsluha (mladá paní) vůbec nevšimla … více...

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

6.8.2019

AB

Krásné prostředí zcela znehodnocené zážitkem z jídla a obsluhy více...

5.8.2019

Visitor

Nice pub on river bank. If you want to discover the dark side of Czech cuisine go there. The chef even doesn´t know how to prepare fish ... více...

5.8.2019

Iva

Příjemné prostředí, číšnice a mladší číšník ochotni. Druhý číšník byl příjemný jen při kasirováni. Horší jídlo jsme nikde nejedli. více...

9.7.2019

Glajch

Keď som reklamoval polosurové jedlo a staré pečivo, tak obsluha mi na to povedala, citujem: Milej pane, tady nejste v KFC. Co dostanete na stúl je… více...

Ohodnotit podnik

Lazebna - Vybavení podniku

Vybavenost:

Salónek, Dětský koutek, Se zahrádkou

Typ podniku:

Restaurace

Pivo:

Budějovický Budvar

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Ohodnotit podnik Lazebna - hodnocení podniku

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nikdy jsem nezvýšila hlas na obsluhu, ale tentokrát to bylo skutečně na místě. Při příchodu do restaurace si nás obsluha (mladá paní) vůbec nevšimla - absolutně se nezajímala. Po objednání pro dvě dospělé osoby a dvě děti jsme sice jídlo dostali, ale naprosto neodpovídalo nabídce v jídelním lístku. Obsluha se chovala arogantně a například zapomněla na stůl dát i příbory. Nebyli jsme upozornění, že neberou platební karty. Profesionalita obsluhy žádná. Nikomu bych tuto restauraci nedoporučovala. Provozovatel by se měl zamyslet, zda obsluha i ceny odpovídají tomu, co by chtěli zákazníci, aby se mu tam vraceli nebo o restauraci mluvili pozitivně. Dělá mu to špatné jméno a reklamu.

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Krásné prostředí zcela znehodnocené zážitkem z jídla a obsluhy

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Nice pub on river bank. If you want to discover the dark side of Czech cuisine go there. The chef even doesn´t know how to prepare fish ...

Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Příjemné prostředí, číšnice a mladší číšník ochotni. Druhý číšník byl příjemný jen při kasirováni. Horší jídlo jsme nikde nejedli.

Služby:
Celkové hodnocení:

Keď som reklamoval polosurové jedlo a staré pečivo, tak obsluha mi na to povedala, citujem: Milej pane, tady nejste v KFC. Co dostanete na stúl je naše věc a ne vaše." S arogantným výrazom na tvári, vysunutou bradou a poklepkávaním prstami po stole. To som ešte nikdy, NIKDY nezažil a celkom iste sa ešte obrátim na majiteľa.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jedna z nejhorších restaurací ,vzhledem k cenám(tragický guláš v ještě tragičtějším chlebu a ještě horší smažený sýr z hroznýho polotovaru )v krumlově.Opravdu jsem snad nic horšího nikde neměl.ani v tom největším pajzlu...pivo za 75,- a ten trgický guláš cca 250,-Vše se tváří luxusně ale je to fakt pajzl..

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Katastrofa, ceny jako v Intercontinentalu, číšníků více než hostů. Smažák s bramborem a tatarkou za 250,- a z mraženého polotovaru. Kávu ani nepřinesli. Hrůza. Nedoporučuji.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Jednim slovem hruza. Vyssi ceny by se jeste daly vzhledem k lokalite akceptovat, ale neprijemna a otravena obsluha, ulepene stoly a jidelni listky a naprosto priserne jidlo uz ne. Za me asi nejhorsi zkusenost s restauraci v zivote..

Služby:
Jídlo:
Celkové hodnocení:

Sem už nikdy. Na džbánek kohoutkové vody za 90 Kč jsme čekali 25 minut. Pohled do menu nebyl nijak lákavý a byli jsme svědky, jak pán u vedlejšího stolu reklamoval přesolené jídlo. Jeho reklamace zřejmě nebyla uznána. Obsluha je zmatená a velmi neprofesionální. Ceny jak v Alcronu, ovšem kvalita ubohá. Já už do tohoto podniku nevkročím.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Když jsme řekli, že chceme jen kávu, vyhnali nás s tím, že už budou zavírat. Bylo asi osm večer a samozřejmě to nebyla pravda, viděli jsme poté z druhé restaurace na protějším břehu řeky, jak vesele obsluhují další hosty. Holt jsme pro ně byli méněcenní, když jsme chtěli utratit jen za kafe a ne za večeři. Takže servis ani kvalitu hodnotit nemůžu, ale tohle jednání jim zajistilo, že už tam na tu večeři nepůjdeme nikdy. Anežka Lémanová

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Krásné prostředí, ale po loňském roce, kdy jsem byl spokojen, veliké zhoršení. Služby a hlavně úroveň obsluhy naprosto neodpovídá cenám.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist