U Podkovy - Bar
Nahlásit neaktuální údaje na stránce
U Podkovy - Kontakt
U Podkovy
Komenského náměstí 14
561 12 Brandýs nad Orlicí
Otevírací doba
Pondělí | 15:00 – 22:00 | |
---|---|---|
Úterý | 15:00 – 22:00 | |
Středa | zavreno – zavreno | |
Čtvrtek | 15:00 – 22:00 | |
Pátek | 15:00 – 0:00 | |
Sobota | 15:00 – 0:00 | |
Neděle | 15:00 – 22:00 |
Info
Tankové pivo: Ne
Zahrádka: Ano
Salónek: Ne
Dětský koutek: Ne
Wi-Fi: Ne
Klimatizace: Ne
Typ podniku: Bar
Více Hodnocení
Ing Miroslav Kokinda
“Velice příjemné místo přímo na náměstí městečka. Majitel je srdcař. Lze si u něj zakoupit i vlastnoručně vyrobené sýry z mléka koz, které chová. V… více...
Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.
Cestovatel
Dříve to bývala pěkná a příjemná hospůdka s vynikajícím poměrem kvalita služeb/cena. Výborné pivo (Polička 11, Krakonoš 12 a famózní Rychtář 15) k… více...
berenek
příjemná atmosféra a výborná obsluha. Dále velký výběr jídel a piva, každý si něco vybere. Doporučuji! více...
U Podkovy - Vybavení podniku
Vybavenost:
Se zahrádkou
Typ podniku:
Bar
Sortiment - víno:
Rozlévaná vína, Lahvová vína
Nealkoholické nápoje:
Coca cola, Kofola, Pepsi
Pivo:
Plzeňský Prazdroj, Rychtář
Zábava:
Šipky
Jazyková vybavenost obsluhy:
Čeština a slovenština, Němčina
Podnik vhodný pro:
Rodiny s dětmi, Oslavy a hostiny, Obchodní jednání, Prezentace,konference, Akce s kamarády, Relaxace
Ohodnotit podnik U Podkovy - hodnocení podniku
Ing Miroslav Kokinda
Služby: |
|
---|---|
Interiér: |
|
Jídlo: |
|
Prostředí: |
|
Celkové hodnocení: |
|
“Velice příjemné místo přímo na náměstí městečka. Majitel je srdcař. Lze si u něj zakoupit i vlastnoručně vyrobené sýry z mléka koz, které chová. V Baru u Podkovy lze jen tak posedět třeba u piva a dát si například utopence, ale také vynikající vepřový řízek, protože pan majitel je vynikající kuchař. Vyhlášená je i jeho svatomartinská husa. Toto místo výrazně podtrhuje příjemnou a pohostinnou atmosféru Brandýsa nad Orlicí.
Ve starší recenzi si pán stěžuje na otevírací dobu. Já v tom problém nevidím. Majitel je evidentně dříč, kromě provozování restaurace obstarává s manželkou i stádo ovcí a koz a vyrábějí vynikající sýry. Jsou celý den na nohou, nemají prakticky volné víkendy ani dovolenou. Lze se jim divit, že s přibývajícím věkem ubrali? My brandýsáci jsme rádi, že je tady máme, i s tou osekanou otevírací dobou -:).
Ing. Miroslav Kokinda”
Starší recenze se již nezapočítávají do hodnocení.
Cestovatel
Služby: |
|
---|---|
Interiér: |
|
Jídlo: |
|
Prostředí: |
|
Celkové hodnocení: |
|
Dříve to bývala pěkná a příjemná hospůdka s vynikajícím poměrem kvalita služeb/cena. Výborné pivo (Polička 11, Krakonoš 12 a famózní Rychtář 15) k tomu výborné jídlo za lidovou cenu a ochotný personál. Co více si přát. Bohužel cca před 3 lety to majitel začal flákat a systematicky zkracovat otevírací dobu. Pamatuji dobu kdy v létě o víkendu otevíral v 11 h a kolem poledne byl problém najít volnou židli ať již ve vnitř nebo na zahrádce před lokálem. Naprostá většina turistů a cyklistů se zde ráda stavovala na oběd a v kuchyni mnohdy nestíhali připravovat jídla. Pak se však majiteli zřejmě zdálo, že je se zákazníky moc práce a tak každý rok začínal otevírat o 2 h později i za cenu, že ztratí zákazníky na oběd. V letní sezóně tohle může udělat pouze obchodní génius. Letos jsem tam ještě nebyl, ale prý otevírá dokonce až od 17 h.
Je to smutný konec příjemného podniku, který byl mezi návštěvníky tohoto kraje velice oblíbený.
berenek
Služby: |
|
---|---|
Interiér: |
|
Jídlo: |
|
Prostředí: |
|
Celkové hodnocení: |
|
příjemná atmosféra a výborná obsluha. Dále velký výběr jídel a piva, každý si něco vybere. Doporučuji!
Negarantované údaje. Toto zařízení bylo do katalogu registrováno na základě informací získaných z internetových stránek provozovatele nebo na základě informací získaných návštěvníkem zařízení. Tyto údaje nejsou prezentovány provozovatelem restauračního zařízení a jsou zveřejněny jako negarantované.