Hospůdka u huculů - Hospůdka

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Hospůdka u huculů
 
 

Hospůdka u huculů

Vítkovice, Janova Hora 92

Hospůdka

Krkonošská roubená hospůdka zaměřená na steaky z kraviček Highland chovaných přímo na farmě, jejíž součástí je tato hospůdka. V nabídce možnosti i pro vegetariány. Specialitou je domácí chléb, připravovaný z biomouky, ponikelské brambory v kvalitě bio od nedalekého farmáře...pivní specialita, miletínské kvasnicové pivo PYTLÁK!!! Dětský koutek v hospůdce, hřiště s kozami a ovečkami, možnost jízdy na koních.

Dnes 10:00 - 22:00

Hospůdka u huculů - Kontakt

Hospůdka u huculů
Janova Hora 92
512 38 Vítkovice

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Odeslat E-mail Odeslat E-mail

Otevírací doba

Pondělí 10:00 – 22:00
Úterý 10:00 – 22:00
Středa 10:00 – 22:00
Čtvrtek 10:00 – 22:00
Pátek 10:00 – 22:00
Sobota 10:00 – 22:00
Neděle 10:00 – 22:00

Info

Počet míst celkem: 40

Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Kuchyně: Česká, Vegetariánská, Steak, Staročeská
Dětský koutek: Ano
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Hospůdka

Točíme

Gambrinus Plzeňský Prazdroj
Radegast

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

15.5.2016

Honza

Katastrofa. Volali jsme predem kvuli rezervaci skupiny cca 15 lidi. To odmitli. Po prijezdu hospoda zcela prazdna, chteli jsme objednat, bylo nam… více...

23.1.2013

Petr Honců

více...

24.10.2011

Zuziczech

Milujeme to tam !!!! Jsme tam cca jednou za měsíc na celou neděli a pokaždé je to velký zážitek. Jezdila jsem tam s rodiči už jako malá, nyní tam… více...

9.9.2011

Neznámý

více...

30.8.2011

Eva

Pár dní letošního léta jsem společně s rodinou strávila na Farmě Hucul na Janově hoře v Krkonoších. Velmi nás překvapila výborná kuchyně, kdy i můj… více...

Ohodnotit podnik

Hospůdka u huculů - Vybavení podniku

Vybavenost:

Dětský koutek, Bezbariérový přístup, Parkoviště, Se zahrádkou

Typ podniku:

Hospůdka

Kuchyně:

Česká, Vegetariánská, Steak, Staročeská

Služby:

Zabalení jídla s sebou

Sortiment - víno:

Rozlévaná vína, Tuzemská vína, Lahvová vína

Káva:

Espresso, Cappuccino, Latté, Vídeňská káva, Turecká káva

Nealkoholické nápoje:

Kofola, Kofola - točená

Pivo:

Gambrinus, Plzeňský Prazdroj, Radegast

Vaření:

Večeře

Jazyková vybavenost obsluhy:

Čeština a slovenština, Němčina

Ostatní:

Vstup psa na vodítku povolen

Kapacita:

Počet míst celkem: 40 
Kapacita zahrádky: neomezená místo 

Podnik vhodný pro:

Každodenní oběd, Rodiny s dětmi, Romantické posezení, Oslavy a hostiny, Obchodní jednání, Prezentace,konference, Akce s kamarády, Kouření zakázáno, Relaxace

Ohodnotit podnik Hospůdka u huculů - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Katastrofa. Volali jsme predem kvuli rezervaci skupiny cca 15 lidi. To odmitli. Po prijezdu hospoda zcela prazdna, chteli jsme objednat, bylo nam sdeleno, ze dnes vyhlasene steaky nebudou. A ze vlastne nbude nic, meli tri polevky, tri hotovky. V prubehu objednavani prvniho stolu dosla jedna polevka a jedna hotovka. Stul objednal, pote se nedelo nic. Ocekaval jsem, ze nam obsluha aspon vysvetli situaci (kuchar se zastrelil, hospa konci s businessem, cokoliv)...po deseti minutach k nam nikdo nedosel, takze jsme zarizeni opustili. Vrele nedoporucuji.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Milujeme to tam !!!! Jsme tam cca jednou za měsíc na celou neděli a pokaždé je to velký zážitek. Jezdila jsem tam s rodiči už jako malá, nyní tam jezdíme s dcerou ..... je to ráj.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Pár dní letošního léta jsem společně s rodinou strávila na Farmě Hucul na Janově hoře v Krkonoších. Velmi nás překvapila výborná kuchyně, kdy i můj mlsný syn snědl vše co si objednal u vstřícné a milé obsluhy. Hovězí guláš s křupavým domácím chlebem, k němu kvasnicové pivko a jako zákusek úžasné horké borůvky se zmrzlinou, prostě jako v pohádce. To vše příjemně doplňoval pohled na pasoucí se stáda huculských koní a na dětském hřišti společně s dětmi skotačila kůzlata. A aby toho nebylo dost, projížďka na koních okolní krajinou naše nadšení dovršila. Moc děkujeme personálu farmy za příjemně strávenou dovolenou. Určitě se sem budeme rádi vracet.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Když vystoupáte na Janovu horu a dorazíte k Hospůdce u huculů, pocítíte nádherný pocit souladu lidí s přírodou a se zvířaty. Tři živé elementy jsou tam propojeny klidem a mírem. Vládne tam radost ze života. Ve stylové horské hospůdce vás uvítá příjemná obsluha a kuchař vám ukuchtí dobroty, kvůli kterým se na toto místo budete rádi vracet. Nakládaný hermelín, horké maliny s vanilkovou zmrzlinou, svíčková na smetaně, gulášek, vynikající domácí chléb s křupavou kůrkou, kachna s cibulovou marmeládou... Když mám chuť nechat se rozmazlovat, vždy pomyslím na Janovu horu a Hospůdku u huculů... Tomu se zkrátka nedá odolat...

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Fak super restaurace a ty kone a ta přiroda.

Jídlo:
Celkové hodnocení:

Co se týká jídla, chuťově dobré, prostě taková správná čeká kuchyně. Ale porce velmi malé. Asi moc jím :-)) .

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Čtyřdenní pobyt v Krkonoších jsem spolu s mou rodinou strávil zejména v blízkosti této hospůdky. Při prvním kontaktu ve mne hospůdka budila mírumilovný a příjemný venkovanský dojem. Jelikož já osobně si na jídlech velmi rád pochutnávám, avšak jsem velice vybíravý, očekával jsem že tyto čtyři dny zůstanu spíše ohladu. Hned první den mne zaujala domácí bramborová polévka, kterou jsem si objednal. Při krátkém čekání na polévku jsem sledoval milou a usměvavou obsluhu, která ve mne probouzela pocit, který jsem zatím v restauraci nezažil. Cítil jsem se zde jako doma a byl jsem přesvědčený, že zbytek rodiny to cítí naprosto stejně. Při prvním ochutnání bramborové polévky jsem byl přesvědčený o tom, že kuchař je na vysoké profesionální úrovni, avšak můj názor na kuchaře změnilo jídlo, které jsem si dal následující den.Tento den už jsem nepovažoval kuchaře za nějakého prach obyčejného kuchaře, ale za mistra v oboru. Po dojezení tohoto jídla jsem si nemohl odpustit menší, vtipný, ale pravdivý kompliment ,,Od tohoto kuchaře sním naprosto cokoli, jelikož si umí pohrát s chuťovými buňkami a vytvořit něco naprosto neočekávaného, speciálního a lahodného'. Po dobu čtyř dní byl z hospůdky krásný výhled na občas procházející Huculské koně, které člověka přiměly přemýšlet o tom zda se nezbláznil, a zda není v ráji.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Hospudku mame moc radi, pravidelne tam jezdime - na vyborny domaci chlebik, strudl s kopou slehacky, zmrzlinovy pohar s horkymi boruvkami, vynikajici vyvar s domacimi nudlemi, silny jako noha od stolu (jak rika Zdenda Pohlreich;o), plnene bio brambory, kuskus... No oblibenych jidel tam mame hodne;o)

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Byli jsme nadšeni! Jídlo výborné (polévka s opravdu domácími nudlemi, plněné brambory, svíčková). Skvělé vyžití pro děti na venkovním originálním hřišti, v hospůdce příjemný personál, domácí atmosféra a překvapila nás i rychlost (v době obědů a při plné obsazenosti). DOPORUČUJI!!!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Po dvou letech jsme se vrátili navštívit farmu hucul, a mohu potvrdit že v Hospůdce u huculů najdete velice výbornou kuchyni a šikovné kuchaře :-) Moc nám chutnalo!

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Moc mne mrzí, že dojem z tak úžasného místa jako je Hucul farma, dokáže zkazit zmatkující personál v hospůdce. Totální chaos, víc jak hodinové čekání na jídlo-zřejmě i proto, že obsluha i kuchař se stíhali střídat venku na cigárka .-) Opakovalo se úplně to stejné jako vloni :-( Je to obrovská škoda, takhle si kazit dojem.

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist