Restaurace Dělnický dům - Restaurace, Bar

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

 
 

Restaurace Dělnický dům

Blansko, Hybešova 240/1

Restaurace, Bar

Dnes 10:00 - 22:00

Restaurace Dělnický dům - Kontakt

Restaurace Dělnický dům
Hybešova 240/1
0 Blansko

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 10:00 – 22:00
Úterý 10:00 – 22:00
Středa 10:00 – 22:00
Čtvrtek 10:00 – 22:00
Pátek 10:00 – 22:00
Sobota 10:00 – 22:00
Neděle 10:00 – 22:00

Info

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ne
Salónek: Ano
Kuchyně: Česká
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Restaurace, Bar

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

31.7.2015

antonín

STRAŠNEJ NEPOŘÁDEK JAK UVNITŘ TAK VENKU-JAK SE TAKOVÁ KRÁSNÁ RESTAURACE MOHLA DOSTAT DO TAK NESCHOPNÝCH A UMATLANÝCH RUKOU JE ZÁHADOU-DÍKY PANU… více...

4.7.2015

žíznivá lady

Dne 3.7.2015 jsem navštívila zahrádku která leží u Dělnického domu v Blansku. Dlouho jsem tam nebyla, ale prakticky se to tam vůbec nezměnilo.… více...

Ohodnotit podnik

Restaurace Dělnický dům - Vybavení podniku

Vybavenost:

Salónek

Typ podniku:

Restaurace, Bar

Kuchyně:

Česká

Ohodnotit podnik Restaurace Dělnický dům - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

STRAŠNEJ NEPOŘÁDEK JAK UVNITŘ TAK VENKU-JAK SE TAKOVÁ KRÁSNÁ RESTAURACE MOHLA DOSTAT DO TAK NESCHOPNÝCH A UMATLANÝCH RUKOU JE ZÁHADOU-DÍKY PANU SOBOTKOVI NEJHORŠÍ RESTAURACE V BLANSKU!!!-WC-HNUS, OBSLUHA-BRIGÁDNÍCI???-PROSTŘEDÍ-BINEC A ŠPÍNA...ABSOLUTNÍ NESCHOPNOST NĚCO NAPRAVIT!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Dne 3.7.2015 jsem navštívila zahrádku která leží u Dělnického domu v Blansku. Dlouho jsem tam nebyla, ale prakticky se to tam vůbec nezměnilo. Obsluha se skládala ze tří mladých lidí, kluk na výčepu, holky na place. K obsluze bych asi moc připomínek neměla. Zahrádka mě prostě zklamala. Pod přístřeším mezi stoly šílený svinčík na zemi, plné listí, vajglů, atd. Neškodilo by to zamést. Nedoporučuji lidem co chtějí cítit čerstvý vzduch. Tolik kuřáků co odpalují jednu za druhou jsem dlouho nezažila!! Byli jsme tři, objednali jsme si dvě kofoly a Radlera. Sklenice hnus, kopa vodního kamene, ta suchý hadr neviděla už hodně dlouho. Radler byl v lahvi, byl v akci, jako nabídka na tabuli. Jaké překvapení, že dané pivo bylo prošlé.. O tom ale nebyla řeč ani na ceduli, a ani mě personál neupozornil na krátce prošlou trvanlivost. Nejsem člověk co dělá scény na místě mezi kopou lidí. Zároveň jsem měla pocit, že i kdybych se mladému personálu zmínila, nic moc by to ve finále na zásobách Radlera v lednici nezměnilo. Můj celkový dojem je hrozný. Na jídlo jsem už ani chuť neměla. Každopádně pizza co měli vedle u stolu vizuálně nejhůř nevypadala. Vím ale , že sem už zase hodně dlouho nepůjdu!!

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist