Hospůdka Karolina - Hospůdka, Pivnice

Nahlásit neaktuální údaje na stránce

Hospůdka Karolina
 
 

Hospůdka Karolina

Praha 10 - Hostivař, Hostivařská 22

Hospůdka, Pivnice

Naše restaurace funguje už od roku 1993 a i do budoucna Vám nabízí své služby v oblasti pohostinství. Nabízíme příjemné posezení ve stylové restauraci kousek od Hostivařské přehrady ,jak při procházkách tak i při svatbách a podnikových oslavách. Doufáme,že Vás naše nabídka zaujme a budeme se těšit na Vaší návštěvu.

Dnes 11:00 - 24:00

Hospůdka Karolina - Kontakt

Hospůdka Karolina
Hostivařská 22
101 00 Praha

Kontaktní telefon Kontaktní telefon

Otevírací doba

Pondělí 11:00 – 24:00
Úterý 11:00 – 24:00
Středa 11:00 – 24:00
Čtvrtek 11:00 – 24:00
Pátek 11:00 – 24:00
Sobota 11:00 – 24:00
Neděle 11:00 – 23:00

Info

Tankové pivo: Ano
Zahrádka: Ne
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne

Typ podniku: Hospůdka, Pivnice

Točíme

Gambrinus Radegast

Více Hodnocení

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

14.11.2012

LS

Chodim tam uz 2 roky skoro každý pracovní den na oběd, tedy a 150,- Kč..cca 3000,- měsíčně. Dnes jsem tam byl naposledy. Obsluha totálně nezvládá… více...

12.11.2012

turka

Měli jsme v hospůdce objednanou akci pro 17 osob, přičemž pro 5 hostů byla předem objednána pečená drůbež a koleno, které měly být již hotové. Na… více...

23.2.2011

Neznámý

více...

20.6.2010

Hanybany

Výborná kuchyně, vždy milá a ochotná obsluha, příjemné prostředí... prostě nejlepší hospůdka co znám a všem můžu jen doporučit. více...

14.6.2008

Neznámý

více...

Ohodnotit podnik

Hospůdka Karolina - Vybavení podniku

Vybavenost:

Tankové pivo

Typ podniku:

Hospůdka, Pivnice

Pivo:

Gambrinus, Radegast

Ohodnotit podnik Hospůdka Karolina - hodnocení podniku

Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Chodim tam uz 2 roky skoro každý pracovní den na oběd, tedy a 150,- Kč..cca 3000,- měsíčně. Dnes jsem tam byl naposledy. Obsluha totálně nezvládá obědový nápor, bere rezervace na stoly přes oběd..tzn. v 11:30 je 7 prázdných stolů s rezervací na 12:15....takže si prostě není kam sednout. Nechápu proč to dělají...utíká jim mnoho hostů - peněz. Až jim to třeba někdy dojde....zase dojdu já.

Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Měli jsme v hospůdce objednanou akci pro 17 osob, přičemž pro 5 hostů byla předem objednána pečená drůbež a koleno, které měly být již hotové. Na jídlo jsme čekali 1,5 hodiny (přítomných 5 diabetiků bylo opravdu nadšeno). Ač jsme chtěli servírovat jídlo hned, jak je kuchař připraví, obsluhující nám přinesla vše najednou, takže polovina porcí byla studená, 2 steaky špatně připravené, včetně záměny příloh. Obsluha drzá - "nemá přece 3 ruce", takže dobrá atmosféra rodinné akce se poměrně brzy rozplynula. Hospůdka praskala ve švech, ale když má někdo objednanou akci a složí zálohu, tak předpokládá, že bude mít vyčleněnou obsluhu, a ne, že bude čekat, až ostatní přicházející hosté budou mít přednost. Měli jsme předchozí 2 velmi dobré zkušenosti (oběd ve 2 osobách) s minutkami a hotovými jídly, takže tento přístup personálu moc nechápu. Nicméně podobnou akci v tomto podniku již objednávat nebudeme.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Výborná kuchyně, vždy milá a ochotná obsluha, příjemné prostředí... prostě nejlepší hospůdka co znám a všem můžu jen doporučit.

Služby:
Interiér:
Jídlo:
Prostředí:
Celkové hodnocení:

Ohodnotit podnik

Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.

Vybavení do přírody

Přihlašte se k odběru akcí slev a novinek

a získejte 100,- Kč na první nákup

Přibalte si sebou

Zobrazit komletní nabídku

Jsme i na Facebooku

TOPlist